Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל ארוע משפחתי אנחנו מחפשים מקום לינה ללילה באמצ"ש כמה שיותר קרוב לצומת כנות

המקום שאנחנו מחפשים צריך להיות נקי ואסתטי ומהוגן ולא מקום להשכרה לפי שעות

חשוב לנו שהמקום יהיה קרוב ככל האפשר ל "חצר המלכה" שליד צומת כנות

פורסם

אמצע השבוע אז אפשר אולי בקיבוץ חפץ חיים. הוא קרוב ודתי אז הוא בטוח מהוגן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפי מה שאני מבין הם משכירים חדרים לפי שעה, כך שהם לא בדיוק עונים על התנאי של "מהוגן"

כפי שלמדנו בפסיכומטרי - כל ריבוע הוא מלבן, אך לא כל מלבן הוא ריבוע.

גם בית מלון "מהוגן" כהגדרתך שיושב במקום לא תיירותי באמצע החורף עדיין צריך להתפרנס ולשלם משכורות לעובדיו. הגיוני אם כך שבעונה החלשה הוא יציע חדרים לפי שעה, או יצבע את כל התקרות בכתום, או ינקוט בכל טקטיקה שיווקית אחרת שתביא לקוחות. זה ביזנס פשוט.

אין זה אומר שמדובר בבית עסק מפוקפק המושך זונות ונרקומנים, או שלא מקפידים שם על נקיון/בטיחות/סטנדרטים רגילים של כל בית מלון. במהלך ביקוריי בטאיפיי למשל המקומות הכי טובים שלנתי בהם היו לפי שעה, והדבר היחידי שרמז על כך היה הקונדום על השידה. מעבר לכך הם נראו בדיוק כמו כל מלון אחר ובד"כ גם היו קצת יותר זולים, בלי צרחות אקסטזה או מופעי סטריפטיז או מה שזה לא יהיה שאתה מדמיין לעצמך כשאתה אומר "לא מהוגן".

בלי קשר, לאור הדרישות שלך הייתי מסתכל מה יש ל-AirBnB להציע באזור.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

יש מלונות באשדוד, ויש גם אם אני לא טועה את לאונרדו ברחובות

זאת לא נסיעה ארוכה מצומת כנות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...