Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב13K

hypertrophy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ידני או אוטומט?

מה זה מעניין יותר,מאיזו בחינה?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב13K אפשר לקנות הרבה דברים שונים ומעניינים.

אתה צריך להיות יותר ספציפי.

מה בדיוק אתה רוצה מהרכב? לאיזו מטרה (עיקרית) הוא ישמש?

לאיזה שנתון אתה מוכן לרדת? מה הציפיות שלך מהרכב (מבחינת אמינות, צריכת דלק, עלות החזקה)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מיוחד,מהנה,שיעלה לי חיוך שאני רואה אותו.בעקרון הוא אמור לנייד אותי בעיר רוב הזמן עם מידי פעם נסיעות לא ארוכות מידי(סדר גודל של חצי שעה 40 דקות).מעדיך רכב בשנתון מתקדם עד כמה שניתן ושיעלה לי כמה שפחות(מבחינת תקלות ועלויות אחזקה חוץ מדלק)דלק זה פחות בעיה מבחינתי.

ברור לי שהציפיות של גבוהות מאוד במיוחד לתקציב כזה אבל אשמח להצעות שהם גם התפשרות בין כל הדברים האלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מיוחד,מהנה,שיעלה לי חיוך שאני רואה אותו.בעקרון הוא אמור לנייד אותי בעיר רוב הזמן עם מידי פעם נסיעות לא ארוכות מידי(סדר גודל של חצי שעה 40 דקות).מעדיך רכב בשנתון מתקדם עד כמה שניתן ושיעלה לי כמה שפחות(מבחינת תקלות ועלויות אחזקה חוץ מדלק)דלק זה פחות בעיה מבחינתי.

ברור לי שהציפיות של גבוהות מאוד במיוחד לתקציב כזה אבל אשמח להצעות שהם גם התפשרות בין כל הדברים האלה.

רכב שגורם לי לחייך לא בהכרח יגרום לך לחייך. בתקציב הזה הייתי לוקח פג'ו 206 \ הונדה סיוויק (אפילו האצ'בק) \ סיאט איביזה בשנתונים מתאימים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה רכב שמתנהג, נוח לנסיעות ממושכות ונראה לא רע, לדעתי פיג'ו 206 באה לך בול בתקציב.

צריך כמובן למצוא אחת שמורה, רצוי כזו שטיפלו בה כמו שצריך ולא הזניחו בעיות (קטנות ככל שיהיו).

אם תשקול לקנות אחת, המלצה חשובה עם רכבים כאלה היא לקחת את הרכב לבדיקה במוסך שמתמחה בצרפתיות (לא סתם כל מוסך) שיבדקו את הרכב ביסודיות.

דבר חשוב נוסף. האם 13K זה כל הכסף שברשותך לרכב או שזה התקציב לפני יישור קו?

רוב הרכבים שתמצא יצריכו השקעה נוספות בסידור ליקויים כאלה ואחרים ולכן רצוי להשאיר בצד כמה אלפים ליישור קו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידנית? חפש מגאן דור ראשון קופה. שוב - רק מכונית שמורה ומטופלת.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגאן קופה זה רכב שנראה טוב מאד. ממה שאני מבין למצוא אחת באמת שמורה כמו שצריך לא יהיה קל, גם אין הרבה כאלה למכירה לפי מה שראיתי ביד2 (גם אני מחפש) והמחירים שלהן מספיק גבוהים כדי לא להשאיר לך הרבה כסף ליישור קו לאחר קניה.

אני לא יודע לגבי המתלים של דגמי ה2.0 ליטר, אבל אם תסתפק ב1.6, מומלץ לקחת אחת אחרי מתיחת פנים (דגמי 2000) בגלל כיוון מתלים יותר בטיחותי, ובנוסף הן באות גם עם מנועים חזקים וחסכוניים יותר בעלי 16 שסתומים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...