Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון צינור גז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טעות אנוש, הצינור גז, מנחושת, זה שנמצא אחרי הוואסט וליד הבלון, התעקם וכעט יש בו חור.

זה נמצא בדירה שאני שוכר.

התיקון הוא על חשבוני? על חשבון חברת הגז?

כמה תעלה לי הטעות?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם (נערך)

אל תדאג. זה לא נורא מבחינת כסף.

טכנאי גז יכול לחתוך חתיכת צינור קטנה ולרתך או להלחים בעזרת ברנר קטן חתיכת צינור על מנת לתקן את המקום הפגוע.

לדעתי טכנאי הגון סוגר את זה בעלות של 300 ומטה.

אם אתה צריך המלצה על טכנאי - יש לי מישהו טוב באיזור השרון (כפר סבא, נתניה)

בינתיים סגור את הברזים על בלון הגז. (בטיחות בטיחות בטיחות)

נ.ב.

מה זה וואסט? אני מניח שהתכוונת לווסת. (מהמילה לווסת)

עריכה אחרונה על ידי train
שכחתי משהו
פורסם

ואסט? הצינור מגיע מרמת הגולן?

כנראה ווסת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אל תדאג. זה לא נורא מבחינת כסף.

טכנאי גז יכול לחתוך חתיכת צינור קטנה ולרתך או להלחים בעזרת ברנר קטן חתיכת צינור על מנת לתקן את המקום הפגוע.

לדעתי טכנאי הגון סוגר את זה בעלות של 300 ומטה.

אם אתה צריך המלצה על טכנאי - יש לי מישהו טוב באיזור השרון (כפר סבא, נתניה)

בינתיים סגור את הברזים על בלון הגז. (בטיחות בטיחות בטיחות)

נ.ב.

מה זה וואסט? אני מניח שהתכוונת לווסת. (מהמילה לווסת)

צנרת גז לא מתקנים בעזרת ריתוך אלא בהלחמת כסף (אינוך). בעיקרון בימינו טכנאי לא מתקן צנרת גז בהלחמה אלא בעזרת מחברים תיקניים.

בהתקנת צנרת חדשה בבניין מגורים או החלפה של צנרת עדיין מקובל להלחים את הצנרת אבל ישנם מדינות שחל איסור לבצע הלחמות בצנרת גז.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

ת׳כלס, אפשר לחתוך את המקום הפגוע, להשחיל צינור גז גומי באורך 5 ס״מ. ועם 2 בנדים ממתכת לנעול.

אבל, אסור להתעסק עם גז למי שאינו מוסמך עם תעודה. נכון?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

לשתול חיבור גומי בין 2 צינורות נחושת לא הייתי עושה, אבל חיבור עם 2 הפשלות ומעביר (ניפל) בינהם, זה עוד בסדר.

אני עשיתי חיבור בצינור נחושת של גז 3/8" לפני כמה שנים, ובבדיקה שגרתית של חברת הגז הטכנאי הסתכל על החיבור (השתמשתי בחיבורים של מיזוג, שהם חזקים וגדולים פי כמה מאלו של גז ביתי) ומייד שאל מי עשה אותם (הוא שם לב שגודל המחברים גדול מהגודל הרגיל שהם משתמשים בו).

אמרתי לו שאלו חיבורים של מיזוג ושהוא כמובן יכול לבדוק את החיבור. הטכנאי בדק את החיבור ואישר שהכל תקין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...