Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי אתמול נעיסת מבחן על I10, פנדה ואלטו, את אלטו לא אהבתי כל כך לכן ההתלבטות שלי כרגע היא בין I10 לפנדה. הנסיעה על שניהם הייתה ממש נוחה, אם כי ה I10 יותר מאופזרת אבל בפנדה הייתה הרגשה שהנסיעה חלקה יותר, פחות מרגישים כביש משובש.

אבל תאמת אהבתי מאוד את שניהם, מערכת לזינוק עזר בעליה עובדת מצויין בשניהם ( אגב אני מדבר כמובן על דגמים ידניים), ועוד שמתי לב שהפנדה באותם מהירויות הייתה בסלדים נמוכים יותר מה I10, אבל זה כניראה בגלל הנפח הגדול יותר.

ב I10 יש יותר מקום מאחורה והיא טיפה יותר מרווחת.

בגדול אני מרוצה משניהם, אבל הדבר היחידי שאני לא יכולתי לבדוק זה צריכת דלק, הנסיעות שלי הם עירוניות, וכולם יודעים שמה שרשום בנתוני יצרן זה שקר, אז מישהו פה יודע איזה חסכונית יותר?

תודה לעונים.

פורסם

איזו הצעת מחיר קיבלת על הפנדה וכמה על היונדאי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה הולך רכב מול רכב, לפי דעתי הפנדה לוקחת.

הנסיעה יותר נעימה, אחזקה זולה, חסכונית מאוד, נכון שהרכב נראה לא הכי משהו אבל החווית נהיגה טובה יותר לדעתי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

סוף סוף יש גם מחיר נורמלי במסגרת המבצע 60 אלף ולא הכמעט 70 שרצו,לא פלא שלא קנו את הרכב במחיר הזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"נראה לא הכי משהו" זה אנדרסטייטמנט. הרכב הזה נראה זוועה, לדעתי לפחות.

אני לא מחסידי יונדאי - אבל באמת שה-I10 נראת מעולה.

פורסם

עיצוב זה עניין של טעם.

פורסם

עיצוב זה אכן עניין של טעם, ואם זה פקטור שמשנה משהו- אז לדעתי יונדאי עדיפה כאן.

יש לך בקטגוריה הזאת גם את הפיקנטו. מבחינת עיצוב לדעתי אין עליה עוררין, ואם יוצאים מהשטחיות אז הרכב מרווח ונוח לנהוג עליו (גם בעליות).

פורסם

מבחינת ביצועים וצריכת דלק הפנדה עדיפה,

לטעמי מבחינת תא הנוסעים, האבזור והבטיחות - הi10 עדיפה, שכן ב60 אלף ש"ח מקבלים את הפנדה הבסיסית עם 4 מושבים ו4 כריות אוויר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באמת הi10 פחות חסכונית מפאנדה? ציפיתי שהיא תהיה חסכונית כמו האלטו. מנוע 1000 ידני עם 66 כ"ס

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

צמד הקוריאניות תמיד היו יותר חלשים מבחינת צריכת הדלק.

פורסם

אבל בכמה? יש לי הרגשה שקצת מגזימים. חבר שלי מוציא 1ל 18 ממוצע מדוד עם האלטו, בכמה כבר הi10 תיפול ממנה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

קשה לומר במדויק כי לא ידוע באיזה תנאים,אבל 1/18 זה הגיוני בהחלט לאלטו שנחשבת מאוד חיסכונית,אם לקחת הערכה גסה לפי מה שחברים פה מדווחים כ כ1/16 בערך,ההבדל הגדול יותר הוא לא בגיר הידני,אלא פיקנטו/I10 אוטומטית מול גיר רובוטי,שם הבדלים גדולים יותר.

מה גם שפנדה החדשה מעט כבדה יותר מהדור הקודם.

פורסם

ההבדל בין הפנדה ל-i10 בצריכת הדלק לא כל כך משמעותי. אני הייתי הולך על ה-i10, היא מאובזרת יותר, יש לה 5 מושבים ולא 4 וסביר שתהיה סחירה יותר בעוד כמה שנים כשתרצה למכור.

• תוכן חדש...