Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שני אפשרויות לרנו מגאן ביד 2

car1.jpgcar2.jpg

אחד עם מחיר מעולה אבל קילומטר קצת גבוה השני יד ראשונה עם קילומטר טוב אבל מחיר קצת גבוה, מה הייתם קונים?

פורסם

את השניה, אני מאמין שאפשר לדבר על המחיר.

ניסוח מודעה שניה יותר רציני ואיטיליגנטי, וזה בהרבה מקרים מעיד על מצב הרכב ועל יחס שקיבל מבעליו. מה גם שנשניה היא דגם קומפורט עם איבזור טוב. הראשונה פחות מאובזרת, דגם בסיסי שנמכר בעיקר לליסניג.

פורסם

אתה קונה מודעה או קונה אוטו?

מודעות ביד 2 זה 80% שקר, אל תאמין לשום דבר שכתוב שם חוץ מהמספר טלפון.

אני יכול לספר לך שבחודשיים האחרונים אני מחפש רכב ובסוף את הרכב שהכי נראה לי מצאתי במודעה שבכלל לא חשבתי להתקשר אליה בהתחלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה קונה מודעה או קונה אוטו?

מודעות ביד 2 זה 80% שקר, אל תאמין לשום דבר שכתוב שם חוץ מהמספר טלפון.

אני יכול לספר לך שבחודשיים האחרונים אני מחפש רכב ובסוף את הרכב שהכי נראה לי מצאתי במודעה שבכלל לא חשבתי להתקשר אליה בהתחלה.

מסכים איתך.

בעבר לפני שקניתי את הנוכחית שלי , עברתי לפחות 7 מכוניות שנבדקו , וכולן היו רחוקות שנות אור ממה שפורסם, בסוף זאת שקניתי ממנה, אחת שלא ידעה לספר לי באיזה צבע האוטו במדוייק ("כחול כזה")

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
פשוט ההבדל עצום במחיר עםן בערך אותו מוצר

איך אתה יודע שזה אותו המוצר?

אולי אחד מהם אחרי תאונה קשה?

אולי זה שיש לו קילומטראז׳ נמוך בקושי נסע כי הוא היה כל יום במוסך?

אתה לא יכול לדעת כלום מהמודעה, אפילו לא להיות בטוח ששני הרכבים אפורים.

פעם שיחת טלפון הייתה עולה כסף, היום כולם בחבילות הכל כלול. תתקשר לאנשים, תראה במה מדובר. אל תפסול מודעה בגלל שטויות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

הבחור ב 35K אומר שהיתה לו תאונה קטנה בצד של ליד הנהג והחליפו דלת אבל משהוא קטן, לא זכור לו אם יש תעונת שילדה בעיניין.. נישמע כאילו יש...

אם באמת יש מכת שילדה בצד שליד הנהג זה חמור?

מה גם שהבחור לא נידמע לי הכי אמין... שאלתי אותו עם הוא עשה הרבה טיפולים הוא גמגם משהוא כמו "לא משהוא רציני.."

עריכה אחרונה על ידי perigold81
פורסם

תגידו מזל טוב!!!

קניתי רנו מגאן 2009 127Kקילומטר ב 22K שקל!!!!

דווקא הבחור הזה השארתי לסוף ואמרתי "בטוח אוטו שבור יש לו", הבחור אמר לי בטלפון "תבוא תעשה סיבוב קח את הרכב לבדיקה ומתחייב לך על כל הרכב שהוא 100% תקין", אמרתי סבבה אם הוא כזה נחוש,

סיכום הבדיקה היא שהמנוע והגיר במצב מעולה וסך כל החלקים מאוד טוב הבוחן אמר לי "לא תמצא רכב בשנתון הזה במצב הזה, יש לך רכב מעולה ביד"

הייתי מבסוט עד השמיים, היו כמה רגקטים קטנים כמו:

צריך כיוון פרונט

שבור הפותח של המכסה מנוע

ידית הילוכים שבור(קוסמטית)

תיקוני שריטות ומכות קלות עד חניות לא תקינות

חלון קדמי לא מקורי למרות שלא עבר תאונה

מה אתם אומרים?

פורסם
תגידו מזל טוב!!!

קניתי רנו מגאן 2009 127Kקילומטר ב 22K שקל!!!!

דווקא הבחור הזה השארתי לסוף ואמרתי "בטוח אוטו שבור יש לו", הבחור אמר לי בטלפון "תבוא תעשה סיבוב קח את הרכב לבדיקה ומתחייב לך על כל הרכב שהוא 100% תקין", אמרתי סבבה אם הוא כזה נחוש,

סיכום הבדיקה היא שהמנוע והגיר במצב מעולה וסך כל החלקים מאוד טוב הבוחן אמר לי "לא תמצא רכב בשנתון הזה במצב הזה, יש לך רכב מעולה ביד"

הייתי מבסוט עד השמיים, היו כמה רגקטים קטנים כמו:

צריך כיוון פרונט

שבור הפותח של המכסה מנוע

ידית הילוכים שבור(קוסמטית)

תיקוני שריטות ומכות קלות עד חניות לא תקינות

חלון קדמי לא מקורי למרות שלא עבר תאונה

מה אתם אומרים?

תקשיב טוב!

לא תמצא (שוב, לא תמצא) רכב שיתן לך תמורה לכסף כמו הרכב הנ"ל.

נח, מרווח, חסכוני ביחס למתחרים, בטיחותי ואמין.

עכשיו איך בודקים אותו?

טיימינג מתי עשו? האם כלל החלפת משאבת מים?

לקחת לבדיקה? תיסע עם הרכב להילוך שישי שעיפו מבט, ממליץ על באר יעקב.

האם היו תקלות חשמל בעבר?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...