Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספויילר עוכב במכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מכתב שהספויילר שהזנתי מהאיבי עוקב במכס, עכשיו לפי מה שהבנתי אני צריך לשלם עליו 18% מעמ שאני מגיע למכס? במכתב כתוב שזה 800$ למרות שהספוילר עלה לי 414 שקל ועוד 300 משלוח. האם לוקחים מעמ גם על המשלוח? איזה קבלה אני אמור להביא להם אם הזמנתי אותו מאיבי? ובדף השני אני פשוט צריך למלות את זה ולהביא להם?

הספוילר הוא גם עם אור ברקס והבנתי שיכולים לעשות לי בעיות על זה? ולמה אם אני מהדרום שולחים את זה לתל אביב ומאלצים אותי להגיע לשם?

סליחה על ריבוי השאלות אבל אני די מבולבל ואשמח לכול מידע :roll:

2wdrcyf.jpg

2d8kpcg.jpg

פורסם

אתה לא צריך ללכת למכס,פקסס להם את שני הדפים אחרי שמילאת אותם+העתק חשבונית,והם ישלחו את החלק לסניף הדואר שלך.

כמובן שיהיה שם תשלום מכס מעודכן לפי החשבונית שתשלח להם,אתה תידע שתבוא לשלם,תביא מזומן.

פורסם

הערך המוצהר הוא 900$ (לא 800), וזה ככל הנראה מה שהמוכר הצהיר.

את המיסים (ברבים, לא רק מע"מ) תשלם על הערך הכולל (414+300) על סמך החשבונית שתצרף (בחשבונית מפייפאל מופיע מספר הפריט ב-eBay, באמצעותו הם יכולים לאמת את המחיר).

בנוגע לאור בלם/ברקס - במידה והוא לא בעל תקן אירופי (E marked, האות E אמורה להיות מוטבעת על הבקלית) יכול להיות ולא יאשרו לך להכניס את הפריט לארץ (ע"פ החוק היבש הוא לא יאושר, אבל אנחנו בישראל).

• תוכן חדש...