Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מומלץ לרכוש רכב יד ראשונה מחברות הליסינג?

emilg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן. אני לפני התלבטות רצינית והולך לעשות סיבוב בחברות הליסינג מחר(אלדן אלבר וכדומה).

התקציב בידי הוא 40 אלף והרכב הרצוי הוא משפחתית בסגנון מזדה 3 או מיצובישי לנסר שנתון כמה שיותר גבוה רצוי 2008-2010, עם קילומטרז׳ באיזור ה 100 אלף רצוי פחות.

לאחר סקירה מקיפה של יד 2 כמעט ואין רכבים העומדים בקריטריונים למעט רכבים עם 160-180 אלף קילומטר.

לעומת זאת בחברות הליסינג למינהן כן אפשר למצוא משהו בדרישות שלי ובתקציב, אך אין לדעת מי הנהג הקודם ואיך נהגו ברכב.

הייתי רוצה לשמוע עצות מאנשים שעשו את זה, האם כדאי בכלל? והאם יש צורך לקחת את הרכב לבדיקה מטעמי למרות שחברות מסוימות נותנות אחראיות לשנה על מנוע גיר וכדומה? תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנתונים הללו זה כבר לא יהיה יד ראשונה מליסינג אלא יד 2 ,כאשר יד ראשונה היתה ליסינג ויד שנייה פרטית.

יחד עם זאת,ראיתי באתר של שלמה סיקסט (פחות מומלצת מהחברות האחרות) 2010 שהן יד ראשונה מליסינג (זה כנראה רכב,שחזר מליסינג והם ממשיכים להשכיר אותו ללקוחות עד שיבוא הקונה המיוחל).

יש להן הרבה מאזדה 3 עם ק"מ נמוך,לא יודע אם הן נכנסות בתקציב שלך.

לקחת לבדיקה זה חובה בכל מקרה,יש בד"כ אחריות על מנוע וגיר לשנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר טוב מהעבודה רכש לא מזמן מאזדה 3 מליסינג שהיתה אצל שלמה סיקסט. קיבל אחריות על הרכב והיסטוריות טיפולים מלאה במוסך מורשה יבואן. (אמנם המחיר היה קצת גבוהה יותר אבל אולי שווה לך להתאמץ קצת).

האם אתה חייב משפחתית או שאפשר להסתפק בסופר מיני?.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכבי הליסינג מתוחזקים בצורה נוראית. ועוברים השבחה באיכות ירודה. הרכב נראה יפה בסכונות אבל מהר מאוד האיפור יורד והקמטים של הגיל נחספים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מאוד איפה, צריך הרבה מזל וכמובן לבדוק טוב. הרכב שאחי רכש מאלדן היה מיניוואן עם מעט ק"מ טופל במוסך מורשה פורד לפי הוראות יצרן עם חלקים מקוריים.

לא היו הרבה בעיות אבל כל בעיה שהיתה תיקנו ותמיד התקשרו לשאול אם הכל בסדר, מה שלא תקבל ממוכר פרטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שאומר שרכבי הליסינג מתוחזקים בצורה נוראית, לא מבין על מה הוא מדבר, חוץ מאשר למלמל מנטרות שחוקות שהוא שמע מאיפה שהוא.

לא אדבר על כל חברות הליסינג, ויש טובות יותר או פחות, אבל רק לדוגמא אלבר מטפלת ברכבים רק במורשים , אז מה התחזוקה הנוראית? שני הפוקוסים שיש לי בבית, אחת פרטית יוצאת ליסינג , רכב של אבא שלי שנקנה בסוך התקופה, וגם הפוקוס הנוכחית שלו כרגע, שניהן היו ומטופלות רק במורשה של פורד ולפי כל כללי הספר.

ככה גם המאזדות לדוגמא. אני משער שגם שאר הרכבים.

אני יודע שגם אויס טובים. יש חברות, גם מוכרות, שמטפלות עצמאית ברכב, ושם אני לא יודע מה המצב.

אז בוא לא נגיד "צורה נוראית" באופן גורף בלי לדעת. ומה אני אגיד לך, יש לך ממש בטחון שרכב פרטי טופל "רק ביד בטוחה ואוהבת", נכון? כי לא יכול להיות שבחור צעיר קורע את הצורה לפרייבט " הפרטי" של אבא שלו...

מי שעוד תקוע בזה שלרכב ליסינג יש איזה כתם מיוחד, שיערב לו

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר טוב מהעבודה רכש לא מזמן מאזדה 3 מליסינג שהיתה אצל שלמה סיקסט. קיבל אחריות על הרכב והיסטוריות טיפולים מלאה במוסך מורשה יבואן. (אמנם המחיר היה קצת גבוהה יותר אבל אולי שווה לך להתאמץ קצת).

האם אתה חייב משפחתית או שאפשר להסתפק בסופר מיני?.

גם סופר מיני זו אפשרות, אבל אך ורק אוטומטית בדגש על אמינות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שאומר שרכבי הליסינג מתוחזקים בצורה נוראית, לא מבין על מה הוא מדבר, חוץ מאשר למלמל מנטרות שחוקות שהוא שמע מאיפה שהוא.

לא אדבר על כל חברות הליסינג, ויש טובות יותר או פחות, אבל רק לדוגמא אלבר מטפלת ברכבים רק במורשים , אז מה התחזוקה הנוראית? שני הפוקוסים שיש לי בבית, אחת פרטית יוצאת ליסינג , רכב של אבא שלי שנקנה בסוך התקופה, וגם הפוקוס הנוכחית שלו כרגע, שניהן היו ומטופלות רק במורשה של פורד ולפי כל כללי הספר.

ככה גם המאזדות לדוגמא. אני משער שגם שאר הרכבים.

אני יודע שגם אויס טובים. יש חברות, גם מוכרות, שמטפלות עצמאית ברכב, ושם אני לא יודע מה המצב.

אז בוא לא נגיד "צורה נוראית" באופן גורף בלי לדעת. ומה אני אגיד לך, יש לך ממש בטחון שרכב פרטי טופל "רק ביד בטוחה ואוהבת", נכון? כי לא יכול להיות שבחור צעיר קורע את הצורה לפרייבט " הפרטי" של אבא שלו...

מי שעוד תקוע בזה שלרכב ליסינג יש איזה כתם מיוחד, שיערב לו

כל רכב צריך לבדוק. גם לאלבר אין עבר נקי אם תחפש בגוגל תמצא שמישהו תבע אותם שהחליפו מנוע וזייפו קילומטרים והוא זכה במשפט. לגביי אוויס היו פה בחודש האחרון שתי חברי פורום שלקחו רכבים לבדיקה ומצאו פגיעה בשלדה מה שהוסתר מהם.

אני חושב שגן כדאי לקנות מליסינג אבל צריך לבדוק טוב את ההיסטוריה של הרכב בפירוט בדגש על איזה חלקים שמו (גם במורשה אפשר להרכיב חלקים תחליפיים ורוב חברות הליסינג עשות זאת וצמיגים שמים לך סוג הכי נחות שיש).

בקיצור מה שאני בא להגיד זה שאמנם אני תומך בקנייה מליסינג אבל את כולם צריך לבדוק טוב טוב ולא לקנות בעיניים עצומות.

לפותח השרשור- שקול לקנות יונדאי i20, יכולה להיות עבורך אופציה טובה לדעתי תוכל למצוא אחת בתקציב שלך מליסינג או השכרה עם אחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רציתי רק לסכם, שלאחר יום שלם שכלל טיול בכל חברות הליסינג, והחשפות למצב האמיתי של הרכבים שם(שלדעתי האישית הוא מזעזע, אבל יכול להיות שזה רק אני כי אני די מגזים בדברים האלה), הבנתי שאין שום דבר רלוונטי אלי בשוק הליסינג..אמשיך לחפש מיד 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקציב שלך הוא לא תקציב נכון והכיוון שלך לא נכון.

תנסה להתכוונן על מכוניות סופר מיני או משפחתיות קטנות, דברים כמו יונדאי I20 או קיה ריו.

אלה מכוניות נפוצות מאוד בהשכרות ובליסינג, נמכרות כאלה בד"כ בנות 3 עם סביבות 70-80K במחירים של 50K.

במקום להשחית זמן מול מוכרי רכב יד 2 ולא ליהנות ממבחר צבעים\מצבים, אתה פשוט עובר בין חברות הליסינג ומוצא את הכלה המיועדת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...