Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

I.B הינה חברת ברוקר אשר נסחרת בבורסה בניו יורק!

בין הברוקרים האמינים ביותר בעולם.

אתה יכול לעשות דרך מתווך בארץ (ולשלם עמלה גבוהה יותר) או כמוני לעשות זאת באופן עצמאי.

הם מאוד שירותיים ולא צריכה להיות בעיה מיוחדת איתם.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

גם החברה של ברנרד מרדוף היתה מהגדולות ביותר ונוהלה ע״י יו״ר הנאסדק לשעבר..

אבל אין מנוס ואם כבר משקיעים איפשהו, אכן הם בין המומלצים בכל הנוגע לאמינות ומזעור הסיכון.

פורסם

אני פתחתי אצלם תיק דרך BeTrader, היא נציגה משווקת שלהם בארץ, אפילו העמלות שהם השיגו לי היו יותר נמוכות מאשר לפתוח חשבון באופן ישיר מול IB בגלל שהם באים לIB ככמות לקוחות גבוהה

פורסם

IB הם אחלה ברוקר שמאפשר לך לסחור בהרבה בורסות ברחבי העולם (אבל לא בבורסת ה AIM הבריטית לצערי)

העלויות שלהם ממש זולות, הפלטפורמות נוחות (גם למחשב גם לנייד וגם לטאבלט) אבל שים לב לכמה קאטצ'ים שקיימים כאשר סוחרים איתם (מבחינתי הם זניחים)

על ציטוט זמן אמת - צריך לשלם וצריך לשלם פר בורסה (העלות היא כמה דולרים לחודש 2-10) תלוי בבורסה. אם לא משלמים הציטוטים מעוכבים בכ 20 דקות - אני פשוט מסתכל ביאהו על המחיר לפני שאני מזין הוראה.

את ההתנהלות מול מס הכנסה הישראלי תצטרך לעשות בעצמך - דיווח ותשלום מקדמות פעמיים בשנה והגשת דוח שנתי גם אם אתה שכיר באפריל. רוב רואי החשבון לא מכירים את הפרוצדורה (באופן מפתיע!) וגם במס הכנסה יסתכלו עליך כעוף מוזר עד שתיפול על פקיד שיבין עניין ויעזור לך.

מס ירושה האמריקאי יחול על הכספים שמושקעים דרך החשבון בחברות אמריקאיות או על מזומנים שיושבים בחשבון גם אם אתה לא אזרח אמריקאי - תצפה בהרצאה הזו בשביל להבין יותר http://www.buysidemetrics.com/?p=11436

אני אתייחס לזה אם וכאשר גודל החשבון יעבור את הסכום הפטור בחשבון

אבל חוץ מזה - הם משאירים אבק לכל ברוקר ישראלי שיש!

ולשאלתך דרך מתווך או לא דרך מתווך

מתווך ישראלי הוא נוח בשלב פתיחת החשבון. אני פתחתי חשבון דרך מתווך אבל לאחר הפתיחה לא פניתי למתווך אפילו פעם אחת ולכן לדעתי אין בו באמת צורך.

עם אנגלית סבירה אין בעיה להתנהל ישירות מול IB בשביל לקבל הטבה מסויימת בעמלות.

פורסם

לאלה מאיתנו שלא מכירים, תנו קצת רקע, מי אלא? במה הם מתעסקים? למה דווקה לעבוד דרכם? וכו'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני פתחתי אצלם תיק דרך BeTrader, היא נציגה משווקת שלהם בארץ, אפילו העמלות שהם השיגו לי היו יותר נמוכות מאשר לפתוח חשבון באופן ישיר מול IB בגלל שהם באים לIB ככמות לקוחות גבוהה

+1

קיבלתי עמלות יותר טובות מביטריידר מאשר ישירות דרך IB בגלל סוג החשבון שביטריידר יכולים לפתוח (סוחר דרך חברה מתווכת מול סוחר עצמאי, משהוא כזה).

פורסם
I.B הינה חברת ברוקר אשר נסחרת בבורסה בניו יורק!

בין הברוקרים האמינים ביותר בעולם.

אתה יכול לעשות דרך מתווך בארץ (ולשלם עמלה גבוהה יותר) או כמוני לעשות זאת באופן עצמאי.

הם מאוד שירותיים ולא צריכה להיות בעיה מיוחדת איתם.

תוכל להסביר איך אני עושה את זה בעצמי?

פורסם

איזה עמלות אתה משלם דרך BETRADER ?

אשמח לקבל הסבר מפורט.

פורסם

תשמע פתחתי לפני כמה שנים לכן אני לא זוכר הכול אבל נראה שישכללו מאז את האתר ורשום שם הכול:

https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=1591

אם אתה מסתבך שאל פה, נוכל לעזור לך בפרטים.

אני משלם עמלה 0.05 ישירות לברוקר.

פורסם

כן 0.05 קנייה ומכירה ועמלת מינימום 1$. זה כולם מקבלים ככה.

אם אתה סוחר אפשר להוזיל את זה באמצעות כניסה לתכנית שכבתית: צריך לפחות מחזור של 300K מניות, אז העמלה היא 0.0035 ואף נמוך מזאת, תלוי בכמה אתה סוחר.

ברגע שאתה מסיים את כל פרוצדורת פתיחת חשבון ב I.B, הם מעבירים לך מס' חשבון שבוא אתה מעביר את הכסף בהעברה ישירה, למחרת תודיע להם באמצעות החשבון שלך בI.B שהעברת ואחרי כמה ימים תראה בחשבון המסחר שלך.

זה מאוד מסודר, מאוד קשה להתבלבל שם, הדבר היחידי זה שיש הרבה ביורוקרטיה איתם. (וזה דבר טוב דווקא בכספים).

נ.ב בעניין נתוני אמת, אם אתה עובר עמלה מסכום מסויים אתה לא באמת משלם על נתוני אמת (אבל צריך להירשם לפני), אם לא עברת תצטרך לשלם על השירות

זה לא משהו שאמור למנוע ממך לפתוח חשבון, נדמה לי שצריך לעבור סכום של 15$ לחודש. אפשר גם לעקוף זאת באתר יאהו כמו שסיפרו.

אני עקפתי באמצעות אתר שמראה לי את ספר הפקודות בלייב, אבל אני לא סוחר עוד סנט פחות סנט במחיר המנייה לא משנה לי, כיום לא בכלל אל מסתכל חוץ מאתר יאהו.

• תוכן חדש...