Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות ברכישת גאלאנט או אקורד

tmrohyn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן וחג שמח

בשעה טובה התרחבנו

יש לי שתי הזדמנויות

גאלאנט 2002 יד ראשונה 160k שמורה מאוד

או אקורד דגם אנגלי 2002 , 160k גם מטופלת ושמורה.

בהתחשב בכלל הפרמטרים על מה הייתם ממליצים?

תודה

Using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר סקירה של ביקורות באתרי מכוניות בחו"ל וקריאת ביקורות דל האנשים שהחזיקו את שני הרכבים, נראה שההונדה טובה יותר בכל פרמטר... כמובן שההחלטה שלך צריכה להיות לכיוון הרכב שטופל יותר טוב לאורך השנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר את ההונדה.

אבל עם ניסיון אישי של שלוש גאלאנטים שונים בזמן מצטבר של 18 שנה.

שניים עדיין אצלי, אחת 2001 עם 160 אלף ועוד אחת 1999 עם 280 אלף, נרכשה ב 2002 עם 49 אלף.

רכב מאוד מוצלח, אמין בצורה לא רגילה, אני יכול לספור על יד אחת את התקלות של כולם יחד במשך כל הזמן.

רכב מאוד נעים לנסיעה, גם היום נוח לדעתי בהרבה מרכבים משפחתיים חדשים.

בקיצור, אני ממליץ בחום.

הבעיה שיש היום מעט מאוד כאלו במצב טוב, אם מצאת לך על זה.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגאלאנט תהיה יותר אמינה. אם אני זוכר נכון להונדה באותם השנים מכלולים משותפים עם רובר 620 ,623,625

שתיהן כבר לא נפוצות והחלפים שלהם לא כל כך רצים בפירוקיות. מניסיון קצר שלי עם הגאלאנט הייתי אומר לך עליה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי משולב 1 ל-10 באופן קבוע.

אילת חזרה בנסיעה סטנדרטית 1 ל- 12.8

הרכב כל כך חסכוני מבחינת אמינות, שאפרש הדלק לא מטריד אותי, האוטו עושה בערך 16 אלף בשנה.

בתקופה האחרונה אישתי נוסעת באוטובוס בגלל מצוקת חניה באזור העבודה ואוטובוס אחד היא שם.

הרכב בבית כל היום, ההחזקה כל כך זולה ומחיר הרכב כל כך נמוך שמבחינתי שווה להחזיק אותו אפילו עבור פעם פעמיים בשבוע שהיא רוצה לנסוע אחרי העבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...