Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי קנס ממשרד לאיכות הסביבה על השלכת נייר טישו מחלון הרכב של נוסעת לצד הנהג.

יש לומר בכנות, שאיננו נוהגים לזרוק דברים מחלון, זה נוהג פסול אצלינו. אישתי היא חולת ניקיון, ואנחנו והילדים אוהבי טבע ומטיילים דיי הרבה בארץ, ותמיד מנקים אחרינו. זה אפילו לא דומה לדפוס פעולה שלנו, וכמובן גם באוטו.

אישתי הייתה בשוק, וכמובן לקחה את זה קשה, כי אמרתי לה שיכול להיות שהיא זרקה משהו מהחלון בזמן נסיעה (הרגישה שאני מאשים אותה).

אנחנו רוצים להוכיח את חפותינו, ומוכנים ללכת למשפט.

השאלות שלי הן אלו:

1) האם הצד התובע מחוייב להציג את ההקלטה של האירוע?

2) אם לא, האם אני יכול לבקש לקבל הקלטה כזאת?

3) בקנס עצמו רשום רק מספר הרכב, אין צבע האוטו ואין סוג האוטו. האם התובע לא מחוייב לרשום את הדברים האלה?

תודה

דן

פורסם

מכיון שבבתי המשפט ייטו להאמין בצדקת נאמן הניקיון, שהרי אין לו דבר אישי נגדך, אם תוכל להוכיח שלא היית כלל במקום שבו ניתן הקנס, זה סיפור אחר, להגיד הייתי במקום אבל לא זרקתי, לא יעבוד.

פורסם

קודם כול, אני לא אמרתי שהייתי במקום. אני רק העדתי על עצמי שזה לא דפוס התנהגות שמאפיין אותי ואת אישתי.

אני שאלתי 3 שאלות, ותו לא. אני מודע שבית משפט יכול להכריע לכאן או לכאן.

פורסם

לא חייב להיות הקלטה ולכן כמובן גם אין חובה להציג אותה.

אתה יכול לפנות אליהם ולבקש שישלחו לך את הפרטים של נאמן הניקיון כפי שנרשמו על ידו, ייתכן ששם מופיעים (או לא) פרטים נוספים.

למטה (פה בדף) יש לך קישורים לנושאים דומים, תקרא ותחליט אם הם מעודדים (מבחינתך) או לא.

פורסם

היי,

ברור שלא, השופט רק ירשום לפרוטוקול שביקשת... וזהו

לדעתי וותר על זה, אלא אם כן אתה זוכר במדויק את הנסיעה הזאת ומי בדיוק היה ברכב

פורסם

ניתן להפיל דו"ח כזה (בתנאי, כמובן, שאכן לא בוצעה העבירה) רק אם תיזכר בפרטי פרטים ביום המדובר. ריבוי פרטים מצדך לעומת מיעוט פרטים מצד נותן הדו"ח (אם אכן אין פירוט בדו"ח) עשויים לערער את אמינות נאמן הנקיון ולסייע לזיכוי מחמת הספק.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אסכם זאת כך

בכניסה לבית המשפט כתוב בית משפט לא בית צדק.

לכן צדק זה כוכב לא תמצא אותו בבית משפט שתפקידו להכריע בין שתי גרסאות קוטביות.

אחד שעד היום לא רצחת לכן סביר שגם הפעם המלאכה נעשה בידי דעאש.

השופט ובצדק שואל את עצמו מה יש לפקח / נאמן ניקיון להיטפל אליך.

זה מכשול לא קל לעבור.

כל שוטר / פקח / נאמן נקיון נבון , לא זוכר כלום בחקירה ( והוא אינו חייב לזכור מקרה שקרה לפני שנה שנתיים כאשר הוא כותב דוחות רבים ) ומסתמך על מה שכתב בדו"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כפי שציין נומד התשובות הן:

1. לא

2. כן (אבל הם לא מחויבים להציג הקלטה, למעשה רוב הסיכויים שאין הקלטה), רוב הסיכויים שמתנדב נאמן נקיון (שזו לא עבודתו) הוא זה שלקח את מספר הרכב שלך ועל פי זאת הונפק לך דו"ח.

3. לא

והדרך היחידה שבה תצא זכאי זה אם תוכיח שלא היית שם בשעה המדוברת בתאריך המדובר (ולכן מדובר בטעות בזיהוי)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מאוד סקרן לראות כיצד נראה דו"ח כזה. תוכל להעלות בבקשה צילום של המסמך? יתכן ונוכל לתת תשובה חכמה יותר עם צילום המסמך.

• תוכן חדש...