Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי פורום אודיו,

אז מה היה לנו השנה?

1. פולני אחד שהחליט להכנס לכאן כאחראי על תת הפורום.

2. הענקת משקל כבד יותר לחברי הפורום הוותיקים - מינוי סמכויות דיעה בתחומים שונים.

3. השמת רכזי מפגשים והדבקת שרשורי המפגשים לדביק.

4. איסור מוחלט על שליליות ועל פגיעה בכבוד אדם בתוך פורום אודיו - אנחנו כאן כי אנחנו רוצים להיות כאן, אנחנו רוצים להיות כאן כקהילה פעילה וידידותית.

5. ביטול איסור המלצות על בעלי מקצוע ויבואנים תוך כדי שמירה על פורמט בסיסי ופשוט.

6. ספונסרים -

ראינו כאן ספונסרים חדשים מאוד מעניינים.

היה כאן באז מאוד גדול לגבי חומרי בידוד, סאונד, ציוד וגם חזרנו לראות קצת התקנות יפות של שני יקירנו.

6.א - ארוע סאונד נולדג' בראש העין - בהחלט משהו שהיה חסר כאן שנים רבות.

7. זו היתה שנה של "סטייג'ינג" - שנה בה דובר רבות על טכניקת יצירת והגדרת ה"במה".

8. נסיון להרים פרוייקט SPL שכשל ולא הובן נכונה.

9. התעוררות קטנה של מספר חברי פורום וותיקים שהייתי רוצה לראותם כאן פעילים יותר ויותר.

מה התכניות והציפיות לשנת 2015?

1. להמשיך לראות כאן ספונסרים נוספים - עובדים על כך כל הזמן, התחום לא פשוט בארץ הקטנה שלנו. להמשיך לראות ארועי השקה לחברי הפורום - מקווה שנראה ב2015 שניים כאלו לפחות.

2. לחדש מפגשי ביניים ומפגשי מרכז ביום שישי - על האג'נדה ל2015.

3. ליצור לקסיקון לאודיופיל המתחיל - לא הספקתי עדיין להגיע לזה השנה - נמצא במטרות שלי לשנת 2015.

4. זו הולכת להיות שנה של "סאונדינג" - מעבר לבמה - השנה אנחנו נדבר ה-מ-ו-ן על איך למצות את אופי הצליל של מערכת.

5. ארוע SPL וSQ - תחרותי או לא תחרותי - הדדי וחברי עיקר תחילה.

6. שמירה על אווירה רגועה בתת פורום אודיו.

בהזדמנות זו, שתהיה לכולנו שנה אזרחית חדשה וטובה מקודמתה.

בריאות, אושר, עושר וסאונד!

אדי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וכפי שאתם רואים מטרה אחת כבר נמצאת כאן איתנו - ספונסר פורום חדש בקרוב תקבלו הרבה מידע נוסף בדביק!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכיף ותעשה זה מאהבה לתחביב, לסאונד ותחלוק את זה עם אנשים שאוהבים אותך ומקבלים אותך ואת התחביב שלך כפי שאתה.

כמו שאתה אוהב את הסאונד.

כמו שאתה חושב שהוא צריך להשמע.

כמו שאתה רוצה שהוא ישמע.

תוך כדי קבלת כבוד ומתן כבוד לאנשים אחרים בתחום.

אולי זה יחזיר לך קצת את האהבה לתחום.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב אז עוד קצת הסברים לגבי מה אני רוצה לעשות השנה.

כמו שראיתם - אודיו סיסטם הצטרפו אלינו כאשר מאוחר יותר גם יחשף מידע נוסף לגבי מחירים, מבצעים, ארוע השקה, מתקין בית ועוד

ESIMPEX נכון לעכשיו - הסטטוס של משלוחי חומרי הבידוד קפוא, מקווה שיהיו חדשות בקרוב.

ARC AUDIO - מקווה לראות רק יותר ויותר התקנות של יוסי ואם יתאפשר אירוע היכרות.

לגבי מפגשים - בעונת החורף - מאמץ מיותר אבל מיד לאחר חגי האביב אני אשקיע זמן בלחפש נקודות מפגש נוספים בהם ניתן יהיה להקים מפגשי ראווה פתוחים לציבור, עם תשתיות מסביב שיאפשרו לחברי הפורום להתאוורר קצת במהלך המפגש, לשבת על כוס קפה, שירותים מסודרים וכך הלאה.

במפגשים אלו ננסה לארגן לפחות חבר פורום אחד עם ציוד מדידה - מד לחץ לSPL ומיקרופון לSQ ומחשב עם תוכנות מדידה ודיסק בדיקה ומוזיקת רפרנס אותם נעביר בין הרכבים. הדגמות ודיוני סאונד - ניקח את המפגשים האלה צעד קדימה. זמן מוקצה לשאלות ותשובות של חברי הפורום הצעירים כלפי פאנל של וותיקים במהלך המפגש. זה הריעון.

לגבי תורת סאונד - אני מתחיל החל מהיום לעבוד על מדריך מלא לאודיופיל בעולם הרכב מא' ועד ת' - המדריך הזה יהיה סגור לתגובות אבל הוא יבנה משרשורי דיון על כל אחד מהנושאים בנפרד אשר יהיו פתוחים לתגובות ושאלות.

אני לא יכול להתחייב לכל זה - מספיק שחלק יתבצע במהלך שנה זו - מבחינתי זה הישג והתקדמות.

חברים אני שוב אומר - אני כאן בשבילכם, אנחנו כאן אחד בשביל האחר - רק אתכם וביחד אתכם - זה יהיה אפשרי.

Pioneer TS-X150

פורסם
בכיף ותעשה זה מאהבה לתחביב, לסאונד ותחלוק את זה עם אנשים שאוהבים אותך ומקבלים אותך ואת התחביב שלך כפי שאתה.

כמו שאתה אוהב את הסאונד.

כמו שאתה חושב שהוא צריך להשמע.

כמו שאתה רוצה שהוא ישמע.

תוך כדי קבלת כבוד ומתן כבוד לאנשים אחרים בתחום.

אולי זה יחזיר לך קצת את האהבה לתחום.

אדי לא פירקתי את המערכת מרצון, זה פשוט נסיבות של החלפת רכבים ועבודה.

מדגדג לי להתקין, נראה איך זה יתגלל...

SCANSPEAK

• תוכן חדש...