Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה מנצלים אחריות כזאת? מול קרסו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאחר ומשם (או מהיצרן) הגיעו הצמיגים והם לא הוחלפו לאורך חיי הרכב, הייתי מניח שכן.

אבל אני לא באמת מאמין שמישהו יניד עפעף בכיוון וסביר שינפנפו ב"אקלים הישראלי" כתירוץ שאין מה לעשות נגדו.

אם יש לך זמן חופשי לבזבז על זה, תפאד'ל :wink:

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי, לא חושב שיש טעם לבזבז על זה זמן.

אגב, יש סיכוי שעל הג'אנט הנוכחי שלי ניתן להרכיב צמיגי R16? שווה לשקול את זה בכלל או שזה מטורף מדי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

חביבי, מה יהיה? מדוע אתה מתעקש להתבלבל בין קוטר לרוחב.

לא, אי אפשר להתקין על חישוק בקוטר "15 צמיג שנועד לחישוק בקוטר "16.

ומידה קוטר של "16 כלל אינה מאושרת לרכבך ע"פ המסמך שצירפתי בתחילת הדיון, אולי מידה "17 שנועדה במקור לגרסה הספורטיבית של הקליאו, אבל סביר שתסרס לגמרי את המנוע הצנום שלך.

פורסם

אני לא מתעקש להתבלבל, אני שואל האם זה אפשרי, אני לא כזה בקיא בתחום הזה. אם זה דורש החלפת ג'אנט אז לא שווה.

פורסם

המספר האחרון במידת הצמיגים, R15 לדוגמה מציין את הקוטר הפנימי של הצמיג, זה שמתלבש על החישוק.

ולכן אין אופציה אחרת מלבד התאמת הנתונים של הצמיג ושל החישוק בנתון הקוטר (במקרה דנן).

לגבי רוחב הצמיג, ישנו טווח רוחב של החישוק שיכול להתאים בצורה בטוחה. ראה מסמך שצירפתי בהודעה #25.

וכל הנ"ל צריך ליפול תחת המידות המאושרות כחוק.

פורסם (נערך)

טוב, דיברתי עם שני מכוני טסטים בבאר שבע, עכשיו כבר אין ממש עם מי לדבר, אבל מחר אקפוץ לאחד מהמכונים ואראה מה ניתן להרכיב על הרכב.

אגב לגביי האתרים שהצעת, האם תתאפשר הרכבת צמיגים מהיום למחר? (כלומר אם אזמין מחר צמיגים וארצה להתקין בשישי?)

נכנסתי לאתר הביקורת האנגלי ההוא, לא מצאתי את הדגם של הפאלקן במידה 185/60/R15, מופיע ZE914, באתר של TIRES4U מופיע ZE912.

המקסיס גם לא מופיע שם. ההנקוק מופיע שם בדירוג C בשני המדדים.

מה עושים?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם (נערך)

איני יודע וטרם יצא לי להזמין דרכם צמיגים.

באתר טייר קלאב, הם מציינים שהצמיגים נשלחים לצמיגיה לבחירתך (מאלו שהם עובדים מולם) בתוך יום עסקים אחד. אגב יש להם נציג פעיל בפורום.

מניח שבטייר דיל הסידור דומה, ובטיירס4יו לדעתי התקשורת היא מול הצמיגיות עצמן שמקבלות את רישום ההזמנה וצריך לתאם איתן מועד התקנה בנפרד.

לא תמיד מופיעים שם כל הצמיגים.

זה רק אתר אחד מיני רבים שקיימים באינטרנט.

קודם ברר אילו מידות אתה יכול להרכיב ואחרי "שבור את הראש" בנושא.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
אצלי הרכב משרת אותי בנסיעות לבסיס, לכן הק"מ שלי יותר מפי 2 משלך.

אין ביננו מחלוקת. אם אני נסעתי רק 19K ק"מ ואני מעוניין להחליף, כתוצאה מהגיל וההתייבשות, אז על אחת כמה וכמה, ברור שגם אתה מעוניין להחליף.

אל תסתבך יותר מידי. אישית, האתרים השונים נותנים רק אינדיקציה מבחינתי, כאשר את הרכישה אעשה מול צמגיה ספציפית שיש לי ניסיון עימה או שהומלצה לי, ולו רק בשל העובדה שכך, באופן כלשהו, יש לי איזושהי שליטה לגבי תאריך ייצור הצמיגים ומיקוח על המחיר.

לגבי הגדלת הצמיג, ממליץ. ולגבי הפלקן 914, להבנתי מחליף את ה-912.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אין לי ניסיון עם שום פנצ'רייה, כך שהאתרים האלו נראים לי כאופציה נוחה וגם מבצעים על הדרך סקר שוק.

לא מצאתי ZE914 בTIRES4U.

האם אני חייב להשאר עם צמיגים בעלי קוד 84 או שגם 88 תופס?

פורסם

טיירקלאב הם היבואנים של פאלקן.

אתר טיירס4יו ידוע בזה שהוא לא מעודכן לחלוטין, לא בהיצע ולא בתמחורים.

קודי עומס ומהירות צריכים להיות שווים או גדולים מהקודים המאושרים.

פורסם

כלומר אם נדרש 84 והצמיג הוא 88 זה בסדר?

פורסם

כן, אני יודע, במידה המקורית נדרש 81, במידה של ה185/60 נדרש 84. סתם זרקתי כדוגמה את המידה הגדולה יותר.

מחר אקבל תוצאות ובהתאם לזה אתייעץ כאן.

ללא קשר למידה יש לדעתכם טעם לקפוץ לאוטו דיפו? יש סיכוי לקבל שם הצעה טובה לצמיג נורמלי ולא לאיזה זבל סיני?

פורסם

כל עוד אתה מתייעץ כאן לפני שאתה רוכש, בוודאי שיש טעם.

צריך לבדוק אם יש להם מבצע על דגם טוב של גודייר.

הם מוכרים גם קומהו שאולי יש לו דגם נורמלי, וגם טייפון שהם מבית קונטיננטל אבל נחשבים צמיגי "Budget".

• תוכן חדש...