Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב - סיוויק 2012 5 דלתות עם מערכת מקורית.

אני מעוניין להחליף את המערכת המקורית ב2DIN שעוד לא ממש הצלחתי לבחור איזה. להוסיף מגבר 4 ערוצים שאליו יחובר הסט הקדמי וסאב וופר בגישור.

בניגוד להתקנות שעשיתי ברכבים הקודמים שלי, כאן חשוב לי יותר SQ וניצול נכון של נפח תא המטען.

חוץ מה-HU שעליו אני עוד מתלבט, הרכיבים עליהם חשבתי הם:

מגבר - SANDOWN 100.4 (כנראה יקנה משומש)

סאב - צד את עיני סאב ה10" ממכירת החיסול של הסאנדאון, שלמיטב הבנתי אוכל לבנות לו תיבה קטנה, השאלה אם הוא יספק את הסחורה ויעבוד טוב בגישור על המגבר שאני רוצה.

קומפוננט - אני צריך את עזרתכם בבחירה.

עד היום עבר איתי 2 רכבים סט של מורל דוטק אוביישן (היה על הסיוויק הקודמת ועכשיו על איביזה של אחי). אולי זה כי לא נעשו איטומים כלל, אבל תמיד הרגיש לי שחסר משהו שם... אפילו בפוקוס 2014 שהייתה לי עד לא מזמן (מערכת מקורית) הסאונד היה יותר "מלא" ו"עוטף".

אני מוכן להשקיע עד 1000-1400 בסט קומפוננט. להתעלות על המערכת המקורית של הסיוויק לא קשה, אבל אני מקווה שהפעם גם אצא מרוצה.

בנוסף אצטרך לקנות גם מתאם לפלסטיקה ל2DIN ומתאם לצמה ולשליטה מההגה - את אלה כבר אזמין מחו"ל לדעתי.

אשמח לקבל את עצותיכם בנוגע לרכיבים. הראש פתוח לשינויים וכלום עוד לא נקנה.

תודה,

אבירן.

עריכה אחרונה על ידי Aviran_n
פורסם

איזה דור יש לך בדיוק 8 או 9?

לי יש דור 9 .

גם אני שדרגתי את המערכת המקורית .

השתמשתי בציוד שהיה לי כבר, דאבל של פיוניר 4200

יצא לי לשמוע אצל חבר בפורום, שיש לו גם את הסאב 10 של סאנדאון

שמוגבר בגישור על ידי המגבר 4*100 של סאנדאון

עם תיבה קטנה והתוצאה היתה טובה .

בקשר לסט הקדמי, כדי לך להגיע למפגש אודיו ולשמוע כמה סוגים ולהחליט למה את מתחבר.

מתאם לפלסטיקה ל 2DIN עולה בארץ 500+

מתאם לשליטה מההגה 600+

עדין לא רכשתי את המתאם לההגה, אז אם תמצא משהו בחול אשמח לדעת .

פורסם
הרכב - סיוויק 2012 5 דלתות עם מערכת מקורית.

אני מעוניין להחליף את המערכת המקורית ב2DIN שעוד לא ממש הצלחתי לבחור איזה. להוסיף מגבר 4 ערוצים שאליו יחובר הסט הקדמי וסאב וופר בגישור.

אתה יודע אולי אם לHU המקורי יש כניסה למגבר? בתקווה שאנחנו מדברים על אותה שנת דגם....

פורסם

אין לי מושג אם ל-HU המקורי יש יציאות למגבר. מאמין שלא, אבל אצלי אני מעוניין להחליף אותו בכל מקרה בשביל נוחות דפדוף בקבצים ותיקיות.

יש למישהו הערות/הצעות בנוגע לרכיבים? קומפוננט מעניין? מגבר אחר?

• תוכן חדש...