Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני משתחרר עוד כחודש מהצבא והתקציב שעומד ברשותי הוא 45K

אני כבר כמה חודשים חולם על הסיאט איביזה

הייתי רוצה לקבל עצות אם כדאי לקחת את האוטו הזה(אם כן אז איזה דגם בדיוק עדיף), ואם בתקציב הזה אפשר להוציא משהו הרבה יותר טוב?

הדברים שחשובים לי:

אוטומת,5 דלתות, שלא תשתה דלק, עיצוב ואמינות.

תודה רבה (:

פורסם

תבדוק את עלות הביטוח קודם כל לפי המאפיינים שלך, יש סיכוי שתגיע לאחוז משמעותי מהרכב הזה כל שנה בעלות ביטוח, רכב גניב ומועד לפורענות (רכב של צעירים)

פורסם

היי

קפוץ לסיאט ובקש נסיעת מבחן ותראה אם הרכב באמת עונה על הציפיות שלך

בזמנו כשאני עשיתי, די התאכזבתי.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

פות"ש, אתה חולם על האיביזה מכיוון שהרכב נראה טוב או מכיוון שאתה מכיר את הרכב ורוצה אחד כזה?

אם לא עשית נסיעת מבחן אז אני מציע לך לעשות, זה יתן לך הרבה תשובות מהסיבה הפשוטה שאתה כבר די נעול על הרכב.

אם אהבת, מעולה. תחפש אחת מטופלת ושמורה.

אם התאכזבת, נשמח לעזור לך לחפש כיוון אחר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לא האמת שאני לא מכיר את הרכב

השאלה העיקרית שלי זה האם בתקציב של 45K עדיף משמעותית להביא רכב אחר?

פורסם

בתקציב שלך יש אפשרות להביא לא מעט רכבים:

פיאסטה

פונטו גרנדה/איבו

איביזה

i20

סיריון

ואני יכול להמשיך עוד ועוד...רשמת שהעיצוב מצא חן בעינייך, השאלה היא איזה עוד רכבים שמת עליהם עין?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

האמת שאני ממש חם על הסיאט איביזה.. לא יודע למה.. ממש בא לי אותה

פשוט אני שומע הרבה דעות של אנשים וכבר התבלבלתי

הרבה אומרים לי שזה אוטו עם טיפולים יקרים ושבכסף הזה אפשר להביא משהו הרבה יותר טוב

ואחרים אומרים לי שזה אחלה אוטו

בגלל זה רציתי לשמוע פה עצות לרכבים אחרים (כן חשוב לי העיצוב והפוזה)

• תוכן חדש...