Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנעה בעזרת רתכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי שניתן לרתך בעזרת שלושה מצברים כשהמתח הכולל 32 וולט

אם המצבר שלי גמור ואני מצליח לייצב את המתח ברתכת על12 וולט, אני אוכל להניע רכב איתה?

שאלה תיאורטית רצינית:smile:

תודה.

פורסם (נערך)

במקרה של מנוע בנזין ספק הכוח שלך צריך להיות מסוגל לספק משהו כמו 500 אמפר למשך כמה שניות במתח פחות או יותר יציב (מעל 8 וולט). בתאוריה וכפי שהדגים האמריקאי המאלתר בסרטון, זה אמור לעבוד.

אני לא מוכן לקחת שום אחריות על המנוע, על ספק הכוח או על הבריאות שלך.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סכנה סכנה! המצבר עלול להתפוצץ לך בפנים האמן לא שווה את זה. כיום אתה מביא אחלה רתכת ב 800 שקל אלקטרונית וחוסך לעצמך סכנה . זה רעיון מטורף מאין כמוהו. זה כמו לרתך עם אבק שריפה במקום עם ברנר סכנה ולא מקצועי

פורסם

מכאל, לפעמים כאשר נתקעים עמוק בשטח ונשבר חלק שניתן לרתך כדי לחזור לכביש, אין הרבה ברירה. אבל פה בשרשור מדובר על מקרה הפוך, להשתמש ברתכת בתור בוסטר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...