Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה - PS4 או XBOX ONE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב4 רוב רץ על 60,אבל גם מה שרץ על 30 ניראה חלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אז שניה שניה: אם אתה הולך רק לפי גיימינג פר שקל אני אסכים להגיד שהקונסולה יותר שווה בהנחה שלא איכפת לך על איכות ממוצעת.

הנקודה אני מנסה להעביר היא שימושיות: מחשב כבר יש לך בבית אז אתה לא קונה משהו חדש שידרוש הוצאה כספית נוספת (כדוגמת שלט שני) אתה משדרג את הקיים ואת השידרוג הזה אתה יכול לעשות קרוב לשלוש שנים(להוסיף SSD,החלפת כרטיס מסך וכו). אז אם כבר אתה יכול לקנות מכונה שתעשה לך את הכל ביחד למה לא?

חיבור מחשב לטלויזיה? חיבור מחשב למקרן? את כל הדברים האלו אני עושה כבר מזמן אולי אני יותר פדנט וחשובה לי הגרפיקה יותר ממך אני מוכן לקבל את זה כי זה אישי אבל אחרי שיש לך מחשב שמריץ משחקים ברזולוציות שקונסולות רק חולמות עליהם קשה לחזור לקונסולה (ואני הגעתי מעולם הקונסולות).

לגבי משחקים זה פחות לגבי האקסקלוסיביות ויותר לכיוון איכות המשחק ומספר המשתתפים הרב יותר.

אין צורך לתת שמות של משחקים כי הרי זה נושא של טעם וריח.

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם

לחבר מחשב לסלון ואז להחזיר חזרה זה לא נוח,ומה עושים עם האישה רוצה להיות במחשב?

זה לא פיתרון טוב.

בפועל כשאתה משחק,אתה לא יכול להגיד מה מריץ הPS4 או מחשב,רק אם משווים אחד מול השני.

לי אישית יותר נוח לשחק על השלט,לא צריך לסחוב את המחשב לסלון וכך להגביל את מי שרוצה להשתמש במחשב,זה יותר נוח,יותר זול ואיכות טובה שרק בעוד מספר שנים תיראה הבדלים,וזה במידה ותשדרג את המחשב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לחבר מחשב לסלון ואז להחזיר חזרה זה לא נוח,ומה עושים עם האישה רוצה להיות במחשב?

זה לא פיתרון טוב.

בפועל כשאתה משחק,אתה לא יכול להגיד מה מריץ הPS4 או מחשב,רק אם משווים אחד מול השני.

לי אישית יותר נוח לשחק על השלט,לא צריך לסחוב את המחשב לסלון וכך להגביל את מי שרוצה להשתמש במחשב,זה יותר נוח,יותר זול ואיכות טובה שרק בעוד מספר שנים תיראה הבדלים,וזה במידה ותשדרג את המחשב.

אצלי זה מסודר עם המחשב מצד אחד של הקיר ומצידו השני הטלויזיה והם מחוברים. אז כל סרט/משחק אפשר לשחק בחדר או בסלון.

לגבי להעביר את המחשב כל פעם? בימנו אפשר גם מיני PC וחברת GIGABYTE הוציאה GTX 970 קטן במיוחד בשביל זה MINI ITX מה שאתה רואה שם מפצפץ כל משחק שקיים כיום. להעביר דבר כזה עם מארז מיני לא קשה בכלל.

אקדא1.jpg

8)
פורסם

כמה עולה כזה מיני?

פורסם

אחרי שנים עם קונסולה (PS3) ואחרי ששיחקתי אצל אחי ב-PS4, ומאוד לא התרשמתי, חזרתי גם אני לגיימינג במחשב.

קניתי מחשב שכל ייעודו זה משחקים, מחובר למקרן בחדר קולנוע ביתי והאמת - פשוט אין מה להשוות וזה למרות שאנחנו בתחילת דור הקונסולות הנוכחי לפני שהחומרה שלהן הופכת למיושנת.

אז נכון - שילמתי 4000 ש״ח. אבל קיבלתי מכונת משחקים עדיפה לאין שיעור, שתשתדרג בקלות כל שנתיים בהשקעה לא גדולה, ואני מקבל חווייה הרבה יותר טובה.

מאוד חששתי לחזור לעניין החוסר נוחות בהפעלת משחקים. אין על התפעול של הקונסולות בלי להסתבך עם התקנות, directx, דרייברים וכל הקשקושים האלה.

הופתעתי לטובה. אמנם ההתחלה עדיין דורשת התעסקות עם כל אלה, אבל אחרי שמפעילים, די נגמר הסיפור. כל החנויות שיש היום - origin למשחקי ea ו-steam לכל השאר הופכים את החוויה למאוד קרובה לזו של הקונסולות. רוכשים משחק (במחיר הרבה יותר זול מאשר בקונסולות אגב), וזה יורד ומותקן בעצמו.

המחשב נמצא כל הזמן על מצב שינה, לחיצה על מקש והוא מתעורר. תוך 10 שניות אני כבר בתוך המשחק. אפילו מהר יותר מהקונסולות.

בקיצור - מחשב טוב, שני שלטי xbox למחשב ואתה מסודר.

פורסם
חלקה = 60 פל"ש ומעלה. לא מעט מהמשחקים ל XBOX ול PS3 רצים ב 30fps ולי זה די מורגש, בייחוד כשישבתי אצל חבר ששיחק ב GTA V על ה PS3 שלו. לא מבין איך אנשים מסוגלים לסבול זאת לאורך זמן מבלי לחטוף כאבי ראש.

אתה מדבר על חומרה מלפני 8 שנים להזכירך, בא נראה איך מחשב בן 8 שעלה אז 500 דולר יריץ את זה כשזה יצא (תזכיר לי מתי הוא יצא למחשב? :))

תראה את הסירטון הדגמה של זה על 4 שמשווה ביניהם - עולם אחר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אז שניה שניה: אם אתה הולך רק לפי גיימינג פר שקל אני אסכים להגיד שהקונסולה יותר שווה בהנחה שלא איכפת לך על איכות ממוצעת.

הנקודה אני מנסה להעביר היא שימושיות: מחשב כבר יש לך בבית אז אתה לא קונה משהו חדש שידרוש הוצאה כספית נוספת (כדוגמת שלט שני) אתה משדרג את הקיים ואת השידרוג הזה אתה יכול לעשות קרוב לשלוש שנים(להוסיף SSD,החלפת כרטיס מסך וכו). אז אם כבר אתה יכול לקנות מכונה שתעשה לך את הכל ביחד למה לא?

חיבור מחשב לטלויזיה? חיבור מחשב למקרן? את כל הדברים האלו אני עושה כבר מזמן אולי אני יותר פדנט וחשובה לי הגרפיקה יותר ממך אני מוכן לקבל את זה כי זה אישי אבל אחרי שיש לך מחשב שמריץ משחקים ברזולוציות שקונסולות רק חולמות עליהם קשה לחזור לקונסולה (ואני הגעתי מעולם הקונסולות).

לגבי משחקים זה פחות לגבי האקסקלוסיביות ויותר לכיוון איכות המשחק ומספר המשתתפים הרב יותר.

אין צורך לתת שמות של משחקים כי הרי זה נושא של טעם וריח.

הכל נכון, אבל ההתעסקות הזו לא מתאימה לכולם [וזה הרבה התעסקות בהשוואה לקונסולה]. לא לכולם יש טלוויזיה גדולה ומאחוריה חדר עם מחשב. לא לכולם יש רצון לקנות מחשב ב-6000 שקלים. לא לכולם יש את הרצון/יכולת לבצע שדרוג. רוב האנשים לא יודעים לבנות לעצמם מפרט. בד"כ מי שקונה קונסולה מחפש מקסימום גיימינג במינימום מאמץ/מחיר ובשביל זה המכשירים הללו קיימים.

להשוות בין קונסולה ומחשב מיותר לחלוטין.

לגבי שדרוג מחשבים במקום רכישת קונסולה. הרבה פעמים המחשבים שיש לנו בבית כל כך ישנים ששדרוג שלהם יגרור החלפת 90% מהחומרה, כך שאין בזה תועלת; אבל כל מקרה לגופו.

שוב, מי שמתאים לו עכשיו לשדרג מחשב, להעביר אותו לסלון [ולכער את הסלון], לקנות שני שלטים ולשחק - שיבושם לו. זה אחלה של דבר, רק שלרוב זה לא מתאים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצטרף להמלצה על האתר.

דרך אגב יש להם גם קטגוריית pre-played מצויינת. בדיוק עכשיו הגיע אליי c.o.d ghosts לאקסבוקס1 ששילמתי עבורו כמאה ש"ח.

לוודאי כשאסיים את הקמפיין ויימאס לי מהמולטיפלייר אוכל למכור אותו לפחות ב50 שח.

חומרה לPC אני לא בטוח שאפשר למכור באותה הצורה.

פורסם

שמע,יצאתי חומוס,תמיד הייתי לוחץ על הכותרת לא היו משחקים,עכשיו לחצתי למשל על W ויש WATCH DOG ב 140 כולל משלוח!

חבר תודה רבה לך!

פורסם

טוב, כדי לחזור לנושא המקורי: חנות מומלצת לרכישה של אקסבוקס1, מישהו?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שמע,יצאתי חומוס,תמיד הייתי לוחץ על הכותרת לא היו משחקים,עכשיו לחצתי למשל על W ויש WATCH DOG ב 140 כולל משלוח!

חבר תודה רבה לך!

אחרי שראיתי איך אתה נאבק להציל את ירידת הערך של האינפיימוס הייתי חייב. [emoji1]

בנוסף באחת הרשתות התחילו כבר במבצעי בלק פריידי ומשחק שני נמכר ב-80% הנחה. אומנם היצע לps4 לא אסטרונומי אבל כל המגוון משתתף. יחידה יוצאת בערך ב200 שח לכותרים חדשים שהם כ60$ קנדי שאתה במילא משלם מהם. רק שאתה חוסך את ההמתנה ואת המשלוח, ונותן פרנסה לקמעונאות בארץ. תמיד טוב [emoji1]

פורסם
טוב, כדי לחזור לנושא המקורי: חנות מומלצת לרכישה של אקסבוקס1, מישהו?

יש הרבה חנויות,מדיה גיים,אנגויסטיק,ארקדיה,באג,קרביץ.

אכן האינפומוס בקושי נמכר,מאוד מוזר,לרוב מכרתי או החלפתי תוך חודש וזה היה אחלה משחק.

פורסם

מאיפה אתה בארץ? בחיפה יש חנות של זוג צעיר מחירים סבבה וחברה על הכיפאק שכיף להשאיר אצלם כסף במקום כל הרשתות האלה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...