Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

עוקב זמן מה אחר הכתוב ונהנה לקרוא ולהחכים. רכשתי כבר מס' מוצרים עבור רכבי (מטליות, מגבת, וקס, APC) והכל בזכות הכתוב כאן.

בנוסף לארבע-גלגלי, יש ברשותי קטנוע אשר מורכב עליו מגן רוח גבוה, דרכו אני רואה את הדרך. בגשמים, שאוטוטו צפויים לרדת, חלק מטיפות המים "נדבקות" למגן ומפריעות לי לראות את הדרך (במיוחד בלילות). מעוניין בתכשיר אשר יאפשר לטיפות להחליק מהמגן, בעזרת הרוח כמובן, ויאפשר לי לרכוב ללא הפרעה של הבועות. אם אני מבין נכון מדובר על שיטינג/בידינג, אבל עקב אכילס בעניין הוא שימוש על משטח פרספקס שקוף ולא על פח/זכוכית אשר נפוצים ברכבים.

ידוע לי כי Sonax brilliant shine detailer מתאים עבור המשימה לרכבים, אך האם הוא מתאים ליישום על פרספקס? אם לא, האם מוצר אחר יכול לעזור? בתנאי כמובן שישמור על שקיפות המשטח.

תודה

תמונה של המגן

עריכה אחרונה על ידי thunderbird

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

כמעט כל ווקס או אוטם יעשה את העבודה.

אני אוהב להשתמש בווקס קרנובה, זה עושה את העבודה וקל מאוד ליישום אחרי שטיפה באזורים המועדים.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אז הייתי אופטימי מדי..

אין באף חנות שאני מכיר מכאן Justmotor ו- Autostore. וע"פ אחת מהן אין מלאי כלל אצל היבואן.

אשמח להמלצה על חומר עדין אחר שיעשה את העבודה וישמור על שקיפות המשטח.

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

ממליץ לך על ציפוי ננו Ceramic Pro Rain. חומר שקוף ולא מורגש. פותח במיוחד לזה. עמידות עד 9 חודשים. עגב גם על המשקף של הקסדה ניתן ליישם אותו

פורסם
פות"ש, הסונקס יתאים למשימה.

הוא טוב לכל משטח.

מצטרף, החומר עמיד ללפחות חודש, ובניגוב או שניים לקסדה\מגן רוח המיכל יספיק לך לשנים, התנהגות מים מעולה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...