Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום בשעה 7 בערב לבקר את סבתא שלי. נסיעה של כ10 דקות.

נסעתי עם חלונות פתוחים על האמצע בערך, שמתי לי מוזיקה באוטו, מוזיקה לא רועשת, רק בשביל עצמי ולא בשביל למשוך תשומת לב או להרשים מישהו.

עצר לידי שוטר ברמזור, עמד כמה שניות ואז צפר וביקש שאעמוד בצד.

הוא יצא וטען שהמוזיקה ששמעתי הייתה חריגה, התחלתי להתווכח איתו וטענתי שזה ממש לא נכון, אדם שהיה עומד 2 מטר מהאוטו לא היה שומע אותה. הוא אמר שלא סתם מינו אותו להיות שוטר, ויש לו את את הזכות להחליט אם המוזיקה חזקה או לא.

הוא פשוט שתק והלך לאוטו לרשום לי דוח, יצאתי אליו, ניסיתי לדבר איתו אבל הוא אמר שהדוח כבר נרשם ואין מה לדבר.

אני רוצה לשאול כמה דברים - אחד זה אם באמת שוטר יכול להחליט על דעת עצמו אם מוזיקה חזקה מדי או לא?

הוא לא אמור למדוד את הווליום בדרך כלשהי לפני שהוא מחליט להביא דוח?

לא היו לי בעבר עברות תנועה כלל, ככה שאני לא יודע למי לפנות ומה הסיכוי שיקבלו את הערעור שלי?

פורסם

יש לי מכר שקיבל דו"ח דומה בסך של 730 ש"ח הניתן על ידי פקחי עיריה אשר טען כי הוא שומע מוזיקה חורגת/רועשת. תוך כדי נסיעה עצרו אותו בצד. החבר רשם מכתב לעיריה בו טען כי הרעש לא נמדד על ידי מכשיר כלשהו וכו'. כמעט שנה עברה מאז ועדיין לא קיבל מהם תשובה. לדעתי כדאי להתייעץ באמת עם מישהו מקצועי בנושא.

פורסם

לא נראה לי יש משהו לעשות בנידון, אלא אם כן הייתה לך מצלמת דרך ואיכשהו אפשר לשמוע את חוזק המוזיקה דרכה, אחרי הכל זה יורד למילה שלך מול המילה של השוטר אם תלך איתו למשפט

פורסם
לא נראה לי יש משהו לעשות בנידון, אלא אם כן הייתה לך מצלמת דרך ואיכשהו אפשר לשמוע את חוזק המוזיקה דרכה, אחרי הכל זה יורד למילה שלך מול המילה של השוטר אם תלך איתו למשפט

אבל זה לא כמו ששוטר יבוא ויגיד שנסעת מהר בלי למדוד את המהירות?

הוא לא מדד את זה, פשוט בא והחליט שזאת "מוזיקה חריגה". זה מה שהוא רשם.

פורסם

אל תשלם!!!!!! תשלח בקשה להישפט ולא לסגור שום דבר עם התביעה באותו יום , שיגיע אותו שוטר ויצטרך להוכיח לשופט אך הוא מוכיח כי המוסיקה רועשת מעל הגבול המותר,ומעניו איזה תקנה הוא רשם לך,

תעלה אולי את הדוח(בלי פרטים מזהים) וניראה מה ניתן לעשות.

(לעניות דעתי שיעמם לו אותו שוטר)

פורסם

אני לפעמים שומע מוזיקה בווליום גבוה, השמיע שלי לא טובה (לא בגלל שאני שומע גבוה) אז בשבילי לשמוע גבוה זה נורמלי, ובשביל מישהו אחר זה יהיה הרבה יותר חזק באותו ווליום.

אבל בלי לתרץ אני באמת שומע על ווליום גבוה הרבה פעמים, מה לעשות קניתי מערכת רמקולים וסאב איכותים אני רוצה להנות מהם, מזה החוק הטיפשי הזה.

פורסם

1. החוק אינו טפשי כלל וכלל. את לא לבד במרחב, יש אנשים שהוצים להתרכז בעבודה או בלימודים או פשוט לישון בשקט - ואתה מפריע להם.

2. אין כל קשר בין עוצמת המערכת לאיכותה.למעשה מעל גבול מסויים הקשר הוא הפוך, כלומר בעוצמה גבוהה גם העיוות גבוה.

3. יש קשר ברור בין עוצמת השמע לבין פגיעה בשמיעה. זו הסיבה שבגללה באיחוד האירופי יש הגבלה על עוצמת היציאה במכישרים כגון נגני MP3. ככל שתאזין למוזיקה (או כל מקור קול אחר) בעוצמה יותר גבוהה - כן תהפוך חרש בגיל צעיר יותר. חבל לגרום לעצמך נכות קשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. החוק אינו טפשי כלל וכלל. את לא לבד במרחב, יש אנשים שהוצים להתרכז בעבודה או בלימודים או פשוט לישון בשקט - ואתה מפריע להם.

2. אין כל קשר בין עוצמת המערכת לאיכותה.למעשה מעל גבול מסויים הקשר הוא הפוך, כלומר בעוצמה גבוהה גם העיוות גבוה.

3. סיביק7 -יש קשר ברור בין עוצמת השמע לבין פגיעה בשמיעה. זו הסיבה שבגללה באיחוד האירופי יש הגבלה על עוצמת היציאה במכישרים כגון נגני MP3. ככל שתאזין למוזיקה (או כל מקור קול אחר) בעוצמה יותר גבוהה - כן תהפוך חרש בגיל צעיר יותר. חבל לגרום לעצמך נכות קשה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל בלי לתרץ אני באמת שומע על ווליום גבוה הרבה פעמים, מה לעשות קניתי מערכת רמקולים וסאב איכותים אני רוצה להנות מהם, מזה החוק הטיפשי הזה.

ואני קניתי אקדח, ובגלל החוק הטיפשי אסור לי להסתובב ולירות להנאתי במצע הרחוב, ממש מרגיז.

בקיצור, בלי קשר ליכולת השמיעה שלך, אתה בהמה ישראלית טיפוסית, שלא חושב שהעובדה שהוא חולק את מרחב המחייה שלו עם אחרים מצריך ממנו איזו התחשבות

פורסם (נערך)
ומענין איזה תקנה הוא רשם לך

ככה"נ תקנות מטרד רעש (תקנות למניעת מפגעים (מניעת רעש), התשנ"ג-1992). לא סעיף תעבורתי.

(לעניות דעתי שיעמם לו אותו שוטר)

+1. ככה זה. כל הרוצחים, הגנבים, שודדי הזקנות והאנסים כבר בכלא. אז עכשיו יש למשטרה זמן להתעסק במישהו ששומע מאור אורמייה בפול ווליום.

ממש עבריין כבד...

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נתי - אתה לא רוצה לישון בשקט? כי אני אוהב ללכת לישון לפני שהתקנות נכנסות לתוקף (הולך לישון סביב 9 בערב, משכים קום), ולא רוצה לסבול מערסים רועשים.

אני מקווה, בשביל הלקוחות שלך, שבכל הבניינים שאתה מתכנן אתה דואג לבידוד אקוסטי משובח (ויקר).

פורסם

אישית, רעש לא מפריע לי. אני יכול להרדם גם על האי-תנועה באבן גבירול.

בלי שום קשר לנ"ל, חוקים יש לכבד.

ואגב- הערסים עם הסאב ששווה (ושוקל) יותר מהאוטו, בבגאז', עם מגבר שצורך חשמל כמו שכונה בגוש דן, גורמים לי לחיוך של רחמים.

א-ב-ל.

7 בערב. קצת מוזיקה תוך כדי נסיעה (זה לא שהוא עמד מתחת לחלון של מישהו).

ראבאק. אין למשטרה דברים יותר חשובים להתעסק בהם?

לגבי בידוד אקוסטי בבתים, בעקרון מתכננים לפי דרישה של בעה"ב.

אם הוא חובב שקט ובמקביל מוכן להשקיע כסף בפתרונות, אפשר להגיע לתוצאות יפות.

בבנייה רווייה/יזמית נצמדים לת"י 1004 (שעובר אגב רוויזייה בימים אלו) ולדרישות הרשות המקומית.

הדרישות בתקן הישן לא מחמירות במיוחד, והאקוסטיקה בבנייה הקבלנית הסטנדרטית- בהתאם.

אבל העיקר הכסת"ח :D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
נתי - אתה לא רוצה לישון בשקט? כי אני אוהב ללכת לישון לפני שהתקנות נכנסות לתוקף (הולך לישון סביב 9 בערב, משכים קום), ולא רוצה לסבול מערסים רועשים..

תתחיל בלקנות אטמי אוזניים, אם גם זה לא עוזר, נסה זכוכית מבודדת בחלונות ואם גם זה לא, השוק מוצף בגלולות שינה משובחות.

ניסיון להשתיק בכח מקור מוזיקה שלא בשעות המנוחה לא שונה בכלום מערס ששומע בפול ווליום איציק קלה בעונדה שלו או מיאפי מתוכחם ששומע דרק סייד אוף דה מון על המערכת B&O באינפיניטי שלו לאחר שעות המנוחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...