Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לפוקוס שם של רכב שצורך הרבה דלק, את זה אני שומע מכל אחד כולל בעלי רכב בעבר ובהווה.

מצד שני אני פוזל לכיון המונדיאו ובחודשיים שאני מחפש רכבנ רואה את אותם המודעת עם מחירים נמוכים יחסית. אני מבין שרכב כזה יקר יותר לאחזקה(רישוי/חלפים).

לדעתכם יש פער גדול בצריכת דלק? (חלק אומרים 1-5 בעיר!!! חלק אומרים 1-9 ,שמעתי גם 1-13 בבין עירוני בקיצור סלט.

שיקול שני, מה יהיה מחיר הרכב עוד 3-4 שנים? אני חושש לקנות רכב שאי אפשר למכור (כמו מה שנראה לי שקורה למונדיאו דור קודם) ואולי גם לדור הנוכחי מרושם שלי שלא מבוסס על ניסיון מכירה של מישהו שאני מכיר.

פורסם

יש לי מונדאו 2002 אם זה עוזר לך.

עירוני נטו אתה מקבל 1:6.5 בערך, בין עירוני נטו הצלחתי להוציא פעם 1:15.6 אבל אני לא עברתי בקמ"ש את ה-90 ובלי מזגן.

אבל בדרך כלל בין עירוני שזה סביבות 100-110 (דרך כביש שש) אני מקבל 1:12.5-13.5 ככה.

ממה שאני יודע בדגם החדש 2,300 סמ"ק הצריכה פחות טובה אז קח בחשבון.

פורסם

ברשותי מזה מספר שנים פוקוס 2007.

בניגוד לגישה הרווחת,

מדובר באחלה רכב: בסיסי, אמין מאד, וגם נוח מבחינת דלק - עושה לי משולב בעיקר בין עירוני כ 1:12.5.

יש סיבה שהוא כל כך נפוץ בארץ.

פורסם

היו לי גם פוקוס 2009 וגם מונדאו 2008.בתנאים של הנסיעה של אישתי צריכת הדלק של הפוקוס 1-10 המונדאו 1-8.5.

עלויות הטיפולים דומות.

אין ספק שהסחירות של הפוקוס עדיפה במקצת.

אין ספק שאם הייתי צריך להתלבט בין השתים הייתי קונה מונדאו טיטניום.

זה פשוט עולם אחר המונדאו עדיפה בכל(במגבלות גודלו של הרכב בעיר).

• תוכן חדש...