Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים יקרים, לאחרונה עברתי לדירת שותפים (סטודנטים). מקרר לא היה, אז מצאנו אחד ב250 ש"ח, די זול. ואז גילינו שהוונטה לא עובדת, בום הלכו 400 ש"ח (במחיר הזה יכולנו לקנות מקרר תקין במצב מעולה מיד שנייה), בנוסף חסר במקרר מעקה בקבוקים בחלק התחתון של הדלת, ובכלל הפלסטיקה הפנימית של הדלת במצב זוועה - חלקי חילוף חדשים מצאתי ברשת, אבל המחיר לא זול כלל, ולכן אשמח לכיוון אם יש כאן מישהו עם מקרר דומה שעומד לו ללא שימוש בחצר או הכוונה למקום שימכור חלקים כאלה משומשים - אני אשמח מאד! (אני נע על קו רחובות-חיפה, אך לא מפחד מנסיעה אם יש למישהו כיוון במקום אחר!)

תודה לכם, וחג שמייח!:-P

כך נראה המקרר (תמונה מהאינטרנט)

430212.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה באמת בטוח שלהשיג ח"ח למקרר הזה, יעלה לך פחות מ-400 ש"ח (שבזה אתה אומר שתקנה מקרר עובד אחר, תקין ?) ?

תתחיל לאלתר - מעקה לבקבוקים - תשיג חתיכת פלסטיק (פלטה) / פרספקס / מה שתמצא / עץ (אולי כפתרון אחרון) ותבריג עם ברגים, בתקווה שיחזיק.

הרי בלאו הכי לא נראה לי שתנייד את המקרר הזה איתך הלאה, או עם מישהו מהשותפים.

רק אם אתה משיג חלקים בחינם או בעלות סמלית מאוד - לך על זה.

אחרת - רק לאלתר או להשיג מקרר אחר במצב יותר נורמלי.

alfa 156 2.5.

פורסם

מה ששבור זה החלק שמוקף במרובע בתחתית הדלת, המעקה חסר והתושבות שלו שבורות, ויש גם סדק גדול איפה שהוספתי עיגול.

הבעיה שלי היא שמדובר בקומה 3 בלי מעלית, ושלהרים לשם מקרר בסדר גודל כזה גורם גם למובילים הרוסים הענקים לשחרר צרור קללות, שלא נדבר שהם לא יעשו את זה בחינם.

אשמח להמלצה לשיטת תיקון, את המעקה אני אאלטר מרצועת פח כלשהי, או פרספקס, מה הדרך הטובה להדביק את ה'אמבטיה' (ה'שאסי' של הדלת)? סיליקון? אפוקסי? (בהתחשב בזה שמדובר במקור קר, לח מעט ושיש בו מזון, כלומר דבק שישחרר רעלים לאוויר - פחות טוב.

Untitled.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...