Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פליימוט וליאנט קופה 1963

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב שלום לכולם

בשבוע שעבר חרגתי ממנהגי (יגוארים למיניהם) ורכשתי את האוטו הזה מסיבה מאוד מיוחדת.

אשמח לקבל מידע על העבר שלו וכמה שיותר רחוק.

בתודה לכל העוזרים

גדעון

Plymouth Valiant -3.jpgPlymouth Valiant -2.jpgPlymouth Valiant -1.jpg

פורסם

מזל טוב, והנאה בהנעה!

איזה מנוע יש בפנים?

מה הנפח של המנוע?

יש הגה כח?

יש מזגן?

אוטומטי או רגיל?

שלמה דן גדרון

פורסם

מה אתה רוצה לדעת?

הרכב לפניך היה של בחור ששיפץ אותו, לפני כן היה אצל מישהו משנת 1989 שגם הוא ניסה לשפץ אותו פעמיים והשקיע בו מנוע גיר ה"כ וריפודים, לפני ןהיה שייך לאישתו של מכונאי של אמריקאיות והיה בצבע צהוב.

וזה הידע של המוכח עד שנת 1985 בערך.

לפני זה מניחוש שלי ההתחלה של הרכב הייתה במזרח ירושליים וזה לפי תמונה שראיתי בסרט על הכותל המערבי אחרי מלחמת ששת הימים.

מקווה שזה יספק אותך.

פורסם

תודה על המידע. לפני כ-40 שנה, היה לי אוטו כזה. או אולי זה האוטו ולכן ההיסטוריה שלו מעניינת אותי.

אני אנסה לברר במשרד הרישוי.

מנוע 2780 סמ'ק. גיר אוטומטי לחצנים (חשמלי), הגה כח יש, מזגן אין אבל יהיה.

האוטו עמד שנתיים וצריך טפול בקרבורטור, ריפוד חדש לגג, ותקוני פחחות לא גדולים במיוחד (כך זה נראה לפחות).

עוד לא הנעתי אותו אבל המנועים האלה אמינים בצורה לא רגילה ואני חושב שלא יהיה הרבה עבודה על הצד המכני.

אני מתחיל לחפש תושבת למדחס ופולי כפול כדי שאוכל להרכיב מזגן.

Plymouth Valiant -4.jpg

פורסם

גידי, יש לך טעם טוב, תתחדש!

לעופר יש כזו בדגם פתוח, יופי של רכב.

אני מחכה לראות את המרצדס מתגלגלת.

פורסם

יש לי כמה חלקים ייחודיים לאוטו הזה (יחידת הכפתורים של הגיר, מודול לקרוז קונטרול) ועוד כמה חלקים פחות קשים להשגה (מוטות הגה, קרבורטורים ועוד). דבר איתי אם אתה צריך משהו.

פורסם
לפני זה מניחוש שלי ההתחלה של הרכב הייתה במזרח ירושליים וזה לפי תמונה שראיתי בסרט על הכותל המערבי אחרי מלחמת ששת הימים.

בהתחשב במספר הרישוי(חיפאי), הניחוש שלך עשוי להיות מוטעה. מכוניות מזרח ירושלים ש"התאזרחו" לאחר מלחמת ששת הימים קיבלו רישוי ירושלמי.

עם זאת, מועד הרישוי הרבה יותר מאוחר משנתון הרכב(סביב 1970?), כך שיתכן שזו גם מכונית שיובאה ארצה משומשת או שהיתה דיפלומטית בעברה.

אני משער שיוחאי(A110) יוכל לפתור את התעלומה ביתר קלות.

ולפות"ש, תתחדש. רכב אלגנטי למדי(שגם היה הבסיס לברקודה דור ראשון).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
תתחדש. אל תחליף את הסמלון שלך. אני נהנה כל פעם לראות אותו.

נוסטלגיה כמובן

געגועים לנסיכה שעברה בית - רוצה להתבשם ממראה שלה - בא למפגש השפלה בימי ו'

מצא משה

פורסם

תודה לכל המגיבים.

אכן אוטו אלגנטי. מצטרף לחבורה נכבדה של מכוניות קופה בבעלותי.

ג'קי. אני מקוה מחר להניע את המנוע של המרצדס (אחרי 4 שנים). לא נשארה עוד הרבה עבודה על האוטו הזה. מקוה שיהיה מוכן

בתוך חדשיים. בהתחשב שיום שישי הוא היחיד בשבוע שבו אני עובד על האוסף שלי, 4 שנים זה לא הרבה זמן.

חלקים לווליאנט, בוודאי שאני אצטרך, קרבורטור זה כבר בטוח. מה עוד אני אדע אחרי שאניע אותה. יש נזילת שמן הגה רצינית, עוד לא ראיתי מהיכן.

ובאשר למפגש השפלה, אנחנו מבאר שבע נארגן שיירה בקרוב וגם אתם מוזמנים למפגשים שלנו.

ודבר נוסף. היתה לי בשעתו גם וליאט 1964 גיר רגיל 3 הילוכים (בהגה). 4 דלתות. מעניין עם היא עוד בחיים.

סוף שבוע נעים לכולם

ונסיעה בטוחה.

פורסם

שלום

מזל טוב על הרכישה החדשה! רכב יפה ומפנק לכול הדעות.

תרשה לי רק לתקן טעות קטנה. בשנים האלה האמרקקקקים יכלו רק לחלום על גיר אם לחצנים "חשמלי".

מנגנון הפעלת ההילוכים ברכב שלך הוא אם כבלים דקים כמו מיתר של גיטרה מפלדה.

מה הלחצניים יורדת צמה של חוטי פלדה לתוך המוח בגיר האוטומטי. לתשומת לבך הפעל לעת בסבלנות ולא בכוח.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

גידי !

מזל טוב על הרכישה החדשה.

אתה זריז בהתחשב שהיגואר עדיין לא סיים צבע ואתה דוהר הלאה.

לגבי נזילת השמן בהגה איך אתה יודע שהיא קיימת אם לא הנעת את הרכב?

ברכבים האלה אם אתה מסובב את ההגה עם מנוע כבוי הוא יורק שמן החוצה , אז אם זו הסיטואציה אל תיבהל.

תהנה.

צביקה מרגלית

• תוכן חדש...