Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהזדמנות תעלה לפה תמונה שלך עם הרופס דואטו. משום מה נשמע כאילו אתה ממש מצטט את מה שהחברה מצהירה. לידיעתך ניתן לעשות שלייף עם כל מכונת DA (לא היייתי עושה עם הפלקס) אני אגב עושה שלייף עם ה21 והיא מעולה בזה, גם ה 15 לא נופלת בתחום. גם לגבי הפלקס אתה נשמע בדיוק כמו סרטון יוטיוב, שילוב בין DA לרוטורי. זה ממש לא נכון זה מנגנון (לדעתי האישית לפחות) שנועד לעצלנים. לרוב הוא גורם יותר נזק לצבע מאשר מעניק תועלת. לפסטול יש מכשירים פחות טובים? כניראה שלא השתמשת בפסטול. לפסטול יש את הרוטורית הכי טובה בשוק והDA שלה נופלת רק לעומת הרופס. בדבר אחד אתה צודק בהחלט, המכונה של מגס על הפנים. עדיף להשקיע בדאס פרו או בפורטר כייבל.

ה21 אגרסיבי מדי וגדול מדי לשלייף,יגיע היום שתעבוד על רכב עם צבע רך ואתה תצטער על זה שאתה משייף עם ה21.

הפלקס מבחינת העבודה ותוצאה הסופית הוא באמת בין DA לרוטורי,זה שפלקס רשמו את זה לא אומר שזה לא נכון,לא כולם משקרים!.

אם הגעת לעשות נזקים עם הפלקס אתה לא יודע לעבוד,רשמתי שהRUPES הוא עדין יותר וסלחן יותר,גם לטכניקה שגויה,בכל מקרה לא הייתי עושה שלייף עם הפלקס,הוא אגרסיבי מדי לזה.

את FESTOOL לא אהבתי,זה עניין של טעם,הרוטורי הכי טוב בשוק לדעתי הוא הפלקס 14-250.

פורסם

ניראה כמו העתק מדויק,כנראה שהתביעה בדרך. אפילו האופן שבו מחליפים את הפלטה זהה. הייתי מצפה מסינים לעשות את זה לא מגרמנים.

פורסם

רון,שוב אני שואל האם השתמשת בשני המכונות או שאתה מדבר מתוך למידה ביוטיוב ובפורומים?

מה הקשר לרכות הצבע ולאגרסיביות? אם היית משתמש בשני המכונות היית יודע שלא עושים שלייף על מהירות 6 גם לא חמש ולא ארבע!

או רצית להגיד שטווח העבודה שלה יותר גדול ולכן הוא מסוכן וזה כבר סיפור אחר שמעיד על היכולות של המשתמש. כשתשייף מכסה מנוע של מפלצת כמו סדרה 7 אתה תרצה את ה21 ולא את ה12. מניסיון עם שני המכונות! ולא עוד לא עשיתי נזק עם הפלקס אבל יש פה חבר פורום שיוכל לספר לך עד כמה המכונה הזאת לא סלחנית.

לגבי הרוטורית ממליץ לך לנסות את הRAP 150 של פסטול. אפילו היבואן של פלקס הודה בפה מלא שזו מכונה ברמה אחרת לגמרי.

• תוכן חדש...