Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU של Alpine או Pionner, עם time correction - המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

9887 משומש.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

יש גם אופציה לאלפיין 9855 ולפיוניר p80 משומשים.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

זה בדיוק העניין - אני כרגע נכנס לתחום ויש לי את המערכת הבסיסית של הרכב (טויוטה runx 2007). הבנתי שבשלב הראשון כדאי להחליף את ה hu למכשיר טוב ומתקדם יותר מהבסיס ושפונקציית time correction יכולה לשפר משמעותית את התוצאות ולחסוך בעלויות ציוד בהמשך...

פורסם

בגדול קו המחשבה שלך הוא נכון, לרכוש מראש HU טוב ומתקדם יחסוך ממך החלפה עתידית במידה ותתקדם בתחום, בנוסף כמובן לאיכות האות שהמכישר נותן.

נשאלת השאלה לאן אתה מכוון? אם אתה רוצה להתחיל לבנות מערכת לאט לאט תוך כדי למידה והתקדמות אז המהלך הוא כדאי.

במידה ותרכוש ציוד בסיסי ותתקין אותו ללא התעמקות והעשרת הידע בכיוונים אז אולי כדאי לוותר.

בכל מקרה, אם ידך משגת ה80PRS הוא מכשיר נהדר ועדיף מבין האפשרויות שהוצעו.

במידה ולא, ה9887 וה785 גם טובים עם יתרון לדעתי לאלפיין (נשמע מפורט יותר, יפה יותר ויזואלית).

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני מאמין שלאט לאט אבנה לעצמי מערכת שתכלול גם סאב ומגבר אבל אני די בטוח שלא "אשתולל" ולא אשקיע בכדי להגיע למערכות high end מטורפות.

אני אוהב סאונד איכותי מצד אחד ועוצמתי בווליום גבוה מצד שני ולכן יש לי התלבטות האם להשקיע ב HU עם time correction (בתקווה שזה יחסוך את הצורך בעתיד בהשקעה בציוד רציני) או ב HU שיענה על דרישות הבסיס שלי (Din 1, יציאות למגבר, BT לשמיעת שירים מהנייד אם או בלי כבל)...

אשמח כמובן לשמוע על המלצות שונות ל HU...

פורסם

ככל שהHU יהיה טוב יותר ובעל יכולות עיבוד גמישות יותר כך המערכת העתידית שלך תהיה טובה יותר (יותר נכון האיכות שלה תיפגע פחות)

תשקיע מראש בHU עם יכולת TC - למה לשדרג שוב אח"כ?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
מה שמייקר את המחיר זה ה time correction? האם באמת יש בזה צורך בכדי לשפר את איכות השמע?

חושבתני שצריך לדייק ובזהירות במושג "איכות צליל" בטיים קורקשיין.מדבריך אני חש לציפיה וחשוב שתבין את משמעות וטיב הכיוון.

הכיוון לא משנה את אופי הצליל אלא מכוון לך את הצליל שיגיע לאוזניך בצורה מיטבית,אחידה,מדוייקת ומתוזמנת עם שאר הרכיבים.

לא צויין מה יש בידך וייתכן-מבלי לפגוע-שאולי לא שווה לך כלל לרכוש הד יוניט כזה.

ליאור

עריכה אחרונה על ידי ארזה
פורסם

היי ליאור, תודה. אין כרגע בידיים שלי כלום. מערכת מקורית של הרכב, כולל רמקולים מקוריים.

אני בהחלט רוצה להתחיל לבנות מערכת טובה יותר ולהשקיע לאט לאט... לא הכל בבת אחת...

לכן, בשלב הראשון, אני מחפש HU שיאפשר לי בהמשך לבנות מערכת כיפית וטובה

פורסם

על פי הדרישות שלך BT מוריד כמעט את כל המכשירים הישנים ובתקציב שלך מכשירים חדשים לא ניתן להשיג בתקציב הזה.

קלריון CZ703 חדש הוא הכי קרוב בתקציב לחדש אפשר לרכוש אותו בארץ באזור 1300 שח.

פיוניר PRS80 הדגם החדש אם תמצא משומש

אלפיין CDE-177BT

או אקליפס CD7200 ישן

• תוכן חדש...