Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פלסטלינה של CG דיי יקרה, 100 ש"ח לחתיכה של 100 גרם, חתכתי כחצי והשתמשתי בה לנקות את הרכב שהוא פצפון (פיאט 500).

אחרי השימוש, הפלסטלינה לא הייתה ממש מלוכלכת ברמה היסטרית, אבל זרקתי אותה לפח.

האמת בחיפושים בפורום לא מצאתי משהו מדוייק, הזמנתי גם פלסטלינה סינית כדי שאוכל להרגיש פחות כואב בכיס כשהיא תלך לפח בשימוש ראשוני.

אז, לזרוק או לא לזרוק? זאת השאלה.

נ.ב - היכן אוכל להשיג קופסה סגורה / אטומה לאחסן פלסטלינות? אין באיביי :(

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא זורק, אלא אם כן לאחר לישה יש יותר מידי לכלוך שעלול להסב יותר נזק מתועלת.

יש מספיק קופסאות קטנות שאפשר להסב אותן לצורך אכסון הפלסטלינה.

הייתי בעבר שומר בתוך שקית ניילון אטומה, היה מחזיק יופי.

M-TECH E46

פורסם

אני אחרי שימוש זורק,לא רואה סיבה לנקות שום פעם עם הלכלוך שיש כבר על הפלסטלינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת מה נהיה עם המטליות /ספוגים, בתחילת הדרך התוצאות לא היו משהו בלשון המעטה.

היום יש מוצרים מוכחים? מהם היתרונות מול הפלסטלינה הקלאסית?

הפלסטלינה, היא לא חד פעמית, (אלא אם כן מצב הרכב היה קטסטרופה ), יצא לי לעבור עם 50 גרם בערך - על 2 רכבים. לא ראיתי סרווילים או שריטות על הרכב השני. זה לא נובע מקמצנות, פשוט חבל לזרוק משהו שעדיין עושה את העבודה.

M-TECH E46

פורסם
פעם הבאה קנה לך את הספוג של autoscrub nanoskin לא תצטער.

+ מליון, פשוט אין הצדקה לפלסטלינה קלאסית יותר, אין!.

תתקדמו למוצר איכותי יותר.

"יאללה בירי".

פורסם
+ מליון, פשוט אין הצדקה לפלסטלינה קלאסית יותר, אין!.

תתקדמו למוצר איכותי יותר.

אם מותר לי לשאול שאלה של מתחילים, כל כמה זמן אצטרך להחליף את הספוג הזה בשימוש על רכב אחד? ובעצם, כל כמה זמן צריך בכלל להשתמש בו על הרכב? מדובר ברכב חדש (מיצובישי ספייס סטאר), שיעבור שבוע הבא שטיפה מלאה עם אוטם, ואחרכך שטיפה שבועית-דו שבועית בשיטת 2 הדליים.

אוטם אעביר כל חצי שנה.

*אני נמנע לבנתיים להזמין את הפלסטלינה הסינית, עד כמה שהיא זולה כבר נתקלתי בשרשור של חבר הפורום שבו נטען שהיא גרמה לו לשריטות ונזק לצבע ברכב, ועוד שני משתמשים גיבו אותו שגם להם זה קרה. לא רוצה לקחת סיכון!

פורסם (נערך)

כול המרבה הרי זה משובח,אבל צריך גם להיות הגיוני,אני למשל עושה פלסטלינה 3 פעמים בשנה ואז גם מיישם אוטם צבע.

פלסטלינה כדאי יותר להזמין מחול,אני הזמנתי את זאת:

http://www.detailedclean.co.uk/detailing-clay/bilt-hamber-autoclay-regular-200g-17

שים לב שזה 200 גרם,בארץ יותר יקר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...