Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תרד לי מהגב? מדובר בשלם שגדול מסך חלקיו. השלישייה הגרמנית היא הכי טובה מבחינת איכות גימור והרכבה, ובכל זאת מרגישה שחסכו עליך. אני מדבר על תחושה, על רושם. הפנדה מרגישה מהודרת, למרות איכות החומר הנמוכה יותר. יש מבין?

:idea:
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הרגשתי הגרמניות עדיפות,גם להם פלסטיק קשיח וחלול.

כשהם רק הגיעו אני ואבא שלי נכנסו לסוכנות סקודה,אני זוכר שישר שמנו לב שאיכות החומרים שרגילים ברכבי סקודה לא נמצאת שם.

מבחינת הרושם הסיטרואן ניראית גם גדולה יותר ועם עיצוב די שונה ממה שיש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אולי תרד לי מהגב? מדובר בשלם שגדול מסך חלקיו. השלישייה הגרמנית היא הכי טובה מבחינת איכות גימור והרכבה, ובכל זאת מרגישה שחסכו עליך. אני מדבר על תחושה, על רושם. הפנדה מרגישה מהודרת, למרות איכות החומר הנמוכה יותר. יש מבין?

פנדה מהודרת?? :crazyeyes

הרכב נראה ומרגיש כמו לאדה משנות ה90..

פורסם

כן גם לדעתי,היא יכלה להיות רכב מאוד מהנה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לפי מה שראיתי ה-108 הידנית תהיה הזולה מבינהם ותוצא ב-69, אם אכן נכון תהיה די מציאה

פורסם
מרגישים שחסכו עליך, אפילו מהתמונות. הפנייה כאן היא יותר למחפשי שיק וסטייל מאשר רכב בוגר ו"רציני"; הרבה מייק-אפ כדי להסתיר נחיתות מבנית. תסיק לבד את המסקנה.

מכלל התגובות שלך כאן, לרבות אלו הדנות ב"נחיתות המבנית" ( מה זה בדיוק ? ), אני מעריך שנהגת על האוטו הזה ומשם הגעת למסקנות הנחרצות בדבר כל אותו שלל נחיתויות. כמי שלא נהג על האוטו הזה אבל דווקא התרשם לטובה מאיך שהוא נראה באולם התצוגה ומרשימת האיבזור המרשימה למדי, אשמח לקרוא על רשמיך מהנהיגה בו. תודה.

פורסם
גם לפי מה שראיתי ה-108 הידנית תהיה הזולה מבינהם ותוצא ב-69, אם אכן נכון תהיה די מציאה

ב70 אלף זה המנוע 1.2,ועדיף להוסיף מעט בשבילו לעומת ה1.0,הפיגו יקרה יותר כי יש לה תדמית יוקרתית יותר,זאת כניראה הסיבה שלא מייבאים את הסיטרואן עם מנוע ה1.2.

פורסם
ב70 אלף זה המנוע 1.2,ועדיף להוסיף מעט בשבילו לעומת ה1.0,הפיגו יקרה יותר כי יש לה תדמית יוקרתית יותר,זאת כניראה הסיבה שלא מייבאים את הסיטרואן עם מנוע ה1.2.

הפיזו עם גג נפתח נמכרת רק במנוע 1 ליטר. וזה עם מחיר גבוה של 90 אלף.

את המשחק האיכותי במחיר גבוה אני לא יודע מי קונה.

בהבט של תמורה - המחיר גבוה מידי.

לטעמי במחיר של 85 עם מנוע 1200 וגג נפתח - הייתי פותח הזמנה.

Kia Niro 2017

פורסם

עשיתי היום סיבוב בסוכניות על מנת להתרשם מהוולוסטר וה-DS3, כך שיצא לי לשבת שוב ב-i10 ולראשונה ב-C1 החדשה, בהתאמה. זו האחרונה הניחה בי את אותו הרושם שקיבלתי בתמונות: זו מכונית שלא הייתי מוציא לנסיעת מבחן בכלל. היא לא עוברת את מבחן אולם התצוגה.

מכלל התגובות שלך כאן, לרבות אלו הדנות ב"נחיתות המבנית" ( מה זה בדיוק ? ), אני מעריך שנהגת על האוטו הזה ומשם הגעת למסקנות הנחרצות בדבר כל אותו שלל נחיתויות. כמי שלא נהג על האוטו הזה אבל דווקא התרשם לטובה מאיך שהוא נראה באולם התצוגה ומרשימת האיבזור המרשימה למדי, אשמח לקרוא על רשמיך מהנהיגה בו. תודה.

כעת יש גיבוי לטענתי שהדבר הזה לא ברמה של הפנדה או ה-i10 ואחת היא מה המסקנות מן הנהיגה בו. תא הנוסעים ב-C1 הוא מקום לא נעים לשהייה סטאטית אפילו.

:idea:
פורסם

נו,כול אחד וטעמו,לדעתי היא בטופ של רכבי המיני.

חבל שלא נהגת עליה,לדעתי הייתה מופתע לטובה.

פורסם

חבל שלא מחזירים עטרה לישנה,

גרסת GTI של ה108 במחיר טוב הייתה יכולה להיות מעניינת.

מנוע 1.2 טורבו, עם משהו כמו 110 כ"ס, גיר ידני 6 הילוכים, כיול ועיצוב ספורטיביים לרכב היו הופכים אותו לאחר לגמרי.

איפה הימים של ה106GTI?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...