Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU של Alpine או Pionner, עם time correction - המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודיו קינג - אתה מלך :)...

עשית לי קצת סדר בראש...

אגב, אם אני מזמין מ Ebay, איך אפשר לדעת שהרדיו מתאים לישראל והאם יש על זה מכס?

פורסם

תדרי רדיו בארהב אינם זהים לתדרים בארץ התדרים באירופה כן ,חפש מכשיר עם תדרי רדיו 87.5 - 108.0 MHz FM

עקרונית תוכל למצוא מכשיר מתאים באיביי של מדינות אירופה גרמניה\איטליה\בריטניה

המחיר לא בהכרח משתלם ,ברר מחירים גם בארץ.

פורסם

לדעתי, בעבור מערכת ללא הגברה, ללא קומפוננט קדמי וסאב, הדרישה ל-ta קצת מוגזמת, לא יהיה הבדל כזה משמעותי בין hu עם חבין אחד בלי (תכוון פאזות חשמליות כמו שצריך וזה יסגור את הפינה לבנתים.

אם כבר, אז לדעתי ה 80prs הוא הקנייה הטובה ביותר מבין האופציות שעלו כאן (מכשיר מאד ורסטלי שישרת אותך גם עם מערכת פשוטה יחסית, ויש לו מקום של כבוד גם במערכות רציניות מאד).

אם שווה לך לרכוש אותו עכשיו? זו שאלה שרק אתה יודע את התשובה עליה, אם אתה הולך להוסיף מגבר קומפוננט וסאב בעתיד -כן.

אם לא, כל מכשיר פיוניר מסדרה 6,7, 8 ישרתו אותך טוב מאד, וגם יוכלו לשרת אותך בעתיד, ta אין להם.

העניין עם ה ta, קצת טריקי, זה לא הוא שעושה את המערכת למושלמת, ממש לא, אבל הוא בהחלט צעד הכרחי לאחת כזו, רק שבשביל להגיע למערכת כזו בהחלט תדרש השקעה מעבר ל hu איכותי.

SCANSPEAK

פורסם

בני - נאלץ לא להסכים לגבי הTA

במקרה הזה באמת היה לי חבל שלא היתה לך אפשרות להגיע למפגש של סאונד נולדג' בזמנו - יהיו עוד בקרוב.

כאשר אתה תשב ברכב של רונן ותשמע את מה שתשמע ואז תבין שזה ללא הגברה וללא סאב - אלא רק HU עם TC - אתה תבין למה אני לא מסכים אתך.

ובנימה זו - חוסר ההסכמה הינו טכני בלבד :)

שנה טובה! חג שמח!

ובקרוב תהיה לך עוד אפשרות להפגש עם סאונד נולדג' עובדים על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חייב לציין שלמדתי רבות מהדיון כאן - ותודה לכולם.

נראה שאלך על הפיוניר 80prs.

עכשיו נשאר לאתר אחד כזה יד שניה שמור/לייבא/לרכוש בארץ...

חג שמח לכולם!!!

פורסם

חג שמח ותחזור לעדכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכון - אני חורש את הרשת באופן יומי ומנסה לאתר prs80. בארץ לא מצאתי חנות באינטרנט שמוכרת את המכשיר. באיביי ואמזון המכשירים אינם תומכים ברדיו אירופי ואלה שכן כמו באמזון uk עולים כפול. יד שנייה טרם מצאתי... רעיונות??

פורסם

לא להתרכז במותג אחד אלא לחפש מספר מותגים במקביל וכך להגדיל את ההיצע משמעותית.

קלריון, אלפיין ואקליפס הם מותגים נהדרים.

Pioneer TS-X150

פורסם

יצא לי לרכוש את המכשיר המדובר בדיוק כשהוא יצא, במידה ומה שמפריע לך זה הרדיו, אל תשכח שניתן לחבר את הסמארטפון למכשיר בקלי קלות ולשמוע רדיו אינטרנטי דרך המכשיר (או דרך usb, או דרך בלוטוס).

זה מה שאני עשיתי בכל אופן וזה עבד יפה מאד (עם כמה שאני שומע רדיו).

SCANSPEAK

פורסם

Pioneer TS-X150

פורסם

האם מישהו מכיר או התנסה ב clarion cz703? האם הוא נחשב פחות טוב מהפיוניר 80PRS או מדגמי האלפיין השונים? אם כן, במה?

אני מבין שיש בו את כל מה שאני מחפש: BT,TC,USB

אפשר לראות את המכשיר כאן:

http://www.clarion.com/xe/en/products/2013/audio/source_unit/1din/CZ703E/xe-en-product-hi_1259660279334.html

פורסם

יצא לי לעבוד הרבה עם ה 702, שנראה לי שהם כמעט זהים.

הדבר העיקרי שמורגש הוא רמת ההרכבה הנמוכה בקלריון לעומת הפיוניר. לפיוניר יש גם איקולייזר מעט מתקדם יותר, וכיוון אוטומטי.

הלריון מכשיר יותר תקציבי, יעשה את כמעט אותה עבודה בפחות כסף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...