Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב 40-60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני מחפש לרכוש רכב (פעם ראשונה...) וממש איבדתי את עצמי בשוק הזה:

רכב בעיקר לנסיעה לרכבת, לעבודה, ללימודים... לא אמור לטחון ק"מ כמו משוגע. נסיעה בעיקר בעיר אבל גם קצת נתניה-ת"א וכד'...

תקציב: אני ממש לא נעול על זה. בין 40 ל-60 אלף ש"ח. לא משנה גיר ידני או אוטומט.

אני לא יודע מה הפתרון הכי טוב לקניה. ליסינג פרטי? חדש מהיבואן? יד שנייה?

בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים מתאימים;

האם מכוניות מיני (כגון יונדאי I10) יתאימו גם לנסיעות בינעירוניות? (בהתחשב בזה שאני בחור בגובה 2 מטר, אני גם לא בטוח אם זה יהיה נוח. מישהו יודע?)

בנוסף, האם כדאי לחכות לתחילת שנה הבאה? (אולי יהיו מבצעים / הורדת מחירים כזו או אחרת...)

תודה רבה למי שיטרח לענות, אני ממש אבוד בעסק הזה ומתחיל להתייאש ולהתפשר על אופניים :shock:

פורסם (נערך)

לדעתי לגובה שלך פחות מסופר מיני זה יהיה בגדר התעללות.

נסיעות ביעירוניות אפשר לעשות גם במכונית מיני, אבל מכונית סופר מיני תהיה נחמדה ונעימה יותר לשהייה.

בתקציב שלך אפשר לקבל סופר מיני ידנית בת שנתיים - 3 שנים, אם היא בת שנתיים ופחות מ3 שנים אז היא עדיין באחריות (אלא אם כן תקנה סקודה או סיאט, להן רק שנתיים אחריות).

רכב סופר מיני מצד אחד יותר מרווח ונעים לשהייה ממכונית מיני, אך עדיין לא שותה דלק כמו רכב משפחתי ויתאים לך יותר מבחינת הגובה, ועדיין יותר קל למצוא לו חניה מרכב משפחתי.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תשמע, בין 40-60 האפשרויות הן ללא סוף.

אתה יכול יד 2, לאחר בדיקה כמובן שלא תקח לך יותר מדי כסף אבל ללא אחריות יצרן לכן הכי חשוב לקחת את הרכב הכי אמין שלא התעללו בו.

אם יש לך ביד 60K ש"ח עזוב ליסינג, מקסימום קח לך הלוואה של 10-15 אלף ש"ח מהבנק וקח רכב חדש.

השאלה היא מה עדיף לך? אני אישית בחור גבוה 1.87 {לא 2 מטר כמוך} ויש לי פיאסטה 2014 והיא מתאימה לי מאוד.

רכב מיני יהיה התעללות, סופרמיני יהיה יותר גדול וחסכוני בדלק, משפחתי יהיה מעולה בשבילך אבל לא חסכוני.

יש משהו שחשבת עליו? עשית נסיעת מבחן?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

יש לי ניסיון עם כל מכוניות המיני, הסופר מיני והמשפחתיות. מכיר היטב כמעט את כולן אישית.

וכאחד עם ניסיון אני מציע לך לרדת מרכישת רכב מיני.

אתה פשוט תתבאס על היום שחתמת על העברת בעלות בדואר,

מדובר במכוניות צפופות למדי, לא נוחות לכל אחד ובנסיעות בין עירוניות אלה עם מנוע ה- 1.0 ירגישו סוג של קושי למרות שזה נסבל.

מפאת ואתה בוודאי מחפש משהו שהוא חסכוני אני לא אמליץ לך את מכונית משפחתית אלא על רכב סופר מיני.

לדעתי, כשאתה לא סגור על תקציב אני ממליץ ללכת על המינימום, וגם אם היית סגור, כשאתה בין 40K ל- 60K אתה לא חייב לבזבז את כל ה- 60K,

אתה תוכל למצוא מכונית מעולה ב- 40K.

ממליץ על פונטו איבו ידנית, הבייסיק המושלמת למשימה.

מכונית עם שנתון מתקדם מאוד, זולה, חסכונית, אמינה, מה צריך יותר מזה?

והיא גם דיי מרווחת.

שלומי.

פורסם

כמו שאר החברים גם אני חושב שרכב סופר מיני הכי מתאים לצרכים שאתה מתאר. במחיר הזה אתה יכול להשיג אחלה קיה ריו יד שנייה. שמע, גם גיסי גבוה ממש ואני נותן לו את הרכב לפעמים בשבתות כי הם נוסעים עם המשפחה ולנו יש שני רכבים..הוא אף פעם לא אמר משהו על זה שלא נוח לו. זה מה שמגניב בסופר מיני היא כמעט כמו המשפחתית אבל לא שורפת לך את הכיס מהדלק. אני נוסע איתה בעיקר לעבודה בתוך העיר אבל כשאני נותן את הרכב לגיסי הם נוסעים לטיולים בצפון ובדרום והם אומרים שהרכב נוסע חלק ומתמודד עם תנאים של אספלט שהוא לא תמיד..אתה יודע עירוני. בקיצור עם התקציב שלך, תחפש קיה ריו משומשת ויאללה שיהיה בהצלחה עם זה.

• תוכן חדש...