Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב חדש מקבוצת הסופר מיני בתקציב של עד 100 אש"ח. בדקתי לא מעט בקבוצה הזאת ונשארתי עם התלבטות בין 3 דגמים:

1. טויוטה יאריס (דגם סטייל) 104500 ₪.

2. סיאט איביזה AM5 במחיר 86400 ₪.

3. סקודה פאביה (דגם אמבישיין)99000 ₪.

כולן אוטו' עם מע' מולטימדיה.

אשמח לשמוע חוו"ד ו"אזהרות" אם משהו יודע.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

יש לך איביזה רמת גימור fr מנוע 1.2 טורבו ידנית, בתקציב הזה (100-105) שמעתי על מישהו שהוציא אותה אפילו ב 99 על הכביש, והיא עדיפה באבזור פי לא יודע כמה על ה am5 הערומה.

פורסם

אם יש לך סבלנות, צריכות להגיע הרבה סופר מיני חדשות בקרוב - פאביה, i20, ג'אז, קורסה ומאזדה 2.

ממליץ לבדוק את הפזו 208 והרנו קליאו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמו שכבר כתבו לך -

1. טויוטה יאריס - לא כיפית לנהיגה אבל חסכונית, כנראה גם די אמינה ושומרת היטב על הערך בשוק היד השנייה.

2. מאובזרת כמו סיאט איביזה מודל 1999, שמירת ערך בעייתית, מנוע וגיר עם מוניטין אמינות לא טוב, יבואן עם שירות שנחשב לא טוב בפורום, רק שנתיים אחריות. מצד שני, ביצועים טובים, צריכת דלק טובה בנסיעה רגועה ומחיר מפתה.

3. דגם מוחלף, חכה לחדש כי המחיר שציינת לא מספיק אטרקטיבי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם יש לך סבלנות, צריכות להגיע הרבה סופר מיני חדשות בקרוב - פאביה, i20, ג'אז, קורסה ומאזדה 2.

ממליץ לבדוק את הפזו 208 והרנו קליאו.

גם אני מצטרף להמלצה על פיג'ו 208 ומוסיף את פורד פיאסטה.

פורסם

האיביזה החדשה מגיעה ערומה, עם שנתיים אחריות. לא עסקה שווה במיוחד.

הפיג'ו מאוד נוחה לנסיעה, נעימה, מרווחת...כנ"ל הפיאסטה.

אלה היו הבחירות שלי, לא סקודה ולא איביזה.

היאריס אמנם אמינה ושומרת על המחירון אבל זה גם בא לרעתה, בעוד כמה שנים יהיו רכבים טובים וזולים והיאריס עדיין תהיה עם מחירון גבוה...לא עסקה שווה לקונה. מה גם שהרכב לא הכי מרווח, מרגיש צעצוע, לא נוח עם מושבים קשים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לרעתה של הפיאסטה גיר רובוטי שאמינותו מוטלת בספק ובפז'ו גיר AL4/DP0 שנחשב אמין יותר מבעבר.

ברנו קליאו הEDC רץ כבר די זמן ומציג אמינות טובה. גם המנוע בה מתקדם יותר וחזק יותר (1.2TCE)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי מחכה דווקא למאזדה 2 שעומדת לבוא

אבל אם עכשיו דווקא אז הולך על היאריס היה לי את הרכב הזה במשך שנתיים (12/13) והייתי מרוצה מאוד

• תוכן חדש...