Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה ל single din ל Audi A1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש של כמה ימים הגעתי למסקנה דיי מצערת שאין מה לעשות וככל הנראה - double din לא יהיה ב A1 שלי.

וכנראה גם לא מסך נשלף מהדשבורד. (אלא אם תקפוץ פה איזו הברקה).

ראיתי את הפיתרון הנחמד הזה של הוספת טאבלט וזה לקח אותי לכיוון יותר ריאלי ולדעתי גם יותר נכון עבורי.

http://www.vagit.co.il/forum/viewtopic.php?f=21&t=10213

אז מה שאני צריך זה ככל הנראה סינגל דין, שיוכל לקבל מוזיקה ב bluetooth ובנוסף דיבורית. זה הכל.

חשוב לי לציין שאני שומע היום מוזיקה בסטרימינג דרך גוגל מיוזיק, אין לי שירים על המכשיר בכלל.

מבחינת התקציב - אשמח לכמה המלצות, התקציב הוא באיזור ה1500-2000.

שליטה מהסלולרי כמו שסוני מציעה זה נחמד אבל לא חובה. מה שאני צריך זה רק החיבור לטלפון.

מודה לכם מאוד מראש!

פורסם

אני מבין שאתה יורד מהאופציה של מכשיר מולטימדיה 1DIN עם מסך נישלף.

מה שאתה רוצה זה 1DIN עם BT שגם מזרים מוזיקה {A2DP} שזו אופציה שהיא כמעט סטנדרט בכל המכשירים BT החדישים.

פורסם

כן, המסך הנשלף זאת אופציה לא ממש רלוונטית מאותה סיבה שגם הטאבלט לא, השליטה תתבצע מהטלפון.

אני שמח לשמוע שזה סטנדרט :)

יש לך המלצות?

• תוכן חדש...