Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא בוודאי יחזור בשלב כשלהו -

לבינתיים לגבי גארי סאמרס לבן אדם יש שרשור בניית תיבות למידבאסים של האילייט שהוא פשוט פנומנאלי בDIYMA הוא בנה את התיבה בנפח 10 ליטר ישירות על דלת המרצדס ואז הוא בנה את הדיפון כך שיכסה את התיבה מבלי לגעת בה (מרווח של קרוב לאינטש)

ואז הדיפון של הדלת לא מרעיש ולא נוגע בתיבה - הבן אדם מטורף! הנה הראיון המלא איתו: חלק 1 עד 3

[video=youtube;wB-LsVst504]

בחלק השלישי הוא מדבר על התיבות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'וניור, הוצאת לי את המילים מהפה, ארז כבר במשך שנים מרייר על 5.1 ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא דו שיח, זה דיון ענייני שאנע לא מבין את ההערה שלך לגביו.

בכל מקרה אני לא ככ מבין את הקשר בין הרץ xl לבין sq. הוא סט נציל וחזק עם איכות טובה בסהכ אבל ממש לא סט sq מאוזן.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

חברים, sq הינו מושג מופשט.

ידידינו סאונד נולדג' הוכיחו יפה מאוד שאפשר גם לקבל סטייג'ינג מהמם שנותן תוצאת sq נאה ביותר על מידבאסים מקוריים בתוספת טוויטרים חתוכים על קבל, בלי הגברה או בידוד.

לגבי הסטים הפשוטים של הרץ כבר יצא לי לשמוע רכבים עם תוצאה מאוד יפה מהם, הבעיה הגורפת בהם לדעתי היא חוסר פירוט ונקיון צליל בתחום הגבוה ובגרסאת הxl בור תדרים מורגש בתחום המיד עם קושי רב באיזון הסט.

לגבי יחידת הראש שפותח השרשור הציע, האם אתה יכול להעלות קישור למפרט טכני? האם מדובר ביחידת ראש שנגן הdvd שלה וגם הdsp תומכים בפורמט dts?

ואל תתרגש מכך שבקשה לעזרה וייעוץ הופכת לדיון, כל עוד הוא בריא והדדי לא נעשה נזק ועל הדרך בסופו של דבר יגיעו להן גם תגובות מכווינות.

למוזיקה קלאסית אפרופו ההצעה שלי תהיה מוראל הייבריד אוביישן או דוטק אוביישן או הסט המחליף שלהם שכרגע פרח לי מהזכרון שמו.

הסיבה לכך היא עומק הבאס הכל כך נעים של מוראל ביחד עם קצה עליון מאוד רגוע ומיד חם ואנושי. יתכן ובקטעים בהם כל האורקסטרה מנגנת, מרוב כלים, הם יתקשו קצת לעמוד בפירוט ובעיקר בהפרדה בין כלים אבל אני בספק כי לא מדובר בדיסטורשן או ביט רייט גבוה באמת עד כדי כך.

לדעתי רמקולים כמו מוראל, סיז או סקאן ספיק יצטיינו כאן ואם כבר הרץ אז סדרת מילה שני חלקים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי ברכב עם המידבאסים המקוריים של סאונד נולדג' מיקום הבמה היה מעולה אבל מסחינת איכות צליל ופירוט יהיה מעליב לקרא לזה sq.

מסכים שלכל אחד יש טעם אחר מבחינת אופי צליל אבל מערכת sq צריכה להיות מפורטת ומאוזנת. הxl כמו שאמרתי וגם אתה אמרת הוא סט לא מאוזן מטבעו ולכן ממש לסט אפ sq מכל סוג שהוא.

לגבי הmlk2, אני מאוד אוהב את הסט הזה אבל בשביל סט אפ 5.1 נדרשים שני סטים כאלו (אוליי 2 וחצי- לא יודע ממה מכינים סנטר במערכת כזו) ורק הם יגמרו את התקציב. הייתי בודק על אודיסון ווצה סט מאוזן ומפורט.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

בעיני המערכת ברכב של רונן שמה לבושה מערכות מוגברות רבות שיצא לי לשמוע במפגשים במהלך שנותיי בתחביב.

אני מנסה לחשוב איזו תוצאה יוני מהצפון למשל יהיה מסוגל להוציא מסט כניסה של הרץ ולא אתפלא אם רבים כאן יכתבו קצת אחרת לאחר מכן.

לא יודע לכמה אנשים יצא כאן לשבת ברכבים של רזי (רנזי) ולשמוע מה סט כזה בכל זאת, מסוגל לעשות.

ממש לא סט טוב במשהו, אבל גם ממש לא רע כפי שאנו מתארים אותו.

Pioneer TS-X150

פורסם

הוא לא רע, הוא סט מעולה אבל לא sq, סט sq צריך להיות מאוזן בכל תדר ולxl פשוט אין איזון, הוא מאוד חזק בנמוכים ובגבוהים ובאמצע פשוט לא.

ולגבי זה שהסט ברכב של רונן היה נשמע טוב יותר מהרבה סטים ששמעת זה בגלל שלצערנו רוב האנשים לא יודעים לנצל את הציוד שלהם.

לי יצא לשמוע כמה מערכות sq טובות, מבחינת פירוט ואיכות צליל המערכת בגולף לא הייתה קרובה לשם.

פורסם

אסיף - מה שאני מנסה להעביר זה בדיוק הנקודה שאתה ציינת - אנשים לא יודעים לכוון ואחרי זה גם נותנים לך חוות דעת מוטעות ומטעות לגבי איכותם של רכיבים.

במקרה של הXL אני מסכים לחלוטין - יש בור במיד

במקרה של ההיי אנרג' ציינתי בדיוק את אותם הדברים שאתה ציינת - חוסר פירוט מורגש.

לגבי הרכב של רונן אני מסכים לחלוטין גם כן - אבל זו בדיוק גם הנקודה - למרות כל המגרעות, הוא גרם למערכת גרועה בעליל להשמע טוב יותר ממערכות טובות פי כמה וכמה ובגלל זה גם ציינתי את הרכבים של רנזי בהם ההיי אנרג'י נתן תוצאה שהיתה משנה תגובתם של רבים כאן מ"גרוע" לסט סביר שמספק את הסחורה במחיר בו הוא נמכר.

גבריאל,

פנה לנקודות מכירה שעובדים מול היבואן בארץ - אודיו סיסטם (דרור) בכדי לקבל יותר מידע לגבי מחירים.

או תנסה לברר באתרי מכירה בחו"ל (למשל סוניק אלקטרוניקס, woofersetc או crutchfield וכו' וכו' ) ותוסיף לזה משלוח ו30 אחוז מיסים ואז על כל זה תיקח בחשבון אחוזי רווח של בעל העסק ואתה תבין לבד את אזור המחירים כאן בארץ.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...