Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נא להתפקד! אני מחלק מספרי ברזל.... :wink:

נ.ב.

אני מציע שכל אחד ירשום המלצה לסרט.

אני מתחיל -

סרט שמאוד מאוד אהבתי - Django Unchained או בעברית ג'אנגו ללא מעצורים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנוכי, אך לא רואה סרטים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דווקא אחד הגרועים שראיתי לאחרונה, חייב להגיד.

ממליץ בחום לראות Limitless, סרט שהרעיון בלוסי פחות או יותר מועתק ממנו, והרבה, הרבה יותר טוב.

ואפשר מספר ברונזה? ברזל אפור מדי ):

פורסם

ראיתי לאחרונה את שומרי הגלקסיה ונהנתי מאוד!

כמו כן אני אמליץ על Transcendence.

יאללה זזתי לבייקון ובירה שלי.

פורסם

תיראו סיקורים על ספייס סטאר,יכול להעביר אחלה זמן,הנה כמה:

https://www.youtube.com/watch?v=ZmfCVkdMa_shttps://www.youtube.com/watch?v=1aQ_AUzhnu0https://www.youtube.com/watch?v=6X8jXyVrL3Q

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מתפקד :lol:

לוסי סרט מעולה טרנסנדס הרבה פחות. ג'אנגו סרט קאלט!

תמלציו משהו שיאתגר את פופקורן TV

קומדיה קלילה וכיפית מ- 2001, נקראת Evolution

ועוד משהו מומלץ אם כי קצת כבד ולא קליל - הסדרה החדשה של יהודה לוי - "איש חשוב מאוד"

ראיתי 5 פרקים ואני ממש מחכה לפרק השישי.

פורסם
חביבי אנחנו לא כופרים,אנחנו האנשים הנורמליים פה.

הכל בהומור כמובן.

ולעניין המילה נורמליים -

אז כמובן שההגדרה של נורמלי זה שהוא תואם לנורמה כלומר למה שמקובל על רוב האנשים.

לצערנו לא תמיד זה עולה בקנה אחד עם מה שנראה לנו הגיוני ורציונאלי...

פורסם

אם כך אנו הנורמלים, מכיון שרוב האנשים רואים טלוויזיה ביום כיפורים.

בטח ה"זקנים" פה זוכרים איך לפני כל יום כיפור ספריות הוידיאו היו מתרוקנות כליל, אבל כליל זה כליל גם הסרט איך נוצרים סלעים או חיי המין של דגיג הכסף היו נחטפים.

פורסם

עכשיו נזכרתי שהיס מקס מלא בעונה החדשה של אימפריית הפשע ובעונה השניה של הגשר. (תודה רבה לתקופת המבחנים הארוכה:twisted:)

פורסם (נערך)

מהזמן האחרון:

שומרי הגלקסיה טוב מאוד.

Transcendence טוב מאוד ומראה את טיפשות המין האנושי והפחדים מהלא מוכר.

ג'אנגו...לא נהניתי.

3 ימים להרוג - שונה מסרטי הפעולה הרגילים, צפו לסיפור מעניין ומצחיק לעיתים ותהנו ממנו. (תראו מי אחראי על הסרט ותבינו שזה לא מייקל ביי)

סדרה - Dominion. רק עונה אחת עד עכשיו, נחמדה מאוד אם כי אני אישית אוהב סיפורי מלאכים\שדים וכו', יתכן שאחרים פחות יתחברו.

כמעט שכחתי - נוח Noah. אהבתי, למרות המשחק הפחות ממופלא של ג'ניפר קונלי. זה לא בדיוק לפי הספר...אז מה :-)

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...