Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, אם נכנסים שם למינוס הריבית גבוהה.

יש אפשרות להרשם ב-BETRADER לתוכנית שלא מאפשרת מינוס ?

ומה הדרך הכי זולה להעביר אליהם כסף ?

הרי העברת מט"ח בבנק זו פעולה יקרה.

פורסם

מרטין, מאיפה לקחת את הנתונים הנ"ל ?

אני סוחר היום במיטב דש והעברה של תיק מניות חו"ל לאינטרקטיב הינה במחיר של מינימום 10$ למנייה (כל עוד אני לא מושקע יותר מ 10,000$ במנייה)

חוץ מזה, נניח והעברתי את כל התיק בעלות של 2$ (שלא הגיונית, לפחות לא במיטב)

עוד חודש שארצה להוסיף כסף לחשבון לי באינטרקטיב ,איך אני אמור לעשות את זה?

פורסם

שווה לך לבדוק האם יש הנחות בהעברה לחשבון, אולי הבנק מאפשר לך סף מינימום.

לשם ההבהרה יש הנחות תבדוק מה אתה יכול להשיג מהם.

מעבר לזה מי שמתעסק בשוק ההון יודע שעמלת המרה והעברה לחשבון זה לא מה שיימנע ממנו לפעול על מנת להשיג תשואות גבוהות יותר מפק"מ.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
0.05% קנייה\מכירה ?

איך אתה מעביר להם את הכסף ?

יש כאן כאלה שטוענים שהם מקבלים עמלות יותר נוחות דרך BETRADER, אשמח לשמוע.

ADI89?

0.02%

פורסם
מרטין, מאיפה לקחת את הנתונים הנ"ל ?

אני סוחר היום במיטב דש והעברה של תיק מניות חו"ל לאינטרקטיב הינה במחיר של מינימום 10$ למנייה (כל עוד אני לא מושקע יותר מ 10,000$ במנייה)

חוץ מזה, נניח והעברתי את כל התיק בעלות של 2$ (שלא הגיונית, לפחות לא במיטב)

עוד חודש שארצה להוסיף כסף לחשבון לי באינטרקטיב ,איך אני אמור לעשות את זה?

קודם כל אני משתתף בצערך על כך שאתה סוחר במיטב

סחרתי דרכם בחשבון IRA וכשהעברתי אותו לברוקר אחר מיטב צפצפו על התקנות שקובעות שהתיק צריך לעבור תוך זמן מסויים. ובנוסף באופן מטריד ביותר לא כל ניירות הערך הועברו בשלמותם (פניה למפקח על הביטוח ושוק ההון מצאה תקלה אצל מיטב ורק לאחר התערבותו ההעברה הושלמה בהצלחה.

לגבי העמלת העברה - זו העמלה ששילמתי בבנק הפועלים

לגבי הוספת כספים לחשבון - מה שאני עשיתי זה שאת החלק המזומן בתיק אני שומר באקסלנס (אפשר לסדר פיקס של 9$ ל 40,000 מניות - אם תרצה שלח מסר ואסביר לך איך) ובמקרה הצורך קונה מניות דרכם (במניות פינק שיטס הם יותר משתלמים מ IB) ואחת לתקופה מעביר את המניות ל IB אם אני מוצא לכך סיבה. כיום התיק שלי הוא כ 80% ב IB והשאר בארץ.

פורסם
קודם כל אני משתתף בצערך על כך שאתה סוחר במיטב

סחרתי דרכם בחשבון IRA וכשהעברתי אותו לברוקר אחר מיטב צפצפו על התקנות שקובעות שהתיק צריך לעבור תוך זמן מסויים. ובנוסף באופן מטריד ביותר לא כל ניירות הערך הועברו בשלמותם (פניה למפקח על הביטוח ושוק ההון מצאה תקלה אצל מיטב ורק לאחר התערבותו ההעברה הושלמה בהצלחה.

לגבי העמלת העברה - זו העמלה ששילמתי בבנק הפועלים

לגבי הוספת כספים לחשבון - מה שאני עשיתי זה שאת החלק המזומן בתיק אני שומר באקסלנס (אפשר לסדר פיקס של 9$ ל 40,000 מניות - אם תרצה שלח מסר ואסביר לך איך) ובמקרה הצורך קונה מניות דרכם (במניות פינק שיטס הם יותר משתלמים מ IB) ואחת לתקופה מעביר את המניות ל IB אם אני מוצא לכך סיבה. כיום התיק שלי הוא כ 80% ב IB והשאר בארץ.

חלק גדול ממה שכתבת לא הבנתי.

כמה שאלות:

את מי אני צריך לערב אם מיטב לא מעבירים את התיק כמו שצריך ? יש לך טלפון של גורם שמוסמך לטפל בזה?

לגבי עמלות - מיטב הסבירו לי שעמלת העברה שקולה לעמלת מכירה, אם ההסכם שלך עם מיטב הוא 10$ למכירה, זאת העמלה שתשלם על כל מנייה.

בגלל זה מוזר לי ששילמת 2$ רק, כי חוץ מאינטרקטיב אני לא מכיר גוף שנותן למכור מניית ארה"ב במחיר כזה.

שאלה אחרונה: לא הבנתי את הרעיון של ההעברת כספים שאתה עושה.

מה אתה עושה בדיוק, ולמה זה יותר טוב מללכת לבנק ולעשות העברה ל-IB או לביטריידר?

פורסם

צר לי אך לגבי העמלות - מיטה האכילו אותך בבולשיט, מתאים להם

תעשה ניסוי, תתקשר לבנק שלך ותשאל מה העמלה שתשלם על העברת נייר ערך לחול ותעדכן בממצאים

מי שצריך לערב במקרה של ברוקר חוץ בנקאי זה את המפקח על הביטוח ושוק ההון

https://pe.mof.gov.il/SubmitComplaint.aspx

ולגבי ההבדלים, העברת כספים זו פרוצדורה יקרה שמערבת מספר בנקים שמעבירים את הכסף מחשבון לחשבון וכל אחד לוקח בדרך את העמלה שלו. בסופו של דבר העמלה תנוע בין 30-60$

העברת נייר ערך מצריכה רק את שינוי חשבון הבעלים בחשבון הברוקר (וגם לא מהווה ארוע מס לצורך העניין) פעולה פשוטה יותר וזולה יותר

פורסם

בדוק אם העברה ני"ע לחשבון אחר אינו גובה אירוע מס. לדעתי אתה טועה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

איפה אני יכול לבדוק את העניין באופן סופי ?

מיטב פשוט טוענים שמבחינת "חוקי הבורסה" העמלה של העברת נייר ערך שקולה לעמלה של מכירת הנייר (כי רכשתי אותו דרך מיטב ואם אני מעביר אותו אז להם "דמי מכירת נייר" שהם 10$ כפי שסכמנו)

מישהו מכיר את הנושא ?

• תוכן חדש...