Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיונינג לתיבה פורטד

Turbulence
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שמתי לב שהסאב שלי (12 אינץ, P2D2 12 של רוקפורד) לא יורד נמוך מספיק בחלק מהשירים שמצריכים כך. אני רוצה לבנות לו תיבה שתהיה מכוונת שתשפר את ההתנהגות של הסאב, ואני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל. אשמח לעזרה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אני מודע לזה, אני בתהליך קניית מונו + HU חדש, וחשבתי שהנתוני ייצרן הם פשוט לתיבה רגילה? אין לי ממש מושג איך להתחיל\לתכנן תיבה מותאמת אישית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצילום מסך שצירפת כולל את כל המידות שמותאמות לסאב שלך עבור תיבה פתוחה.

בדיוק מעל אותם מידות, קיימות מידות עבור תיבה אטומה - עבור הסאב שלך.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר מותאמת אישית? אתה צריך להתאים את התיבה לצורה מסויימת אחרת מזו המשורטטת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצילום מסך שצירפת כולל את כל המידות שמותאמות לסאב שלך עבור תיבה פתוחה.

בדיוק מעל אותם מידות, קיימות מידות עבור תיבה סגורה - עבור הסאב שלך.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר מותאמת אישית? אתה צריך להתאים את התיבה לצורה מסויימת אחרת מזו המשורטטת?

הבעיה שלי היא שראיתי שיש סוגי תיבות שמשפרות את התוצאות של הסאב (bandpass, tuned), כרגע יש לי תיבה פורטד 50 ליטר (לפי הוראות יצרן) פשוטה וסטנדרטית, ורציתי "לשפר" אותה, ואני לא יודע מה, איך, וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מלא תוכנות שאפשר לתכנן בהן תיבות.

כגון winisd. חפש ברשת. יש גם און ליין תוכנות.

אפשר לבחור בין תיבות ולפי מידות יש גרפים שמראים לך מה צפוי מהתיבה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה נמוכים- אתה יכול להשיג את זה בכמה דרכים. פורטד שמכוונת נמוך יותר מהמלצות היצרן היא הדבר הסטנדרטי לעשות.

לבנות תיבה BP או T-LINE זה לא הכי פשוט וכיוון שלא שמעת את זה, אף אחד לא יכול להתחייב לך על התוצאה הסופית, לכל דבר יש יתרונות וחסרונות.

אגב, אלו תיבות שתצטרכנה יותר נפח מהתיבה הנוכחית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שני חברי פורום לדעתי שיכולים לעזור לך בצורה מקצועית עם ביצוע פעולות בתיבות לרכב כולל תכנון שלהן מאפס.

אשמח לתת לך יותר פרטים - בפרטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שני חברי פורום לדעתי שיכולים לעזור לך בצורה מקצועית עם ביצוע פעולות בתיבות לרכב כולל תכנון שלהן מאפס.

אשמח לתת לך יותר פרטים - בפרטי.

אצטרך לשקול את השלב הזה, כי אני לא כ"כ מחפש להרחיב את הגודל של התיבה, ולא נראה לי שאפשר לעשות טיונינג לתיבה אטומה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...