Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי Under Armour, מה מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר 4 שנים שאני עם נעלי סקוני מהסוג היקר ביותר (נקנה בואוצר הצבאי, עלו 900 ומשהו שקל במקור).

הנעליים נקנו למטרות ריצה בשטח, אומנם במצב טוב למרות שעברו מאות קילומטרים, הגיע הזמן להחליף אותם.

בחודשים האחרונים נרשמתי לחדר כושר וראיתי שמה שהולך חזק זה נעלים של אנדר ארמור וקיבלתי על המותג הרבה המלצות.

החולצות שלהם מאוד יקרות אז לבנתיים אתאפק איתם. אבל הנעליים נמכרים במחירים טובים הבעיה היא שהמבחר גדול ואני לא יודע מה טוב לאימונים בחדר כושר.

יש דגם מומלץ שלהם?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לא ממליץ על דגם אלא ממליץ למדוד ולקחת מה שנח ומרגיש לך טוב.

עכשיו בדיוק יש להם סוף טונה או מבצע דומה כך ש ב300~ אתה יוצא עם אחלה נעל

אחת שאני מממן לה את הנעליים זנחה 3 זוגות נייק וזוג סקוני בשווי כולל של 2500~ מאז שקניתי לה אנדר ארמור ב 280₪ ועכשיו היא כבר שמה עין על זוג נוסף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את האמת שאני פחות ממליץ על ההנעלה של underarmor.

ניסיתי אותם כמה פעמים ולא היו נוחות.

יש לכמה אנשים במשפחה כאלו והם אמרו שהן פחות עמידות מ saucony / brooks.

אתה מחפש נעליים לרצת שטח / חדר כושר - הליכון?

פורסם

אם הנעל לא מיועדת לריצה, אלא לאימוני משקולות, ממליץ על אולסטאר או נעל בסגנון. כלומר, נעל מינימליסטית עם סוליה דקה, שטוחה וללא בלימת זעזועים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אתה יכול להזמין מהאתר האמריקאי שלהם גם חולצות וגם נעליים והם עושים גם משלוח בחינם לישראל בקנייה מעל 750 ש'ח. יש להם באתר גם אאוטלט עם מחירים ממש טובים.

פורסם

הוא מחפש נעלי ריצה וגם אם לא והוא מתאמן בחדר כושר זה מגוחח ולא נכון להמליץ לו על נעלי pl אלא על נעל שטוחה ״רגילה״

אני אישית גם שהתאמנתי ב pl וגם כשרצתי עשיתי זאת עם 5fingers

פורסם

זה גם לא הכי טוב לאימוני pl

עדיפה תנוחה טבעית של הרגל ללא הגבהה

ההגבהה תתן לך אפשרות להרים יותר מכיוון שהיא מקלה על המתיחה של הרגל

, זה טוב לתחרות / rm1

פורסם

דווקא לאנדר ארמור אין כזה היצע גדול או משהו שמייחד אותם מחברות אחרות, הם פשוט משקיעים המון בפרסום ובגלל זה המותג תפס חזק כל כך. מבחינת איכות, מוצרים בינוניים לגמרי. אם כבר נעלי ריצה הייתי הולך על אדידס\סאקוני\אסיקס. ובנעלי ספורט אל תבקש המלצה על דגמים כי מה שנוח לאחד לא יהיה נוח לאחר. פשוט לך לחנות ותקח את מה שהיה לך הכי נוח

פורסם

אם כבר ארד מהאנדר הארמור, אני בודק לגבי הנעלי נייק.

רוב ביגוד הספורט שלי הוא של נייק שלדעתי חברה עם המון שנים בתחום, ניסיון וטכנולוגיה.

קיבלתי המלצה לגבי הנייק פריי החדשות (5.0), גם הביקורות עליהן מצויינות. בארץ הן עולות קרוב ל500 ובאייבי בסיבות ה300~, שווה להזמין את זה באיביי?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...