Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח שאתה לא מדבר על מבצע לשדרג שנתון בשקל?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפלואנס החשמלית בתור רכב לא ממש כושל, היא מאוד נעימה לנסיעה, חלקה ושקטה באופן יוצא דופן. הבעיה זה רק טווח נסיעה אמיתי של כ110ק"מ וזה מתאים לא לכל אחד. הבעיה זה תחנות החלפה נסגרו ביחד עם בטר פלייס, חייבים מטען בבית שהתקנה שלו עולה כסף, כי בגלל רגולציה אי אפשר להטעין בארץ מקיר (כי בטר פלייס רצו לגבות מחיר מוגדל על חשמל). הרגולציה הזאת עברה בעזרת בטר פלייס שכבר לא קיימת, ועכשיו בגלל זה אוכלים אותה כל בעלי החשמלית ובעלי רכבי פלאג אין שלא ניתן להטעין משקע החשמל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדובר גם על המבצע באלבר על כל רכבי הליסינג הצבאיים, קיה ריו/יונדאי אקסנט/דייהולט אבאו, עם ק"מ אסטרונומי גם 1+1.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובות חבר'ה כבר חשבתי ממש ללכת לשם.. :D

באמת מדובר רק ברנו החשמלית של better place? או שקיימים דגמים אחרים? (אני מעריך שהרכב חינם בשנתון נמוך ב10 שנים לפחות מהרכב הראשון)

פורסם

המבצע הזה מפגר ביסודו. הרכב הוא לא רק הקניה שלו. התחזוקה של הרכב שמגיעה לאלפי שקלים בחודש.

מה תעשה עם עוד רכב לעזאזל? תמכור אותו לשוכר בשביל כמה פרוטות?

פורסם

המשחק הזה הפך מגעיל, כל מיני פרסומים הזויים של רכב בשקל ו-1+1.... לאן הגענו זה רק מראה את הרמה הירודה של מכירות הרכב בישראל, צריך להפסיק עם השטויות ולהוריד את המחירים של הרכבים וזהו, בלי שטיקים וטריקים

פורסם

mikelt, כיצד תוריד את מחירי הרכבים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני שמעתי על מבצע קצת יותר הגיוני של BUDGET.

קנה מזדה 3 או טויוטה קורולה וקבל רכב שני ב20 אלף ש''ח בלבד. כנראה דוחפים לך איזה יונדאי גטס שנזרקה במגרש המכירות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המטרה של המבצע הזה היא לגרום לך לשאול את עצמך במה מדובר. אחר כך אתה תתחיל לבדוק ותגלה שבאף מקום אין מידע על הרכבים שישתתפו במבצע. יש לזה סיבה - המטרה הסופית היא לגרום לך להגיע לאירוע המכירות. ברגע שהגעת, אתה לקוח שבוי. נשאר רק לשכנע אותך לשים מקדמה על רכב שלא ראית והופס, כנראה שתקנה.

אני עוקב אחרי ירידי הרכב של סוכות כבר כמה שנים ותן לי להפתיע אותך - עד היום לא היו שם הנחות ענק. בטח לא כאלו שאתה לא יכול לקבל חודש אחר כך, בלי לחץ של אלפי אנשים עם ילדים צועקים, עם נציג מכירות הרבה יותר סבלני ובלי לשלם על חניה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התקשרתי ולא מוכנים למסור מחיר בטלפון לרנו החשמלית , אני אשמח אם מישהו שהיה שם יוכל לפרט על המחירים .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...