Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות סופר מיני, התקציב שלי עד 40K.

אני בן 26 והשימוש שלה בעיקר יהיה לעבודה וליציאות.

הפרמרטרים לפי הסדר:

1. אמינות ויוקר תחזוקה

2. יופי, נוחות ואבזור

3. צריכת דלק

אני היחיד שינהג על הרכב ככה שמקום ובגז' לא חשובים לי חוץ מזה שהיא צריכה להיות מרווחת מלפנים כי אני גבוה (מטר 87)

לא חשוב לי ידני או אוטומטי.

השאלה שלי מה המקסימום מבחינת קילומטרז' שמומלץ לרכוש?

בינתיים אני מתלבט בין 4 דגמים:

1. יונאי i20

2. סיאט איביזה

3. פיג'ו 206

4. מאזדה 3

פורסם

I 20 חמודה מבחינת מראה, לא ממש חסכונית בדלק, אמינה מאוד , לא יקרה לתחזוקה ,

איביזה מהממת מבחינת מראה , הגיר הידני חסכוני 1:15 , אמינה מאוד, יש אותה בדגמים מאובזרים מאוד ,גג פנורמי מגנזיום וכ"ו בתקציב שלך אתה יכול להביא אחת כזאות ידנית, לגבי הדגם האוטומט שלה לא ממליץ בכלל גיר הולך מהר.

לגבי 206 , אתה מחפש משהו אמין והיא ממש רחוקה מזה

מאזדה 3 עונה לך על כל רוב הדרישות חוץ מצריכת דלק נמוכה , רכב מאוד לא חסכוני , וגם לא חשוב שתצליח למצוא משהו נורמלי בתקציב שלך

שורה תחתונה איביזה ידנית.

פורסם

מוצע הקמ בארץ בערך 16 אלף בשנה.

אם זאת ה רשימה שלך הייתי הולך על ביונדאי או הפיאסטה עם חומרים נעימים יותר,שניהם אמינות עם מנועים זהים,כאשר ליונדאי יתרון קטן בדמות איבזור עדיף.

עוד קכב הוא הפיאט איבו/גרנדה ידנית,מאוד חיסכונית,אחזקה זולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שכנעת אותי על האיביזה למרות שמלכתחילה אני משוכנע על הרכב הזה כי הוא הכי יפה, אבל באמת הדבר שהכי חשוב לי זה אמינות, האם הוא באמת אמין ברמה כמו היפניות?

אם כך והצריכת דלק שציינת אני אלך עליה, אני מעדיף את ה3 דלתות.

אוקיי, איזה שנה אני יכול לקנות בתקציב ועד איזה קילומטרז אני צריך לסנן?

פורסם

עוד אופציה שהייתי שוקל זו הקליאו הידנית 2011. גם הפיאסטה מכונית טובה מאוד בתקציב הזה. שתיהן מכוניות מאוד נוחות ונעימות לנסיעה בעיניי, שתיהן בטיחותיות. מניסיון אישי עם הקליאו התחזוקה לא יקרה, לא נתקלתי בבעיות אמינות.

להבדיל מהבחור למעלה שעושה הכול כדי להגיד שצרפתיות זה זבל (לא יוליאן), אני נאלץ לחלוק עליו בתור בעלים של צרפתייה כמעט 3 שנים. (ומתחשב בעובדה שגם ההורים מחזיקים צרפתיה קרוב לשנתיים ומרוצים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האיביזה ידנית ען מנוע 1.4 לא בעייתית,אבל תבדוק מחירי ביטוח,הרכב נחשב לגניב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינת שנתון תבדוק ביד 2,קמ ממוצע כמו שרשמתי כ 16 אלף בשנה,אבל גם אם רכב נסע יותר והוא שמור ומטופח הייתי בודק.

פורסם

עדיף רכב שנסע קצת יותר, נניח במקום 15-16, נסע 20 אלף ק"מ, אבל שיהיה שמור ומטופל עם היסטוריית טיפולים מסודרת, מאשר רכב שנסע פחות ואין לו היסטוריה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זה מעל הממוצע,אבל במחיר טוב ועם היסטוריה אפשרי.

פורסם

ל2009 משהו כמו 100 אלף ק"מ זה סביר, תתחשב בעובדה שהרכב תכף יהיה בן 6. זה ימצא בטווח של הק"מ הממוצע.

פורסם

מצטרף להמלצה על איביזה,

חסכונית, יפה מאוד

תחזוקה לא מהזולות ביותר

ק"מ תלוי בכמה אתה תסע, אם אתה נוסע הרבה עדיף לך כמה שפחות ק"מ כי יהיה לך קשה למכור אחר כך רכב עם ק"מ אסטרונומי.

אך אם אתה לא נוסע הרבה, אתה יכול להתפשר על ק"מ טיפה יותר גובה.

בגדול כמה שפחות ככה יותר טוב, אני פשוט עושה סינון לפי ק"מ ב"יד 2" ובוחר מה30 מכוניות עם הק"מ הכי נמוך.

פורסם

במה זה מתבטא שהתחזוקה לא זולה?

והאם ההמס דלתות משפיע על המחיר?

אני מחפש אוטו שאני יאהב את המראה שלו ויהיה מהנה לנהיגה אבל האמינות חשובה מהכל אני רוצה שקט נפשי אני לא רוצה כל חודש לבקר במוסך, משהו שיצריך ממני עוד כסף וזמן

פורסם

כי סיאט זה מנוע של ולקסווגן והדרישות איכות שמנים ופילטרים בהתאם.

יש לחבר אחת כזאת כבר כמה שנים, ללא תקלה אחת.

טיפול קטן עולה סביב ה600 שקל במוסך מתמחה לא מורשה וסביב ה900 במורשה.

ולפי מה שחיפשתי בגוגל, לI20 לדוגמא טיפול קטן עולה 550 שקל במוסך מרכזי.

• תוכן חדש...