Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שנה שעברה בצעתי טיפול לפני טסט מגאן 2008 במורשה רנו.

הטיפול נקרא "טיפול שני" ומד האוץ היה על 98000 קמ

השנה האוטו לפני טסט ומד האוץ על בערך 109000 ק"מ

איזה טיפול עליי לעשות ואשמח להערכת מחיר (כנראה לא במורשה הפעם..)

תודה

טיפול 2013 מגאן.png

פורסם

עברת טיימינג בשנים עברו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• ספונסר פורום
פורסם

טיימינג עושים ברכב הזה כל 4 שנים ככה שטיימינג תצטרך לעשות שוב רק בסוף 2015 (בשנה הבאה).

הטיפול יהיה די דומה שזה שעשית עכשיו, למעט הפלאגים שלדעתי אין צורך להחליף שוב אחרי כל כך מעט קילומטרים.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

תוריד את התוספים, פלאגים ופילטר מזגן לא צריך בינתיים, בנסועה כזו גם לא הייתי מחליף פילטר אויר. חוץ מזה השאר כמו קודם.

המוסך המורשה שלי לא גובה כסף על טסט (תוך כדי טיפול).

ברקסים יכול להיות שתצטרך.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מרמת גן דבר עם ניצן ודודי ממוסך שאפט. זה מוסך קטן אך שירותי ומקצועי מאוד, שקיבל עשרות המלצות בפורום (ראה בקישור שצירפתי). אני בטוח שהם גם יוכלו להוזיל לך בצורה משמעותית את עלות הטיפול.

פורסם

טיפול די יקר.

לא מבין למה לדחוף תוספים לממסרה, למנוע לדלק?

בספר רכב כתוב שצריך? או שזה כבר הרעיונות של המוסכים מורשי יבואן בארץ.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
טיפול די יקר.

לא מבין למה לדחוף תוספים לממסרה, למנוע לדלק?

בספר רכב כתוב שצריך? או שזה כבר הרעיונות של המוסכים מורשי יבואן בארץ.

זה היה לפי המלצת המוסך

פורסם
חשוב לדעת מה עשית בטיפולם קודמים אז אם תפרט אני יוכל להנחות אותך יותר טוב מה צרי ומה לא

הטיפולים לפני הטיפול של שנה שעברה?

• תוכן חדש...