Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה xbox360 שלי לא יכול לקבל Freeboot?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אקס בוקס 360 רגיל 120ג'יגה. נפרץ ע"י אחי עוד ב-2009 והיום ברצוני לפרוץ אותו שנית ע"י Freeboot. מדיבור עם טכנאי שמתעסק בזה, נאמר לי שלא ניתן להתקין עליו Freeboot בגלל שהוא מיושן מדי. תאריך ייצור שלו זה 08.08.2008. מי שמתמצא בנושא, היוכל לשפוך אור בנושא?

* אציין שהנני מתגורר כרגע בנכר והדבר נאמר לי ע"י טכנאי מקומי במקום מגורי.

** אין אפשרות לבצע את הפריצה בארץ.

תודה מראש לעוזרים

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם (נערך)

האם יש יציאת HDMI בקונסולה שלך?

מה גרסאת ה Dashboard המותקן בקונסולה שלך כרגע?

אם הכוונה היא רק לשחק במשחקים מדיסק קשיח חיצוני, מבלי לצרוב אותם על דיסקים, הפריצה של xkey עדיפה לפי דעתי.

עריכה אחרונה על ידי Sergo
פורסם (נערך)

יש יציאת HDMI.

הכוונה היא לשחק במשחקים הכי חדשים ללא צריבתם. יש ברשותי HD נייד \ זכרון פלאש לצורך העניין.

מצורפת תמונה עם הנתונים:2014-12-18 16.08.32.jpg

עריכה אחרונה על ידי Wiking

Veni Vidi Vici

פורסם

אם זהו השימוש היחיד לשמו אתה מעוניין לבצע פריצת RGH, הייתי ממליץ על פריצת xkey במקום.

ניתן לעשות לבד למי שיש חוש טכני וידיים טובות. בארץ עולה סביבות 500 ש"ח.

תשאל את הטכנאי על פריצת xkey.

• תוכן חדש...