Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן אני חייב לספר את המקרה כי הוא הזוי מכדי להיות אמיתי, הכל התחיל לפני חודש ושבוע......

ובכן יש לי גולף 2011 gti אוטו , ידית ההילוכים שלי התחילה לקבל בלאי ועל פי רוב הייתה מתפרקת לשתיים אוטוטו (מי שרוצה שיכנס לגוגל ויראה את מבנה הידית ויבין כי יש 2 קלפות בצדדים של הידית אשר נוטות לזוז עם הזמן והבלאי).

ובכן ביקשתי הצעת מחיר , ולא תאמינו למחיר שקיבלתי , 7000 ש״ח , לא פחות ולא יותר , סהכ על ידית הילוכים אשר כולל. את הפנל של מצב הנסיעה , (לא , זה לא כל הגיר.... רק מוט ופנל פלסטיק....!)

בעל המוסך שאותו לא אזכיר ותבינו תיכף למה , עוד לפני שנתן את המחיר התנצל ואמר שגם הוא לא מבין כיצד הידית תומחרה בצורה הזו וכי הנושא נבדק על ידו בכמה דרכים לראות האם יש טעות במחיר . והתברר לו שזה אכן המחיר ,

ובכן שלפתי מהמותן כי בטוח אני אשיג את הידית מאיביי או עליבאבא בהרבה יותר זול, הבחור הסכים להרכיב לי במידה ואכן אצליח למצוא ידית תואמת ,

לא חלף הרבה זמן ואחרי 15 דק חיפוש מצאתי את הידית בעליבאבא אקספרס בעלות של 140$+ 30 $ דמי שילוח (נוסף לציין כי וזו הפעם הראשונה שאני מזמין משם , בחיים לא התנסתי ברכישה דרך האתר)

ובכן, אתמול הידית הגיע בשעה טובה , לאחר חודש המתנה , והיום הותקנה , לא רק שהידית שקיבלתי היא אחת לאחת כמו הידית הקיימת , אלא שגם לדעתו של בעל המוסך הידית אכן נראת מקורית לחלוטין ואין שום סימן שמצביע אחרת וזה אחרי בדיקת איכות העור מספרים סידוריים וחומרים אשר ממנה עשוייה הידית.

עלות ההתקנה הייתה זולה 150 ש״ח ליתר דיוק , והופ הגעתי לסהכ 800 ש״ח פחות או יותר עם ידית חדשה.

דבר אחד אני יכול לומר על זה.... ביזיון !

למרות שלא בדקתי במקום נוסף , אני דיי מאמין לבעל המוסך המורשה ונציג רישמי עם אולם תצוגה , שעוד לקח על עצמו להתקין לי את הידית שאמצא באינטרנט במידה ואמצא אחת כזו, שהרי זה נגד כל האינטרס האישי שלו ושל החברה.

אבל לאור התמחור ההזוי הוא אמר לי שהוא יתקין לי ידית אם וכאשר אביא לו אחת כזה.

הסיבה שפרסמתי את זה כי המחיר פשוט לא נתפס בראש שלי עד עכשיו וחשבתי לנכון לשתף אתכם עם הסיפור ההזוי הזה. ולומר כמה דברים.

1. יש עוד אנשים הגונים בענף.

2. צ'מפיון מוטורס חוצפנים וגזלנים באופן פשוט דוחה ! מדובר על פער של כמעט 1000% ! לא נורמלי.

3. אני לא פראייר ! ואל תיהיו גם אתם, חלפים מקוריים יש באינטרנט וזה עובד !

חג שמח לכולם!

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זוכר שהיה פה סיפור על בחור שגבו ממנו 3500 על מפוח של מזגן, ולאחר חיפוש קצר הוא מצא את אותו החלק, מקורי OEM מאיבי ב 350 ש"ח, צמפיון פשוט בושה

פורסם (נערך)

מתפרקת לשניים? כמה ק"מ נסע הרכב עד עכשיו?

האם זו אותה ידית שמותקנת בגולף tsi משנת 2010? הידית שלי לא עושה שום סימן שבכוונתה להתפרק.

"הבחור הסכים להרכיב

לי במידה ואכן אצליח למצוא ידית תואמת"

"עלות ההתקנה הייתה זולה 150 ש״ח ליתר דיוק"

רי זה נגד כל האינטרס האישי שלו"

נחמד מצידו שהסכים, אין לו אינטרס לקבל 150 ש"ח.

כל הכבוד שלא וויתרת ומצאת חלק תואם ובמחיר שפוי.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

הרכב נסע סהכ 35000 קמ,

הקלפות בצידי הידית יצאו בערך 5 ממ מהמקום והראו סימני התפרקות, זה לא שהידית התפרקה ביד שלי ,

לי אישית זה מפריע , מה גם שאני אוהב לשחק עם הידית לא מעט.

ייתכן והיא הייתה מחזיקה גם לעוד כמה שנים טובות במצב הזה , אבל החלטתי שאני לא מחכה לזה ומעוניין להחליף את הידית.

פורסם

לא צריכה להתקלף ידית.

יש לי ידית הילוכים ברכב ידני שעברה יותר מ40 אלף ק"מ ואין שום קילופים. אין סיבה שיהיו. (וזה רכב שעולה שליש מהGTI שלך)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חברה, סדרי גודל. יש רכבים בני 10 שנה עם חצי מיליון קילומטר שחוץ מדהייה של הריפודים/צבע/פלסטיקה, אין שום סימן של בלאי, ובמיוחד לא התפצלות ל2.

וגם פה לא מדובר באסטון מרטין, אלא ברכבים מאוד זולים.

פורסם

אצל צ'מפיון המחירים קופצים פי 10. מפוח מזגן עלות 350 ש"ח, בצ'מפיון 3500 ש"ח. ידית עלות 700, ללקוח 7000 ש"ח. ככה ממקסמים רווחים :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא צריכה להתקלף ידית.

יש לי ידית הילוכים ברכב ידני שעברה יותר מ40 אלף ק"מ ואין שום קילופים. אין סיבה שיהיו. (וזה רכב שעולה שליש מהGTI שלך)

היא לא מתקלפת, היא מתפרקת .

מחר אני יעלה תמונה ואולי תבינו את הכוונה לדברי בצורה יותר טובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם 700 זה יקר. בסך הכל חתיכת פלסטיק מסכנה. אין שם איזה מנגנון אלקטרוני לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

פעם אצלי ב 206, נשברה ה"גולה" שלמעלה של ידית ההילוכים. פשוט נשברה התושבת שלה שמחברת בינה לבין המוט.

במורשה נתנו לי הצעה של 750 ש"ח, לפני מע"מ ועבודה. גם שם האיש שנתן לי את ההצעה גיחך לעצמו מהמחיר ההזוי. ובמקרה שלך עוד מדובר בפי 10 מזה.

כמובן שאחרי חיפוש קצר באיביי UK - מצאתי חלק מקורי של פיז'ו ומדגם חדיש יותר שמתאים בול ב 125 ש"ח אחרי משלוח. אפילו החלפתי לבד, ואני באמת בעל "ידיים שמאליות" מה שנקרא, ולא מתעסק עם דברים ברכב בדרך כלל.

אז בהחלט - חלקים שלא משביתים את הרכב ואינם קשורים לבטיחות (מבחינת בעיות ייבוא), בהחלט כדאי לקחת את הזמן ולנסות למצוא אלטרנטיבות טובות וזולות יותר, כמו במקרה של פותח השרשור. לא כדאי תמיד לקחת את מוצא פיהם של מוסכים מורשי יבואן כתורה מסיני.

עריכה אחרונה על ידי ברמונדו

יואב :arrow:

פורסם

ואחר כך כשאיזה בחור חביב מביא חשבון מסופר בגרמניה בכדי להמחיש עד כמה אנחנו פראיירים כאן, מיד מתחילים לסקול אותו באבנים מטאפוריות ובמקום לרוץ לביבי ושרה ויאיר ונפתלי ולצעווק להם מתחת לבית שיזדרזו ויעופו כבר לכל הרוחות, אנחנו מתחילים לצעוק עליו שהוא פוגע במורל ובחוסן הלאומי ושהוא בכלל סתם בוגד ושפן. האמת מגיע לנו הקקה הזה שעושים לנו על הראש.

• תוכן חדש...