Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים צילמה אותי מצלמה בצומות נווה ימין , שניסיתי לגנוב את הירוק כנראה, בכול מקרה טסתי לתקופה של 4 חודשים ושחזרתי קיבלתי הזמנה אחרונה לביצוע קורס נהיגה נכונה (יש לי 14 נקודות , תמרור עצור, רמזור אדום) בכול מקרה מה שהיה מוזר לי , לא שלחו לי קנס על אי ציות על רמזור אדום , התקשרתי למוקד גביות חובות והם טענו שאין אצלם תיק פתוח, והפנו אותי למוקד של המשטרה , הפקידה טענת שהמנפיקים דוח על מצלמה רק לאחר 4 חודשים, האי ציות לרמזור אדום בוצע לפני יותר מ4 חודשים (אני יודע בגלל הקורס) בכול מקרה הגיוני שלא הנפיקו לי דוח על אי ציות לרמזור אדום? (וויתרו לי)

פורסם

יכול להיות שעדיין לא הגיע, יכול להיות שנשלח זימון לדין - היה עוד רכב בצומת בזמן שגנבת את הכתום? (אם היית גונב את הירוק היית לכל היותר נכנס לצומת ברמזור כתום ולא מצולם).

אם אכן צולמת זה אומר שעברת את קו הצומת לפחות שנייה שלמה לאחר התחלפות הרמזור לאדום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יכול להיות שעדיין לא הגיע, יכול להיות שנשלח זימון לדין - היה עוד רכב בצומת בזמן שגנבת את הכתום? (אם היית גונב את הירוק היית לכל היותר נכנס לצומת ברמזור כתום ולא מצולם).

אם אכן צולמת זה אומר שעברת את קו הצומת לפחות שנייה שלמה לאחר התחלפות הרמזור לאדום.

כמו שאמרתי ,זה היה ממש בשעות הראשונות של הבוקר (שעה חמש וחצי ככה) בכול מקרה לא בטוח אם הייתי שם עם רכב אחר או לא ,אבל זימנו אותי לקורס נהיגה נכונה בעקבות זה צברתי 14 נקודות , ועבר לפי דעתי אם אני לא טועה חצי שנה מאז ובדקתי אצל מוקד גביות ואצל המשטרה ובינתיים אין שום הנפקה או תיק פתוח, בכול מקרה יכול להיות שלא הנפיקו לי דוח בשום מה? למרות שנתנו לי נקודות?

פורסם
הכתובת שלך במשרד הפנים/רישוי מעודכנת?

היא מספטמבר מעודכנת, לאחר שחזרתי מחו"ל בכול מקרה בדקתי עם הגבייה ומוקד של משטרת ישראל ואין תיק ואין דוח (לבינתיים) יכול להיות עניין של ביורוקרטיה או משהו כזה?

פורסם
כמו שאמרתי ,זה היה ממש בשעות הראשונות של הבוקר (שעה חמש וחצי ככה) בכול מקרה לא בטוח אם הייתי שם עם רכב אחר או לא ,אבל זימנו אותי לקורס נהיגה נכונה בעקבות זה צברתי 14 נקודות , ועבר לפי דעתי אם אני לא טועה חצי שנה מאז ובדקתי אצל מוקד גביות ואצל המשטרה ובינתיים אין שום הנפקה או תיק פתוח, בכול מקרה יכול להיות שלא הנפיקו לי דוח בשום מה? למרות שנתנו לי נקודות?

שוב, ייתכן שזה לא קנס אלא זימון לדין, אתה צריך להוציא עבר תעבורתי ולא מוקד גביות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שוב, ייתכן שזה לא קנס אלא זימון לדין, אתה צריך להוציא עבר תעבורתי ולא מוקד גביות.

ואיך אני בודק את זה?

פורסם

תנסה אולי דרך המרכז לפניות נהגים, או אולי אפשרי ברשיומט אלה שתי הדרכים הכי זמינות שאולי בהן תוכל לקבל תשובה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היה מי שיקבל דואר רשום בהיעדרך? האם רכבך חדש?

זו לשון החוק!!

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD](תיקון מס' 43) תשס"ה-2005

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

(א1) היתה העבירה עבירת תעבורה כמשמעותה בפקודת התעבורה, שהחשד לביצועה מבוסס על צילום רכב כאמור בסעיף 27א לפקודה האמורה, לא יוגש עליה כתב אישום ולא יומצאו לבעל הרכב בענינה הזמנה או הודעת תשלום קנס, אם כתב האישום, ההזמנה או הודעת תשלום הקנס טרם נשלחו ועברה תקופה כמפורט להלן:

(1) ארבעה חודשים ממועד ביצוע העבירה, למעט רכב כאמור בפסקה (2); שאז זה 6 חודשים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...