Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה\ סול.

Alex Not-Exist
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שוב שלום לכולם.

בשעה טובה מכרתי את הגרוטאה שלי והגיע הזמן להתחדש.

על הקנה קיה סולLX\ פורטהLX.

התקציב: 60.

את הסול אני מכיר מקרוב רכב נפלא חזק וכיפי, בגרסאת הEX (עבר טוטאל לוס אצל חמי התפרק במהירות25 קמש בערך+ לא נפתחו כריות אוויר).

שאלות לגביו יש?? כמובן שכן:lol:

דבר ראשון חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי במגרשים בסביבת מגורי... השאלה זה האם הוא נמכר בכמויות בליסינג\השכרה או שהם הביאו בודדים?

שאלה שניה איזה חוסר איבזור יהיה בגרסת הLX חוץ מהגאנטים?

וכמובן אשמח לדעות חיוביות\ שליליות לרכב.

ונעבור לפורטה, הציעו לי בהרץ אחת עם 84 אלף ק"מ יד0 (7הילוכים) ב62 אלף(לפי הבדיקה שלי מחירון רכב - שיקלול ליסינג).

לא התמקחתי איתו על שקל כי הרכב נמצא בגלילות ואני מעדיף לראות מה שאני קונה+ אין לי רצון להביא מקדמות ולהיות בן ערובה.

היה להם אחת במלאי בצבע כסוף ואני מחפש לבן. בסה"כ הרכב מרגיש מאוד נוח רק הפריע לי שעברו על רוב הרכב בצבע ויש לו מרקם תפוזי, אפילו הצמיגים היו עם צבע:|.

השאלות:

כמה אני אמור להוריד מהמחיר שהם נתנים לי?

כל רכב ליסינג לשעבר יהיה צבוע בכזאת "מקצועיות" או שצריך לחפש חזק ויהיה סיכוי טוב למצוא אחד שלא עבר התעללות?

הנציג אמר לי שיש ברכב שרשרת טיימינג ויש לו 7 הילוכים, איך אני יכול לדעת שברכב הבא שאני מחפש יהיה 7 הילוכים?

אמינות, מחיר טיפולים ומחלות?

חוות דעת מבעלי רכב זהה.

ביום שישי אני נוסע לחיפה לחפש כלה, יש מקומות שכדאי לי להיכנס אליהם וכאלו שפחות?

תודה מראש לעוזרים כל פרט יעזור לי להגיע לבחירה הנכונה!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלט רציני.

סול נמכר בכמויות דיי קטנות, בעיקר לשוק הפרטי ולשוק המוניות בדגם הדיזל. רוב דגמי הבנזין הם מהדגם המאובזר יותר. אם אני זוכר נכון אז ההבדל היה חישוקים קלים, בקרת אקלים ושליטה על המערכת מההגה.

לפורטה דור ראשון היה דגם עם 4 הילוכים שנמכר עד 2011 ומאז דגם עם 6 הילוכים. 7 הילוכים זה כולל הילוך אחורי.

היא דיי נפוצה במגרשי חברות הליסינג ולא הייתי מתפשר על רכב עם צבע במצב לא טוב כי יש מבחר גדול.

בהצלחה וחג שמח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוסיף ואציין שהסול קיבלה חוות דעת פושרות בעיתונות הרכב, כדאי לעשות עליה סיבוב בעצמך ולהרגיש.

דבר נוסף - מ-2012 הגיעה סול עם 6 הילוכים גם כן.

סול נמכרה בעיקר לידיים פרטיות, הפורטה בעיקר לליסינג.

לשתיהן סחירות בינונית.

אני הייתי הולך על הפורטה, ומוצא אחת שבאמת תמצא חן בעיני - השוק מוצף, זו לא תהיה בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.

אשמח לעוד תגובות במיוחד מבעלי הפורטה.

עלות טיפולים או חלקים כמו סלילי הצתה תעזור.

איזה צבע נוזל הקירור?

האם יש מנורה כחולה שנכבת כאשר הרכב מגיע ל90 מעלות.

כל פיסת מידע תעזור לי בבחירה הנכונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעל פורטה מתייצב.

אין נורה כחולה,אין שעון חום.

נוזל קירור ירוק.

הטיפול הכי יקר הוא ב90 אלף קילומטר והוא עולה 2000 ש''ח.לאחר מכן טיפול 105 אלף עולה כ500+/-.

אני רואה שאתה מטבריה ואם אני לא טועה כבר פעם דיברתי איתך על גבי הפורום ואפילו ראיתי אותך באלבר.

בקיצור מוזמן לראות את הרכב שלי מקורב כדי ללמוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעל פורטה מתייצב.

אין נורה כחולה,אין שעון חום.

נוזל קירור ירוק.

הטיפול הכי יקר הוא ב90 אלף קילומטר והוא עולה 2000 ש''ח.לאחר מכן טיפול 105 אלף עולה כ500+/-.

אני רואה שאתה מטבריה ואם אני לא טועה כבר פעם דיברתי איתך על גבי הפורום ואפילו ראיתי אותך באלבר.

בקיצור מוזמן לראות את הרכב שלי מקורב כדי ללמוד.

תודה רבה.

נכון דיברנו רק שלשום הצלחתי למכור את הרכב שלי.

תודה על ההזמנה אבל כנראה לא יהיה לי זמן לראות אותך כי מחר אני נוסע לחיפה.

בסה"כ אתה מרוצה מהרכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכללי מרוצה חוץ מהמושבים שהם קצת קשים מידי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...