Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני קנייה של מכונת פוליש, חיפשתי הרבה בפורום, קראתי הכל בנושא ונשארו עוד מספר שאלות קצרות..

קודם כל אין לי ניסיון עם מכונות פוליש ככה שזה יהיה שימוש ראשון עם מכונה, הבנתי שזה לא פשוט וצריך לדעת לעבוד עם מכונה רוטורית מכיוון שאפשר לשרוף את הצבע ולעשות נזק רציני, השאלה היא אם כדאי לקנות מכונה רוטורית עם מהירויות וללמוד לעבוד איתה, או שלא לעשות את זה כי זה מסובך מאוד ללמוד לעבוד עם מכונה רגילה, כמו כן יש את המכונות DA , מכונת DA מבחינת מקצועית עדיפה על מכונה רוטורית או ההיפך ?

פחח משתמש במכונה רוטורית רגילה נכון ? או שישנם פחחים שמתמשים במכונת DA?

מכונת FLEX מופיעה הרבה ביוטיוב מישהו שם אומר שהיא המרצדס של המכונות פוליש, היא מכונה רגילה או DA ? היא באמת ברמה גבוהה יותר ממכונה רוטורית רגילה ?

המכונה של meguiars מה הרמה והאיכות שלה ?

כדאי להזמין מכונה מאיביי או שזה יוצא לא משתלם ויש עלויות נוספות ובעיות בדרך?

תודה רבה לכולם חג שמח ושנה טובה

פורסם

FLEX וRUPES הם שתי החברות המובילות בכל הקשור לפולישר,יש גם את FESTOOL,יש להם מכשירים טובים אבל לדעתי לפחות הם פחות טובים.

תתחיל עם מכשיר DA,הRUPES 15 הוא מכשיר DA מעולה וסלחני לטעויות,מומלץ גם למתחילים למרות שהוא מכשי מקוצי לחלוטין.

מכשיר נוסף שאני אוהב באופן אישי הוא הRUPES 12 DUETTO מכשיר DA שאחד היתרונות הגדולים שלו הוא שאפשר גם לשייף את הצבע איתו{שלייף}.

לFLEX יש את DA שאני באופן אישי הכי אוהב וגם יש לי אותו,הוא 3401,מכשיר DA שעובד מכנית בצורה קצת אחרת ממכשירי DA אחרים,משהו בין מכשיר DA למכשיר רוטורי.

אם אתה רוצה משהו יותר זול ועדיין בכלל לא רעה אתה ללכת על ה DAS6 PRO,הוא זול בהפרש לא קטן.

המכונה של מגווירס היא לא משהו.

שנה טובה.

פורסם

מכונה מגווירס לא טובה ?

מה אתה מדבר שטויות ?

מכונה מצוינת , עוצמתית , נוחה מאוד לשימוש .

לא צריך יותר מזה .

אישית , מאוד נהנתי לעבוד איתה .

מי שרוצה לקנות בחו"ל - שיקנה RUPES וכו' .

מי שרוצה לקנות בארץ - מומלץ בחום המכונה של מגווירס .

פורסם
מכונה מגווירס לא טובה ?

מה אתה מדבר שטויות ?

מכונה מצוינת , עוצמתית , נוחה מאוד לשימוש .

לא צריך יותר מזה .

אישית , מאוד נהנתי לעבוד איתה .

מי שרוצה לקנות בחו"ל - שיקנה RUPES וכו' .

מי שרוצה לקנות בארץ - מומלץ בחום המכונה של מגווירס .

המכונה של מגווירס רועדת ומרעישה כמו טרקטור,שתתנסה בעוד כמה סוגים של מכונות תבין שאתה רושם שטויות.

אין קשר איפה קונים את המכונה,זה לא המרוץ למליון.

פורסם

1. אין צורך לצטט אותי כי ההודעה שלי מתחתיך ( תקרא חוקי הפורום ) .

2. אני לא צריך להתנסות בדגמים אחרים כי אני לא מחזיק עסק לפוליש לרכבים .

אני השתמשתי במגווירס (עשיתי דיטיילינג ) ומשתמש במגווירס , ואתה כותב דברים חצי נכונים .

הסיבה שהמכונה מרעישה בגלל הקרוז קונטרול .

וזה מרעיש בקטנה , עדיין מדובר במכונת פוליש עוצמתית ומקצועית .

לגבי הרעידות - מרגישים רעידות בקטנה כיאה למכונה פוליש DA , נורמאלי .

שוב פעם , מדובר במכונה ולא בצעצוע של טויס אר אס .

מה זה אין קשר איפה קונים ?

למה לי\לו לקנות מכונה מחו"ל , אם יש את המכונה של מגווירס בישראל ?

אתה סתם זורק פה דגמים כמו לחמניות טריות ממאפייה .

פורסם (נערך)

גם עם יש לך את המכונה של מגווירס זה לא אומר שהיא טובה,אפילו יכול להיות שלגמרי ההיפך!.

2.רצוי ואפילו מומלץ להתנסות כמה שיותר לפני שמייעצים.

אין קשר בין הקרוז קונטרול לבין איך שהמכונה עובדת{על הפנים}.

כדאי לו/לך לקנות מחול בגלל המבחר הגדול,המחיר,וכמובן איכות המכשירים העדיפה.

אין כמו לחמניות טריות ממאפייה,כדאי לך לנסות,זה יפתח לך את חוש הטעם.

שנה טובה.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

המכונה של מגווירס עובדת על הפנים ? אז כנראה שאין לך מושג במכונות .

אני כמשתמש פרטי לא צריך להתנסות בשום דבר .

אני כותב מניסיון אישי שלי על המכונה הנ"ל , וזה מה שהפותח האשכול צריך לשמוע .

בטח שיש קשר , הקרוז קונטרול נכנס לפעולה בהתאם ללחץ שמפעילים על המכונה .

כמה שיותר לחץ - כמה שיותר מאמץ , מה שגורם למכונה לעבוד טיפה בקול .

אתה ממשיך לדבר שטויות במיץ עגבניות על מכונה של מגווירס .

ועם זאת אין לי כוח להתווכח איתך .

אתה כנראה גם לא מבין למה אמרתי לחמניות .

אמרתי את זה כי אתה סתם זורק דגמים לאוויר .

שנה טובה .

פורסם

לפ"ש,

אני מחזק כל מילה של ronrcz, מלבד הduetto שאיתה אין לי ניסיון אלא רק מביקורות מצוינות.

אני מחזיק Rupes 21, ואם אתה מתכוון לרכוש מכונה מקצועית וסלחנית, הrupes מכונה מצוינת לכך.

אפילו אמליץ לך לרכוש את דגם ה15" משום שיותר קל להגיע איתו לנקודות מסוימת למרות שטח עבודה מעט קטן יותר.

rsm,

כל מה שרשמת בערך מטעה או לא נכון.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)

מגווירס היא מכונה בסיסית מאוד ואני לא יודע איך כתבת באותו המשפט מגס ועצמתית, גם אני חובב ויש לי פלקס, למרות שאני עושה עבודות פה ושם אבל יש הבדל שמיים וארץ בין פלקס ורופס לבין מגס עם כל הכבוד הויברציות שיש לה פשוט גומרות ידיים.פלקס ורופס לא צריך להתאמץ יוצר מידי המכונה לא רועדת חותכת במהירות בלי חימום מיותר של הפנל, ונראה אותך עובד על צבע גרמני עם מגס.

עריכה אחרונה על ידי dudi d

שיפוצים..

פורסם

Dani.E -

לי לא משנה אם אתה מסכים איתי או לא, בכול זאת אני מחזיק במכונה של מגווירס וזכותי לכתוב חוות דעת שלי .

זה בדיוק כמו הוויכוח על רכבים צרפתיים - אמין \ לא אמין .

מה שאמרתי זה מגיע ממקום של חווית שימוש אישית שלי .

מי שרוצה להזמין מחו"ל - שיהיה לו בכיף .

dudi d -

אכן , מכונה מגווירס היא מאוד עוצמתית .

לגבי הוירבציות , אכן מורגש אבל זה לא כזה נורא .

אם עובדים עם המכונה כשהיד מונחת עליה , מאוד קל לעבוד איתה ואין כול כך ויברציות חזקות כפי שאתה מצייר את זה .

*לבינתיים עבדתי על רכבים אישיים שלי : יונדאי , מיצובישי ורנו .

לסיכום (שלי ) : מכונה מקצועית + תוצאה מקצועית = אני מרוצה עד השמים . בשביל זה קניתי אותה .

פורסם

קודם כל תודה לכולם על התגובות,

ישנן מספר מכונות שנקראות DAS 6 , כולן DA ??, יש גם DAS6 PRO , ההבדל ביניהן משמעותי ? משהו לא ברור מדובר בדגמים שונים או ביצרנים שונים ?

PRO

http://www.ebay.com/itm/DAS-6-Pro-Dual-Action-/191315544977?pt=JG_FR_Auto_Pi%C3%A8ces&hash=item2c8b4b8b91

Dodo Juice

http://www.ebay.com/itm/Dodo-Juice-Lightweight-Buff-Daddy-Das-6-Orbital-Machine-Polisher-Car-Motorsport-/311101855761?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item486f1d9811

Kestrel

http://www.ebay.com/itm/Kestrel-DAS6-Dual-Action-Polisher-Buffing-Compound-Kit-With-Bag-/231099086632?pt=UK_Hand_Tools_Equipment&hash=item35ce943728

פורסם

איזה מחירים אין מכונות פשוטות שעדיפות על עבודה ידנית?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
FLEX וRUPES הם שתי החברות המובילות בכל הקשור לפולישר,יש גם את FESTOOL,יש להם מכשירים טובים אבל לדעתי לפחות הם פחות טובים.

תתחיל עם מכשיר DA,הRUPES 15 הוא מכשיר DA מעולה וסלחני לטעויות,מומלץ גם למתחילים למרות שהוא מכשי מקוצי לחלוטין.

מכשיר נוסף שאני אוהב באופן אישי הוא הRUPES 12 DUETTO מכשיר DA שאחד היתרונות הגדולים שלו הוא שאפשר גם לשייף את הצבע איתו{שלייף}.

לFLEX יש את DA שאני באופן אישי הכי אוהב וגם יש לי אותו,הוא 3401,מכשיר DA שעובד מכנית בצורה קצת אחרת ממכשירי DA אחרים,משהו בין מכשיר DA למכשיר רוטורי.

אם אתה רוצה משהו יותר זול ועדיין בכלל לא רעה אתה ללכת על ה DAS6 PRO,הוא זול בהפרש לא קטן.

המכונה של מגווירס היא לא משהו.

שנה טובה.

בהזדמנות תעלה לפה תמונה שלך עם הרופס דואטו. משום מה נשמע כאילו אתה ממש מצטט את מה שהחברה מצהירה. לידיעתך ניתן לעשות שלייף עם כל מכונת DA (לא היייתי עושה עם הפלקס) אני אגב עושה שלייף עם ה21 והיא מעולה בזה, גם ה 15 לא נופלת בתחום. גם לגבי הפלקס אתה נשמע בדיוק כמו סרטון יוטיוב, שילוב בין DA לרוטורי. זה ממש לא נכון זה מנגנון (לדעתי האישית לפחות) שנועד לעצלנים. לרוב הוא גורם יותר נזק לצבע מאשר מעניק תועלת. לפסטול יש מכשירים פחות טובים? כניראה שלא השתמשת בפסטול. לפסטול יש את הרוטורית הכי טובה בשוק והDA שלה נופלת רק לעומת הרופס. בדבר אחד אתה צודק בהחלט, המכונה של מגס על הפנים. עדיף להשקיע בדאס פרו או בפורטר כייבל.

פורסם
קודם כל תודה לכולם על התגובות,

ישנן מספר מכונות שנקראות DAS 6 , כולן DA ??, יש גם DAS6 PRO , ההבדל ביניהן משמעותי ? משהו לא ברור מדובר בדגמים שונים או ביצרנים שונים ?

PRO

http://www.ebay.com/itm/DAS-6-Pro-Dual-Action-/191315544977?pt=JG_FR_Auto_Pi%C3%A8ces&hash=item2c8b4b8b91

Dodo Juice

http://www.ebay.com/itm/Dodo-Juice-Lightweight-Buff-Daddy-Das-6-Orbital-Machine-Polisher-Car-Motorsport-/311101855761?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item486f1d9811

Kestrel

http://www.ebay.com/itm/Kestrel-DAS6-Dual-Action-Polisher-Buffing-Compound-Kit-With-Bag-/231099086632?pt=UK_Hand_Tools_Equipment&hash=item35ce943728

עשה לעצמך ותשקיע עוד כמה שקלים

http://www.ebay.com/itm/POLIERMASCHINE-EXZENTER-POLIERER-RUPES-LHR-12E-DUETTO-BIGFOOT-POLIERMASCHINEN-/251507591329?pt=Autopflege_Wartung&hash=item3a8f0548a1

• תוכן חדש...