Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני עובד בחנות מרשת חשמל ישיר.

אנו רשומים כ: חשמל ישיר השרון.

עקב כך שאנחנו תת סניף של חשמל ישיר השרון- פתח תקווה.

מינואר, התבשרנו כי אנו מתנתקים מסניף האם שלנו והופכים לסניף עצמאי.

משמע, ח.פ חדש, שם חדש.

מינואר נהפוך לחשמל ישיר ירושלים.

אך מה עם העובדים?

האם יפטרו אותנו ויעסיקו מחדש?

לבינתיים יש עמימות על כל העניין.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

היי,

לי קרה מקרה דומה פעמיים.

חברה קודמת שעבדתי בה נקנתה על ידי חברה מחול. כל התנאים נשמרו (דובר אז על כ 700 עובדים), הוותק נשמר וכו.

בחברה הנוכחית - כבר פעמיים שינו את השם (ח.פ והכל) ולא היה שום שינוי. הוותק בעבודה נשמר (זה החוק), התנאים נשמרו ולא היה שינוי.

לדעתי - אתה חייב לשים לב שכל הדברים האלה מתקיימים - הותק נשמר (אמור להופיע בתלוש שלך), הפנסיה, וכל שאר הדברים.

עופר

פורסם

אם הותק והתנאים לא נשמרים אז אתה אמור לקבל פיצויים על התקופה שעבדת בחברה הקודמת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זו בחירה שלך מול ההנהלה.

שינוי בעלות/ח.פ יכול לשמש לפדיית זכויות ואפשר להעביר את הזכויות ולהמשיך כרגיל. דבר עם הבוס ותחליטו מה שטוב לשניכם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב אז היום הייתה שיחה.

בסוף החודש הבא, כולנו נקבל שימוע לפני פיטורים

נפוטר ב31.12.2014 ונועסק מחדש בתאריך 1.1.2015

הוותק ישמר.

ימי מחלה + ימי חופשה + ימי הבראה -> לא ישמרו אלה יפדו בכסף.

נקבל פיצויים מי שיחליט לפדות אותם ומי שיחליט להעביר אותם איתו לקרן הפנסיה.

וזהו.

לא ידוע על איזה חוזה העסקה נחתום, האם נקבל אם אותם התנאים {7 נטו גלובלי - 7עד 17:00, שישי כן עובדים, שישי לא}

מה אני מרגיש?

כוסאמו המדינה הזאת.

באמת שאני מרגיש שדיי, חלאס. למה זה כל הזמן קורה.

תראו את הקורות חיים שלי, זה הזוי!

3 שנים הייתי בשרתון ירושלים - רשת שרתון פשטה את הרגל, רשת פתאל קנתה אותה ופוטרתי לאלתר {התחלתי כקב"ט, סיימתי כמנהל תורן ערב}

3 שנים הייתי באוויס - הייתה שייכת לדן רכב ותחבורה, חברת קרדן קנו אותם והופ, פיטרו 300 איש והעסיקו חדשים במשכורות נמוכות יוצר {הראש היהודי ממציא לנו פטנטים - > התייעלות}

ועכשיו, 3 שנים עובד בחשמל ישיר הסניף מתחיל דרך חדשה.

למה? למה זה מגיע לי?!

מה ביקשתי?

פרנסה?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אלעד, ימי המחלה, חופשה והבראה תקבל בכסף, תעשה עם זה מה שצריך, או תסגור לימים קשים יותר.

את הפיצויים תמשיך לצבור בקרן הפנסיה.

תשמח שיש לך אפשרות להמשיך לעבוד (בתנאים לא ידועים כרגע), ואתה לא נזרק לרחוב.

בהצלחה ותמשיך להיות חייכן ואופטימי כפי שאתה!

פורסם
טוב אז היום הייתה שיחה.

בסוף החודש הבא, כולנו נקבל שימוע לפני פיטורים

נפוטר ב31.12.2014 ונועסק מחדש בתאריך 1.1.2015

הוותק ישמר.

ימי מחלה + ימי חופשה + ימי הבראה -> לא ישמרו אלה יפדו בכסף.

נקבל פיצויים מי שיחליט לפדות אותם ומי שיחליט להעביר אותם איתו לקרן הפנסיה.

וזהו.

לא ידוע על איזה חוזה העסקה נחתום, האם נקבל אם אותם התנאים {7 נטו גלובלי - 7עד 17:00, שישי כן עובדים, שישי לא}

מה אני מרגיש?

כוסאמו המדינה הזאת.

באמת שאני מרגיש שדיי, חלאס. למה זה כל הזמן קורה.

תראו את הקורות חיים שלי, זה הזוי!

3 שנים הייתי בשרתון ירושלים - רשת שרתון פשטה את הרגל, רשת פתאל קנתה אותה ופוטרתי לאלתר {התחלתי כקב"ט, סיימתי כמנהל תורן ערב}

3 שנים הייתי באוויס - הייתה שייכת לדן רכב ותחבורה, חברת קרדן קנו אותם והופ, פיטרו 300 איש והעסיקו חדשים במשכורות נמוכות יוצר {הראש היהודי ממציא לנו פטנטים - > התייעלות}

ועכשיו, 3 שנים עובד בחשמל ישיר הסניף מתחיל דרך חדשה.

למה? למה זה מגיע לי?!

מה ביקשתי?

פרנסה?

אם פיטרו אותך ושילמו לך לך את כל המגיע לך אתה תתחיל עם וותק כלפי המעביד החדש, באפס

על מה ולמה אתה מקלל את המדינה?

על שחוקקה חוקים סוציאליים שמקנים לך הטבות !! בעת שאתה עובד או בעת שאתה מפוטר ממקום העבודה!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
למה? למה זה מגיע לי?!

מה ביקשתי?

פרנסה?

מצטער שאני לא פשוט מנחם אותך, אבל זו בכינות מצידך.

התמונה שמצטיירת כאן היא שאתה עובד כללי בלי כישורים מיוחדים, שקל להחליפו. אכן, פעם בכמה שנים האיום מתממש ובאמת מחליפים אותך.

זו איננה אשמת המדינה שאינך משקיע בלימוד של מקצוע נדרש ופיתוח כישורים שיקשו על החלפתך.

אילו היית מוכה גורל ניתן היה לבקש אחריות מסויימת מהמדינה, אבל מיכולת ההתנסחות שלך בכתב אפשר להניח בסבירות גבוהה שטמבל אתה לא.

נצל את זה שאתה עוד צעיר והכשר את עצמך למשהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ישה, אם הייתי נולד ב73 ולא ב83 אז הייתי מרוויח מקום עבודה עם קביעות

המדינה עושה הכל בכדי להפריט

למה אין לי קביעות בבזק?

בדואר?

בעיריות?

בבנק ישראל?

הנה אדון ע. {חבר פורום} עובד מדינה במשרד רוה"מ כבר 20 שנה

הנה אדון ש. {חבר פורום} עובד בנק ישראל

וכהנה וכהנה.

אני משרת עובדי כנסת שלא שווים את הציפורן החודרנית שלי אבל הם בקביעות.

למה הם כן ואני לא?

למה אני עם תואר ראשון מועף מכל עבודה וכל עבודה אחרת שיש זה בתנאי עבדות.

אז כן.

כוס אמו המדינה הזאת עם ההפרטות שלה והאין אונות לעובד הפשוט בלי וועד עובדים שמגן עליו.

אדון ניטץ, אני מוכה גורל.

עקב עבר בשירותי הביטחון יצאתי עם אות קלון שהורס לי כל אפשרות למקום עבודה נורמאלי.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

שוב

3 מעסיקים פרטיים שאין בינם לבין המדיה דבר וחצי דבר.

כאמור אם היית חי לפני 100 שנה לא היית מקבל אגורה שחוקה.

אז תעריך את החוקים הסוציאליים שאותם חברי כנסת חוקקו עבור העובדים.

נכון שיכול להיות יותר טוב אבל גם יכול להיות יותר גרוע

מקווה שהמזל ישתנה לטובתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב פת חרבה ושלווה בה מארמון מלא זבחי ריב

אני רק רוצה לעבוד ולקום עם הפנסיה.

לא גנבתי, לא גרמתי נזק לבעל הבית, מכתבי תודה מכאן ועד באב אל ואד.

אז אכן, זה מבעס.

תודה ישה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אתה רוצה מדיניות סוציאליסטית - תצביע למפלגה סוציאליסטית בבחירות הקרובות. אנחנו (עדיין) חיים בדמוקרטיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתה יודע, יש מספיק דברים לומר גם נגד הקביעות ונגד ועדי עובדים חזקים. הם הרי הסיבה שיותר מדי חברות ממשלתיות או ממשלתיות לשעבר נמצאות במצב גרוע מאוד כיום. קשה מאוד לפטר אנשים או לבטל להם תנאים חסרי הגיון, כך שאי אפשר לייעל את החברה או להפטר מעובדים לא מוצלחים. יוקר המחייה עולה, הפריון במשק יורד והצמיחה נפגעת. ולא חסרות דוגמאות כמו המשבר בחברת החשמל, האבטלה הלא סמויה בנמלים וכן הלאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רוצה לא להצטרך לעבוד ולחיות כמו מלך, כמו בקטאר. מה לעשות, אני לא במדינה עם מאאאתיים אלף תושבים, שני מליון עובדים זרים ומרבצי גז טבעי אדירים. בעסה.

אותן קביעויות שאתה מדבר עליהן הן לא ברות קיימא ומנוונות את הארגונים בהם הן מונהגות, מה שמוביל לשירות גרוע ומחירים גבוהים. אם לכולם תהיה קביעות, המדינה והכלכלה תקרוסנה, מה שאתה מבקש איננו בר יישום.

לא יודע מה אות הקלון שלך, אבל היום לא חוקי לשאול על שירות בטחוני בראיונות עבודה למיטב ידיעתי, והצבא לא מעביר מידע למעסיקים שאינם ביטחוניים או מוגדרים כנכס לשעת חירום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...