Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

double din לביואיק רנדוו.

vlad100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

ברצוני להתקין בביואיק רנדוו שנת 2004 מערכת דאבל דין שתחליף את הצנגר הישן שקורא רק CD ומשגע אותי כבר:x

רק שהבעיה שלי היא בעיית תקציב בערך 1000 שקל עם חריגה של 200 שקל גג ללא התקנה.

חרשתי את EBAY ומחר אני יסע למתקין באזור שלי ויראה מה הוא יגיד...

עכשיו מה לדעתכם כדי לקחת בתקציב הזה?

חשוב שהמסך לא יתקע כי ישתמש בו אדם מבוגר שלא מוכן לשחק כל כך עם המכשיר אלה פשוט להכניס דיסק או דיסק און קי ולשמוע מוזיקה.

וכמו כן חשוב שיהיה GPS מובנה או אפשרות שיהיה אפשר להוריד לבד תוכנה והמערכת תקרא אותה פשוט.

החברה לא כל כך חשובה רק שיעבוד ויהיה איכותי מבחינה שלא יתקלק (במונחים שלנו שלא יהיה סיני) אבל אפשר חברה סינית אם המערכת שווה מנסיון.

אז אחרי כל זה מה אתם מציעים? אפשר גם להזמין מחול וגם קנייה בארץ.

ועוד שאלה על הדרך, איזה גודל מסך יכנס ברכב? ואיך הוא יכנס ראיתי כל מיני קיטים אבל לא הבנתי את המידות שלהם ולא הבנתי איך זה ניכנס? מוציאים את הצנגר שיש עכשיו ובוחרים דאבל דין במידה שיכנס בדיוק בחור שנוצר?

תודה רבה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי vlad100
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתאם פלסטיק לדי וי די,יש עוקף ברכב הזה כדי שכל הציפצופים ישארו דבר לא זול בכלל, התקנה , מסך 7 אינצ׳ ניכנס

איזה עוקף? ואיזה צפצופים צריכים להישאר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציעו לי דאבל דין של ניפון את הדגם במדויק אני לא זוכר אבל הוא עם GPS USB ומיקרו USB גודל 6.2 או 7 אינץ. מה אתם אומרים על החברה ניפון? והמחיר הוא 1200-1300 שח ועבודה עוד 250-400 שח. מחיפוש בEBAY לא מצאתי שום דאבל דין של ניפון... מה הסיבה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ציפצופים כאשר הדלת פתוחה או לא חגרת את החגורה וכו״, הסיבה לכך שאתה לא מוצא את המכשיר כי זה מוצר סיני שכל יבואן יכול לרשום איזה שם שהוא רוצה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מצאת באיביי כי ניפון זו חברה ישראלית, והדאבל דין הזה הוא מוצר מדבקה.

הוא מכשיר נחמד אבל בתוספת קטנה אתה יכול לקנות מכשיר של פיוניר שיהיה טוב ממנו משמעותית, אך ללא gps.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככל הנראה בזמן הקרוב ארכוש את המוצר כי GPS זה חובה והעיקר שיעבוד כמו שצריך לא צריך משו מפציץ.. זה לאדם מבוגר שלא מעניין אותו התעסקויות מיותרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...