Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב206 שנת 2007 מנוע 1600.

בחודש האחרון (והקריר) שמתי לב שבנסיעה רגילה המחוג של החום בקושי מגרד את הקו של ה-80 מעלות. בנסיעה רציפה אפילו קרוב ל-70

רק כאשר אני עומד מעל 5-10 דקות במקום המחוג עולה לאיזור ה95 מעלות וקצת לפני הקו של ה100 מעלות הוונטה עובדת ומורידה אותו חזרה לקו של ה-90.

האם זה סביר או שיש מצב שהתרמוסטט תקוע במצב שהוא קצת פתוח?

פורסם

זה לא סביר, מד חום המנוע אמור להיות גם בנסיעה מהירה על האמצע או מעט פחות מכך, אבל לא כמעט על תחילת הסקאלה (אם אני לא טועה, ב- 206 הסקאלה מתחילה מ- 70°C).

בפיאט אונו שהיתה לי פעם העניין הסתכם בתרמוסטט תפוס על מצב פתוח. פעמיים.

רק שים לב שטמפ' עבודה תקינה היא 90° עם חריגה קלה כלפי מעלה במאמץ (נניח 95°). אם המאוורר נדלק רק ב- 100° שווה לבדוק אם יש לך עוד תקלה, נניח מהירות נמוכה של המאוורר שלא עובדת במידה ויש לך שם 2 מהירויות. שים לב לזה גם לבד.

פורסם

מהתיאור שלך זה נראה מתאים למצב של טרמוסטט תקוע במצב פתוח ואם כן אז מומלץ להחליפו.

התנהגות המאוורר תקינה לחלוטין המאוורר במהירות ראשונה נכנס לפעולה ב97 ויוצא ב92.

פורסם (נערך)

הייה לי את אותו המקרה, התרמוסטט שלך תקוע במצב פתוח.

הטמפרטורה לא אמורה לרדת מתחת ל 89 מעלות.

לצערי אצלי נשברה כל התושבת של הטרמוסטט מבפנים והייתי צריך להחליף את כל היחידה.

עריכה אחרונה על ידי Lucifer66

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

האם תאורטית, במצב שהאוטו קר (אחרי לילה) אני אפרק את הצינור העליון מהרדיאטור (זה שמגיע מהתרמוסטט) ואניע את האוטו, במידה ויזרמו משם מים זה אומר בוודאות שהתרמוסטט תקוע במצב פתוח נכון?

א

פורסם

אם המאוורר נדלק רק ב- 100° שווה לבדוק אם יש לך עוד תקלה.

זה נצב נורמאלי לגמרי ב 206.

מהירות ראשונה מופעלת ב 97 מעלות, מעט מתחת ל 100, בדיוק כמו שהוא רשם.

פורסם

גבי, צלם את תא המנוע שלך - יכול להיות שיש לך את הטרמוסטט "הקודם" , שהוא זול יותר (100-120 שח מקורי חדש עם הפלאנג' הקטן מפלסטיק). אני לא הייתי רץ "להבטיח" שיש לך את הטרמוסטט ה"חדש" (כמו ב C4).

צלם תמונה ונראה.

(בקצרה: על הדלת איפה שרשומים לחצי ניפוחי אויר יש מדבק עם מספרים שמציינת יום ייצור ועוד כמה פרטים. עד יום יצור 10401 זה הטרמוסטט הישן הפשוט מק"ט 1336Q1, מיום יצור 10402 זה הטרמוסטט החדש מפלסטיק מק"ט 1336Z0)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא צריך לפרק כלום.

תגע עם היד ברדיאטור, הוא צריך להישאר קר לגמרי עד שטמפרטורה מגיעה לאיזור 85-90 מעלות.

ואז במהירות, תוך מספר שניות הרדיאטור הופך להיות חם.

אם בשלב חימום מנוע גם רדיאטור מתחמם - טרמוסטט לא לגמרי סגור.

פורסם

בוודאות תרמוסטט תקוע על פתוח. תשם לב שגם אתה מתחיל נסיעה ולוקח לאוטו זמן רב להתחמם (כרבע שעה בערך במקום דקות בודדות).

פורסם

בוודאות לא אמורים לעבור מים חמים דרך הצינור העליון בשום אופן בדקות הראשונות מההנעה? אפילו לא קצת?

כי אצלי תוך 30 שניות מתחילים כבר להרגיש את הצינור מתחמם מעט

• תוכן חדש...