Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אקדים שהעסקה מאוד משתלמת בתור רכב שני לכל אחד וכרכב ראשון לאנשים מסויימים.

השאלות:

1. אפשר להחליף כרטיס סים?

2. אפשר לעדכן את מערכת אוסקר? או לפחות את המפות של הניווט?

3. יש לי מים לקרור מנוע (צבע ורוד) האם אפשר להוסיף אותם למיכל של הפלואנס ששמה המים כרגע בצבע צהוב?

4. הסוללה שלי חלשה (16.7) ויש לאוויס במגרש רכב עם סוללה חזקה (20) והם אמרו לי קח ותחליף סוללות. יש מסך שעושה זאת באזור לוד?

תודה לעוזרים.

לידע כללי הרכב חבל הזמן. פשוט חווית נסיעה.

עריכה אחרונה על ידי reuven61
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איך אתה טוען את הרכב?

דרך רשת החשמל הביתית או דרך ספק כלשהו שגוזר קופון בדרך על התיווך?

יש אפשרות אם רוצים לחבר את הרכב ישירות לרשת הביתית, או שזה חסום והרכב לא יסכים להטען?

אני שמעתי שמועה (לא מאומתת) שחברות הליסינג קנו את הפלואנס ze מכונס הנכסים בכ 15,000 ש"ח ובגלל זה הן יכולות להציע בכל מיני ירידים רכבים במבצע של 1+1 ועדיין להרוויח סכום נכבד.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
[h=2]לקחתי פלואנס חשמלית בליסינג משומש באוויס
[/h]אפשר יותר פרטים? הרכב הזה נשמע כמו משהו שתפור על הצרכים של אמא שלי (נסיעה פעם ביום של כ-10 ק"מ), או אפילו שלי (חדרה-נתניה וחזרה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא משנה, ראיתי שרשמת למעלה :wink:

נשמע מעניין, אולי אלך אליהם איזה יום כדי לברר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן. עם ישראל ברובו לא מוכן לזה עדיין. אבל בתור רכב שני זה מצויין בתור רכב ראשון צריך להתחיל לחשבן. אצלי זה רכב ראשון ועד כה אני מבסוט עד הגג

פורסם
אקדים שהעסקה מאוד משתלמת בתור רכב שני לכל אחד וכרכב ראשון לאנשים מסויימים.

השאלות:

1. אפשר להחליף כרטיס סים?

2. אפשר לעדכן את מערכת אוסקר? או לפחות את המפות של הניווט?

3. יש לי מים לקרור מנוע (צבע ורוד) האם אפשר להוסיף אותם למיכל של הפלואנס ששמה המים כרגע בצבע צהוב?

4. הסוללה שלי חלשה (16.7) ויש לאוויס במגרש רכב עם סוללה חזקה (20) והם אמרו לי קח ותחליף סוללות. יש מסך שעושה זאת באזור לוד?

תודה לעוזרים.

לידע כללי הרכב חבל הזמן. פשוט חווית נסיעה.

אהלן,

מי שיכול לעזור לך הוא אלכס חשמל ליד המשטרה שלח ה״פ לביצוע הכוונות

פורסם

נסעתי בסופ''ש האחרון בפלואנס חשמלית חדשה עם 1000 קילומטר.

פשוט תענוג של רכב. מרווח,מאוד מאוד נוח,שקט,זריז.

האוטו של אמא של חבר שנוסעת פשוט כל יום כשעתיים באיזור המרכז והאוטו פשוט תפור עלייה.

בבית יש להם עמדת הטענה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה באמת אוטו נוח. עליתי עליו לרגע והתמכרתי. היה לי לפני זה מזדה 3 ספיריט 2011. סבלתי מרעש, קפיצות ודלק לי סוף. עכשיו אין את שלושת הבעיות....

פורסם
עכשיו אין את שלושת הבעיות....

אבל נוספה בעיה חדשה - לא ריאלי לסוע ממרכז לצפון וחזרה. הרכב מעולה, אבל מגביל מאוד בניידות. אכן יש בנהיגה תחושה ממכרת של היעדר מוחלט של ויברציות ושקט יוצא דופן/ נהיגה ברכב הזה חוויה יוצאת דופן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוא נדבר עוד שנה-שנתיים כאשר תפוקת הסוללה תרד וגם נסיעה לסופר תצטרך להיות מחושבת (נוסעים ב-6 בבוקר כי אם בבוקר יהיה פקק צריך לדחוף את האוטו בסוף הנסיעה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...