Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לגבי דגם הרכב כבר התייעצתי בפורום המתאים, הבקשה שלי היא אך ורק לגבי המחיר הסופי והתוספות שקיבלתי ביחס למחיר המחירון שהיבואן מציע :-).

זאת אומרת, עשיתי מיקוח נכון, או שנתנו לי להרגיש כך ובעיקרון לא התמקחתי טוב בכלל?

מדובר במיצובישי ספייס סטאר אוטומט חדשה מהיבואן.

מחירון 81K כולל אגרת רישוי (הערה באתר מיצובישי שזה לא כולל אבזור).

אני קיבלתי 80K מחיר סופי.

מיצובישי מציעים במתנה עד ינואר 2015 מערכת מולטימדיה עם מסך מגע בגודל 8 אינץ' ומצלמת רוורס ללא תמורה.

בנוסף, קיים אבזור סטנדרטי של הרכב: בקרת אקלים, בקרת שיוט, שליטה מההגה על מערכת השמע ודיבורית ה- Bluetooth, חיישני ניטור לחץ אוויר בצמיגים , יציאת AUX ו-USB, חיישני תאורה וגשם, 4 חלונות חשמל, שמשות כהות, מראות צד חשמליות ומחוממות, מנגנון כיבוי אורות אוטומטי, מערכת בקרת יציבות.

תוספות מיוחדות: מגנזיום, מיגון (קודנית), חיישני ריוורס ומשענת יד. שכחתי לבקש מרימי חלונות, אבל גם את זה אכניס להצעת המחיר הסופית (לי יעלה 350 שקל, להם לא יזיז בכלום!).

או במילים אחרות, הכל מסוכם כאן יפה.

אני מצרף להודעה את הצעת המחיר שקיבלתי, ובסוכנות הרגשתי שעשיתי דיל מעולה, הצלחתי להוריד מהצעת מחיר של 89K כמעט ל-80K. אבל כשאני חושב על זה עכשיו, הרי האוטו מוצע מלכתחילה ב-81K כולל אגרת רישוי, עם מסך מולטימדיה ומצלמת ריוורס במתנה.

אז בעיקרון יוצא שהורדתי רק 1K ולא 9K? אני שואל בהססנות, כי יש הערה במחירון שהוא לא כולל אבזור קיים!

זה אוטו ראשון שאני קונה מהיבואן, לא יודע מה מקובל ומה לא.

אם עוזר במשהו, הרכב הנ"ל נמכר בתחילת השנה דרך מבצע חבר ב-75K כולל רישוי והמולטימדיה מתנה (אז הייתה גרסה יותר מסורסת משל היום, פחות אבזור).

ניסיתי אגב להוריד מחיר עוד אבל קיבלתי סירוב, אבל הניסיון בזמנו היה בלי יותר מדי רצינות מבחינתי, יותר כאמירה סתמית ובדיחה, כי הייתי בטוח "שוואי הורידו לי 9K, עשיתי דיל מעולה, אין מה להתמקח יותר מזה!".

אז מה אתם אומרים?

מבחינת אבזור ותוספות אין מה לומר, הרכב מאוד עשיר בהם, השאלה היא אם יש משהו שיכולתי להוסיף תוספות כלשהן או להוריד במחיר עוד? (בבקשה בלי הערות על החסרונות של הרכב, מכיר אותם, עשיתי שיקולים, הוא מצא חן בעיניי).

הצעת מחיר.jpg

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שנמכר במבצע "חבר" לא רלוונטי. גם אם אתה במועדון הזה, כרגע אני מבין שאין מבצע, אז זה לא משנה מה היה פעם, משנה מה יש עכשיו.

תעשה לי קצת סדר בבלאגן.

כמה עולה הרכב בלבד? ללא רישוי, ללא מיגון, ללא אבזור. רכב נטו. כולל מע"מ כמובן.

מה סכום אגרת הרישוי?

איזה אבזור הם נותנים במתנה (במגרת מבצע או ככה סתם) ומה שווי האבזור?

איזה אבזור אתה רוצה להוסיף, וכמה עולה כל אביזר?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הבעיה שאתה רוצה לקנות, מי שרוצה לקנות אף פעם לא יקבל את ההצעה הכי טובה.

אפילו שאתה כנראה נעול על הדגם, כדאי לקפוץ לעוד סוכנויות לקבל הצעות על רכבים אחרים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

אני קיבלתי אותה ב81 אלף,מה שנתנו מתנה זה קודנית,4 מרימי שמשות,המולטימדיה,ומגנזיום שקיבלתי מתנה בעזרת חבר,אבל ככה הם נתנו לי בסביבות ה850 לאחר הנחה.

הרכב לא באמת עולה 89,כי המולטמדיה היא מתנה לכולם.

חיישנים אם אתה מקבל חינם סבבה,אם לא סתם ביזבוז כי יש לך מצלמה.

משענת אתה מקבל בחינם?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מצטער לאכזב אותך לא בגלל הצעה שקיבלת?

אני לא חובב רכבים כמו מינים וקטנים, זה לא הטעם שלי.

למרות שאני לא יתווכח על טעם של כל אחד בעצם למה הציעו לך מחיר כזה?

בגלל שהם רוצים להפטר מכוניות כאלה לקראת שנת 2015 במלאי .

לא שאני חושב שיזמינו לך את הרכב מחו"ל, קשה לי להאמין ולהתמודד בתופעה שיגידו לך "הרכב מחו"ל נביא לך בספינה" זה סוג של קומבינה כדי לחוש שזה חדש לך . האמת כל המכוניות בתכולה או במגרש אי שם בנמל .

פורסם
מה שנמכר במבצע "חבר" לא רלוונטי. גם אם אתה במועדון הזה, כרגע אני מבין שאין מבצע, אז זה לא משנה מה היה פעם, משנה מה יש עכשיו.

תעשה לי קצת סדר בבלאגן.

כמה עולה הרכב בלבד? ללא רישוי, ללא מיגון, ללא אבזור. רכב נטו. כולל מע"מ כמובן.

מה סכום אגרת הרישוי?

איזה אבזור הם נותנים במתנה (במגרת מבצע או ככה סתם) ומה שווי האבזור?

איזה אבזור אתה רוצה להוסיף, וכמה עולה כל אביזר?

אם תרצה לקרוא בצורה מסודרת, תכנס ללינק הזה.

אני אנסה לעשות סדר בעצמי.

לפי אתר מיצובישי, מחירון של הרכב ללא אגרת רישוי עומד על 79,900 ש"ח. רישוי 1200 בערך. בנוסף, יש הערה שהמחיר לא כולל אבזור, לא יודע למה התכוונו פה ואיזה אבזור שאציין בהמשך דורש תוספת (למעט מה שאני ביקשתי והמתנות שהיבואן מציע שכמובן לא נכללים במחירון).

תוספות שאני ביקשתי ולא כלולות בחבילה/אבזור בסיסי: קודנית, חיישני ריוורס, מגנזיום שחור, ומשענת יד לנהג. בנוסף, שכחתי לבקש מרימי חלונות, אבל אבקש שיוסיפו.

מתנות מהיבואן שהוא מחלק לכל רוכש עד ינואר 2015: מערכת מולטימדיה עם מסך מגע בגודל 8 אינץ' ומצלמת רוורס.

כל שאר האביזרים הם חלק ממפרט הרכב. אני לא יודע אם ההערה שציינתי מקודם (לא כולל אבזור) תקפה לגביהם או לא.

חלקם היו במפרט מההתחלה: חיישני תאורה וגשם, 4 חלונות חשמל, שמשות כהות, מראות צד חשמליות ומחוממות, מנגנון כיבוי אורות אוטומטי, מערכת בקרת יציבות, מערכת עזר לזינוק בעליה ועוד.

אחרים התווספו לו רק לאחרונה כשהיבואן שדרג את הגרסה: בקרת אקלים דיגיטלית, בקרת שיוט, שליטה מההגה על מערכת השמע ודיבורית ה- Bluetooth וחיישני ניטור לחץ אוויר בצמיגים.

צירפתי להודעה ראשונית את הצעת המחיר, אולי היא תעזור לך להבין מה דורש תוספת מחיר באופן רשמי ועל מה נתנו הנחה/חינם.

הבעיה שאתה רוצה לקנות, מי שרוצה לקנות אף פעם לא יקבל את ההצעה הכי טובה.

אפילו שאתה כנראה נעול על הדגם, כדאי לקפוץ לעוד סוכנויות לקבל הצעות על רכבים אחרים.

אני לא מוצא אלטרנטיבות שיכולות להתאים. דורש אוטומט, עם בקרת שיוט חובה, וכמה שיותר אבזור, עד 80K. אין רכב אחר חדש שעונה על הצרכים האלה למיטב ידיעתי.

אני קיבלתי אותה ב81 אלף,מה שנתנו מתנה זה קודנית,4 מרימי שמשות,המולטימדיה,ומגנזיום שקיבלתי מתנה בעזרת חבר,אבל ככה הם נתנו לי בסביבות ה850 לאחר הנחה.

הרכב לא באמת עולה 89,כי המולטמדיה היא מתנה לכולם.

חיישנים אם אתה מקבל חינם סבבה,אם לא סתם ביזבוז כי יש לך מצלמה.

משענת אתה מקבל בחינם?

את החיישנים ביקשתי שיכללו בחינם, בגלל זה לא הפריע לי להוסיף למרות שיש מצלמת ריוורס (נותנים בחינם? תיקח! :-P).

משענת ביקשתי והתעקשתי לקבל בחינם גם כן. לפי בדיקה בפורמים של ספייס בחו"ל, מקורית עולה (בשקלים) 700+, חיקוי עולה כ-150+ כשהוא לא באותה איכות לפי ביקורות שונות.

80K על הכביש עם כל התוספות? נשמע לי טוב מאוד.

כן, 80K מחיר סופי כולל כל מה שציינתי.

אני מצטער לאכזב אותך לא בגלל הצעה שקיבלת?

אני לא חובב רכבים כמו מינים וקטנים, זה לא הטעם שלי.

למרות שאני לא יתווכח על טעם של כל אחד בעצם למה הציעו לך מחיר כזה?

בגלל שהם רוצים להפטר מכוניות כאלה לקראת שנת 2015 במלאי .

לא שאני חושב שיזמינו לך את הרכב מחו"ל, קשה לי להאמין ולהתמודד בתופעה שיגידו לך "הרכב מחו"ל נביא לך בספינה" זה סוג של קומבינה כדי לחוש שזה חדש לך . האמת כל המכוניות בתכולה או במגרש אי שם בנמל .

הרכב במלאי בארץ. בהתחלה בכלל בניתי על האטראז' עם כל התוספות שציינתי ב-90K מחיר סופי, אבל תגיע למלאי רק עוד 3-4 חודשים, וגם אין בה בקרת שיוט. מכאן ירדתי ממנה.

אבל מה זה אמור לשנות לי? זה לא שתהיה גרסה חדשה ב-2015, היא כבר פה, יצאה רק לפני כמה שבועות ואני מקבל אותה עכשיו...

יכול להיות שחותמת 2014 לעומת 2015 תשפיע על המכירה העתידית (למרות שהיא נקנתה בסוף 2014), אבל תכלס את הרכב אחזיק 5-6 שנים כך שזה לא ישנה הרבה...

פורסם
אני לא מוצא אלטרנטיבות שיכולות להתאים. דורש אוטומט, עם בקרת שיוט חובה, וכמה שיותר אבזור, עד 80K. אין רכב אחר חדש שעונה על הצרכים האלה למיטב ידיעתי.

מה שחובה או לא חובה רק אתה אמור לדעת ולא סוכן המכירות, קלפים שאסור לחשוף.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אם אין אלטרנטיבות אחרות ואתה לא מוכן להתפשר על תוספות האבזור, אז כנראה שעשית עסקה טובה.

אני גם לא מכיר רכב אוטומטי אחר עם כל תוספות האבזור האלה ב 80K, אני אישית לא הייתי מתעקש עליהן, אבל אם לך זה חשוב..

לגבי ההנחה, תמיד יש סיפורים על כאלה שהוציאו הנחה יותר גדולה, מה שלא תעשה תמיד תשמע שאח של בן דוד של מישהו קנה ביותר זול, אבל זה לא רלוונטי.

לגבי המשא ומתן, תמיד בסוכנות אומרים שאי אפשר לתת יותר הנחה, אבל בד"כ כאשר נמצאים שניה לפני החתימה הסופית על העסקה אבל מראים התלבטות אמיתית מסויימת, הם נותנים עוד איזו הנחה בשביל לסגור אותה.

פורסם

תבדוק עם סוכן הביטוח שלך אם אתה בכלל חייב קודנית

לא כל רכב הביטוח מחייב קודנית ולא כל חברת ביטוח מחייבת קודנית

גם אם הביטוח יעלה לך קצת יותר יקר או השתתפות עצמית קצת יותר גבוהה , שווה רק כדי למנוע התקנה של קודנית מעבר לנוחות השימוש שנפגעת כי למיטב זכרוני ברכב הזה ההנעה היא בלחיצת כפתור ולא עם מפתח.

פורסם

מציע לך לבדוק אם הרכב הזה: http://www.motodeal.co.il/deals/15/

אם רמת האבזור דומה מבחינת המתנות (מולטימדיה ושות') אז מדובר בחיסכון של ₪10K נטו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ההצעה במוטודיל לא כוללת את רוב התוספות ולא כוללת אגרת רישוי. תכל'ס מבחינת שווי הוא מקבל פחות (לדעתי)

אם כבר לחסוך הייתי קונה ממנו בקצת פחות מ-60K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...