Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוחני רכב בחו"ל תמיד סגדו לתוצרת של VAG לעיתים בלי שום סיבה מוצדקת. (ע"ע פיאט בראבו נגד גולף) ישבתי בסיטיגו באולם תצוגה ועוד לא יצא לי לשבת ברכב מודרני שמעביר תחושה כל כך לא נעימה לנהג. פח חשוף, עיצוב מינימלי לחלוטין כמו ברכב שיצא בשנות ה-70, אבזור מינימלי. ממש קופסאת פח על ארבע גלגלים. אם על הרכב היה סמל של חברת אחרת הוא לא היה מגרד 2/5 במבחנים.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד אחד לאוסף? מוכן לאכול את הכובע אם בידוד הרעשים, הנוחות והנעימות ב-C1 טובים מבפנדה. עילית הקטגוריה עדיין בידי הפנדה\i10\סיטיגו, ומבחנים בחו"ל מאששים זאת.

עריכה: לגבי הלינק, הרי שאני מודע לנאמר שם וזה לא סותר את מה שאמרתי. ה-C1 והפנדה שתיהן בעלות אמצעי בטיחות מודרניים. מבחינה זו הן על אותו מישור. בהינתן מצב כזה, הרי שנתון המשקל כן משחק תפקיד. אם היה הפרש משמעותי בציון הבטיחות\איכות אמצעי הבטיחות וקידמתם הטכנולוגיים, אז נכון הדבר שהמשקל הופך זניח.

לא צריך למהר ולאכול כובעים, כן רצוי להתבסס על נסיון אישי, ודאי כשהקביעות כל כך נחרצות. תמונות זה יופי, סטיגמות על מכוניות ואיכותן על פי ארץ המוצא או ההיסטוריה של היצרן, גם הולך, אבל למה להיכנס למין עימות כזה שאתה מנהל כאן מול ה"אוסף", כשהנשק העיקרי הלא הוא התנסות אישית ולו קצרצרה, פשוט איננו.

פורסם

בדגמים החדשים ניסו ב PSA לעשות בידול מהטויטה, לכן הדגמים החדשים שונים באופן מובהק יותר מהדגים היוצאים.

עובדה שהרכב נמכר באירופה עם מנוע 1.2 שלפי ידיעתי לא מוצע בטויוטה.

המנוע והגיר ב108 GTI הם של PSA לגמרי.

מדובר במנוע 1.2 טורבו שמגיע ב308 החדשה.

גם בתצורה הרגילה התנהגות הרכב לא רעה בכלל, כמעט ללא זויות גלגול, הגה לא רע.

ואם עסקינן בכיול מיתלים אחר, אני מניח שיהיה מבית PSA, ללא קשר לטויוטה. ואם לשפוט לפי התוצאה ב 208 GTI, אמור להיות נחמד.

לכן, אני מעריך שייתכן ויתקבל רכב נחמד מאוד. להזכירכם המשקל של הדגם הידני הוא קצת מעל 800 קילו.

• תוכן חדש...