Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו (משפחה של ארבעה + כלב) צריכים רכב נוסף - ואשתי מאוד רוצה ג'יפ. הצרכים התחבורתיים שלה מאוד מאוד צנועים.

הרכב עושה בממוצע כ- 100 - 200 קמ' לחודש על כבישים סלולים (בחיי)

אבל - וכאן האבל הגדול מידי פעם - נניח פעם בחודש, אנחנו יורדים לשטח מה שאומר נסיעות על דרכי העפר של הנגב ומדבר יהודה - לרוב עד חניוני הלילה (מה שגם רכב "לבן" יכול לעשות") אבל נשמח להוסיף עבירות טובה יותר על מנת להגיע גם לקצה המסלולים.

כלאמר אנחנו צריכים רכב עם עבירות שטח בסיסית - יותר מרכב לבן אבל לא משהו קיצוני באופן דרסטי - אלמנט השופוני לא רלוונטי בכלל - ולכן גם אין בעיננו חשיבות לשנת המודל. יחד עם זאת נשמח לרכב אמין יחסית.

האם קיים משהו בסגנון במגבלות תקציב של 40 - 45 אלף ש"ח.

פורסם

אני דווקא ממש לא הייתי הולך לכיוון של ג'מני . הוא קטן וצפוף אני לא רואה משפחה של 4 + כלב נדחת לג'ימני ,מה גם לפי שימוש שהגדרת ג'מני הוא overkill מבחינת יכולות שטח .

אני הייתי מסתכל לכיוון של סובארו פורסטר . הרבה יותר מרווח ונוח על הכביש. מספיק ויותר מבחינת יכולות השטח שהגדרתב תקציב שלך אפשר להכניס שנתון 2006 בערך -מעט מזדקן אבל עדייין יכול להיות די אמין.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
לי נשמע שג'ימיני תפור עליכם.

ג'ימני מספיק בקושי לזוג, איך הוא תפור למשפחה של זוג + 2 + כלב?

מה שמתאים לכם זה האח הגדול של הג'ימני - הגרנד ויטרה הארוך. יש לו עבירות טובה, לא כמו הג'ימני אבל לא רעה באופן כללי. עלויות האחזקה כמו ברוב הג'יפונים של סוזוקי קרובות מאוד לאלו של רכב פרטי. בתקציב שלכם תיכנס אחת ארוכה אוטומטית עם מנוע 2 ליטר ממודל 2002-3-4, יכולה להתאים לצרכים שלכם באופן מושלם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הייתי מחפש מיצובישי אאוטלנדר 2007.

הרכב מרווח, נוח בכביש, בעל יכולת שבילים מצויינת ובעיקר אמין מאוד.

דגם הקומפורט מאובזר מאוד ודגם הספורט מקבל עוד תוספות שהופכות אותו לאטרקטיבי מבחינת המראה החיצוני.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

המיצובישי יקר לאחזקה משמעותית מהסוזוקי והוא מגיע עם צמיגי כביש בלבד

להחליף את הצמיגים זה סיפור די יקר

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...