Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פונטו ספייס ELX V16 מודל 2003 גיר רציף ישנם 2 בעיות ברכב שהייתי בכמה מוסכים שסתם לקחו כסף החליפו כבלים וכו וכלום לא עזר

1. הרכב רועד גם בסרק וגם שעוזבים את הגז הסלד לא יציב ורק שנוגע בברקס זה לפעמיים עוזר לרעידות מצפסיק אותם

2.הגיר קופץ רק במעבר לD לא משנה מאיזה הילוך בהכנסה לD יש השהייה של 2,3 שניות ואז קפיצה ורק אז נכנס ההילוך D

חייב לתקן את הבעיות האלה הם משגעות אותי וזרקתי הרבה כסף למוסכים שלא עזרו סתם החליפו דברים

פורסם

היי,

כמו שנאמר מעלי זה נשמע כמו בית מצערת שזקוק לניקוי.

לגביי הגיר,

כשאתה משלב הילוך נניח מ-N ל-D לוקח שניה שתיים וההילוך נכנס ולא ישר ברגע שתעביר הילוך (המעבר יתבצע בסלד מינימום 0.8).

כך זה בגיר הרציף בשונה מגירים אחרים...

ולגטימי שתרגיש מעין ״קפיצה״ קטנה הרי הגלגלים מתחילים לקבל ״כוח״ שרוצה להזיז אותם.

ותלוי בסוג הקפיצה שאתה מרגיש יכול להיות באמת שתושבת גיר בלויה.

כמו כן, מהכירותי הרבה עם הרכב במספר שנים כגון 2003, 2004, 2005 שלי ככה זה.

בהצלחה שי.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

לחבר יש גם ELX V16 כמו שלי רק ששלו 2002 ושלי 2003

וגם הבעיה הזאת לא הייתה שקניתי את הרכב הייתה רק לפעמיים עכשיו זה קבוע ואצל החבר אין הרעידות והקפיצה במעבר לD זה נכנס ישר ואין לא קפיצה ולא השהייה

פורסם

מוסך אמור לבדוק, לגביי מכון רישוי לא חושב.

הייתי ממליץ לקפוץ למוסך ולבקש ממנו לבדוק את תושבת הגיר אם אינך יודע לבדוק זאת.

בדקת שמן גיר?

הבדיקה מתבצעת כאשר הרכב מונע מומלץ אחרי נסיעה והשארת הרכב 2-3 דקות.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תוכן חדש...